• 24ωρη προστασία
  24ωρη προστασία

  Άραγε, ένα ποσό της τάξης των € 90.000 που θα καλύψει τις άμεσες οικονομικές ανάγκες μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, είναι πολυτέλεια;

   

  Αλήθεια, εσείς πόσο κάλυμμα έχετε; Ας είμαστε ήσυχοι... μόνο με € 128 το χρόνο.

 • Εξασφάλιση σπουδών
  Εξασφάλιση σπουδών

  Η πιο οικονομική κάλυψη του γονιού σε ένα σοβαρό ατύχημα. Με εγγυημένες καταβολές στο παιδί € 5.000 κάθε χρόνο και μέχρι να ολοκληρώσει τις σπουδές του,

   

  μόνο με € 109 το χρόνο.

 • Χειρουργικές αμοιβές
  Χειρουργικές αμοιβές

  Ένας λογαριασμός που συμπληρώνει τις παροχές του δημόσιου ή ιδιωτικού φορέα ασφάλισης. Σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και χωρίς πρωτότυπες αποδείξεις, εκταμιεύει ποσό που ανάλογα με το είδος της επέμβασης μπορεί να φτάσει μέχρι και € 10.000.
  Σε λίγο κοντά σας με νέα βελτιωμένη έκδοση...

 • Προστασία δανείου
  Προστασία δανείου

  Σε αντίθεση με τις Τράπεζες, η ασφάλιση αποπληρωμής δανείου κοντά μας καλύπτει όχι μόνο το ενδιαφέρον της Τράπεζας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε.

   

  Μόνο κοντά στις πραγματικές ανάγκες του Πελάτη μας,

 • Περιοδική Υπενθύμιση
  Περιοδική Υπενθύμιση

  Η υπηρεσία με την οποία ανταποδίδουμε μέρος της εμπιστοσύνης σας. Απτή απόδειξη της φιλοσοφίας μας που συνοψίζεται στη φράση "προσωπική έγνοια και φροντίδα" για τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.
  Δωρεάν και αποκλειστικά για τους Πελάτες μας.

 • Ξένοιαστες Αποδράσεις
  Ξένοιαστες Αποδράσεις

  Ένα εξειδικευμένο προϊόν ασφάλισης για να σας συνοδεύει σε κάθε σας ταξίδι στο εξωτερικό ή ακόμη και στην Ελλάδα, από 1 ημέρα μέχρι και 6 μήνες. Με ένα ευρύτατο φάσμα καλύψεων, αποζημιώνει από την απώλεια αποσκευών και τα έξοδα περίθαλψης μέχρι και ζημιές σε τρίτους, με κόστος από € 47.

 • Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης
  Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης

  Διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, ανεξάρτητα ηλικίας, φύλου, ιστορικού, σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.
  Σε συνδυασμό με την ασφάλιση οικογενειακής Αστικής Ευθύνης και κόστος για όλη την οικογένεια, μόνο με € 95 το χρόνο.

 • Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα
  Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα

  Μετά τις διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, σειρά έχουν οι ιατρικές επισκέψεις. Είτε για μια ιατρική συμβουλή, είτε για μια εκτίμηση, ακόμη και για μια δεύτερη γνώμη, κλινικοί ιατροί από δέκα βασικές ειδικότητες, θα βρίσκονται στη διάθεση σας για να σας προσφέρουν τη γνώση τους
  μόνο με € 63 το χρόνο.

 • Ευέλικτη Αποθεραπεία
  Ευέλικτη Αποθεραπεία

  Το προϊόν που εγγυάται την επιλογή στην αντιμετώπιση των εξόδων ενός ατυχήματος. Με μια απαράμιλλη ευελιξία, λειτουργεί το ίδιο καλά είτε μέσα είτε έξω από το νοσοκομείο, είτε δημόσιο είτε ιδιωτικό, με ή χωρίς αποδείξεις, τόσο για την περίθαλψη όσο και για την αποθεραπεία, από € 42 το χρόνο.

 • ΠΟΔΗΛΑΤώ
  ΠΟΔΗΛΑΤώ

  Μια εξαιρετική λύση στις ανάγκες του σύγχρονου ποδηλάτη. Είτε σε αστικές διαδρομές, είτε στο βουνό, είτε στις διακοπές, οι παροχές του προγράμματος προσφέρουν κάλυψη στο ποδήλατο, στον ίδιο τον ποδηλάτη αλλά και στην ευθύνη του σε τρίτους, με κόστος από € 53 για ένα χρόνο.

Σχεδιάσαμε για σας...

 
CallUsFree
 
SignTo
 
CheckMotorIns

 

Τι λένε οι πελάτες μας

Επιλέξτε εδώ και διαβάστε σχόλια ανθρώπων που επιλέγουν να εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.

Η γνώμη σας μετράει ...

Πως θα χαρακτηρίζατε την ιστοσελίδα μας:

Ο Ναυτίλος των στόχων σας...

 

Nautilos
ButtonAsk
     

mapΣτο ταξίδι των στόχων σας, είτε αυτό είναι σε εξέλιξη είτε στο στάδιο του απόπλου, θα σας ζητήσουμε να μας εμπιστευθείτε τις παραμέτρους του.

Το λιμάνι, τον προγραμματισμένο χρόνο άφιξης, τη διαδρομή που θα ακολουθήσετε, το είδος του σκάφους που τιμονεύετε, αλλά και τις ανησυχίες σας.

 

Με άλλα λόγια, αυτά που ο νόμος χαρακτηρίζει ως ασφαλιστικές ανάγκες. Η λήψη των οποίων, μπορεί να αποτελεί υποχρέωση του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή, όχι όμως και του εξεταζόμενου, μιας και μπορεί ενυπόγραφα να αρνηθεί να συμπληρώσει.

 

Για μας όμως, η λέξη ‘υποχρέωση’ είναι πολύ μικρή μπροστά σε αυτό που μπορούμε να σας προσφέρουμε. Τη γνώση, που με τη σειρά της θα δώσει σκυτάλη, είτε στην επιλογή είτε στην απόρριψη. Εξαιρετικά σημαντικό και βαρύνουσας σημασίας, μιας και η όποια απόφαση είναι πλέον συνειδητή.

 

Αναφέρουμε τον όρο γνώση, μιας και ο εξεταζόμενος υποψήφιος πελάτης, είτε φυσικό είτε νομικό πρόσωπο:

 • δραστηριοποιείται σε ένα ευμετάβλητο περιβάλλον, με κινδύνους που αναφύονται ή τροποποιούνται. Είτε αφορούν στις νέες τεχνολογίες (βλπ. κυβερνοεπιθέσεις), είτε στις κλιματικές αλλαγές (βλπ. ξαφνικές πλημμύρες), είτε στο κοινωνικό περιβάλλον (βλπ. μείωση παροχών δημόσιας ασφάλισης)
 • δεν γνωρίζει σε βάθος τις λύσεις με τις οποίες τα ασφαλιστικά προϊόντα απαντούν στις ανάγκες του
 • δεν γνωρίζει το βαθμό έκθεσης των περιουσιακών του στοιχείων σε απαιτήσεις τρίτων, είτε μέσω άσκησης του αναγωγικού δικαιώματος, είτε λόγω αδυναμίας απόκρουσης υπέρογκων οικονομικών απαιτήσεων (βλπ. παρατεταμένη οικονομική ύφεση).

 

Στο σημείο αυτό, επιτρέψτε μας να δηλώσουμε την αντίθεσή μας στην πρακτική κατά την οποία, με πρόσχημα την οικονομική ύφεση, σας προτρέπουν να επιλέξετε με βάση τις ανάγκες σας. Ποιος τις κατέγραψε, ποιος τις επεξεργάσθηκε, ποιος προχώρησε πιο διεισδυτικά στις ιδιαιτερότητές τους; Μήπως ανάγκες εννοούν το φθηνότερο, μιας και αφήνουν να εννοηθεί ότι όλα τα προϊόντα είναι ίδια μεταξύ τους; Εσείς θα εμπιστευόσασταν τον προσωπικό σας χρόνο σε μια τόσο ευκαιριακή αντιμετώπιση;

 

nautilos dataΟ ΝΑΥΤΙΛΟΣ λοιπόν δεν είναι τίποτε περισσότερο από μια πρότυπη μέθοδο καταγραφής, αξιολόγησης και ιεράρχησης εξατομικευμένων ασφαλιστικών αναγκών.

Και αυτό υλοποιείται στο πρώτο μέρος του.

 

Με οδηγό το προσχέδιο του ΝΑΥΤΙΛΟΥ, ένα για τις προσωπικές και ένα για τις επιχειρηματικές ανάγκες, εμπλουτισμένο με υλικό που συλλέξαμε στην πολυετή πορεία μας και με απλά παραδείγματα,  ζητάμε από τον εξεταζόμενο υποψήφιο πελάτη μας να σημειώσει, χωρίς καμία αναφορά σε κόστος ασφάλισηςσε ένα πλήθος γεγονότων / απειλών το βαθμό:

 • της ανησυχίας που του δημιουργεί η επέλευση ενός εκάστου γεγονότος
 • της οικονομικής επίδρασης που αυτό θα επέφερε στο σύνολο της οικονομικής του κατάστασης.

 

Η ανάλυση αναπτύσσεται στους τομείς προσώπων, περιουσίας, δραστηριότητας, οχημάτων, σκαφών αναψυχής, η δε καταγραφή της εκτίμησής σας γίνεται ανεπηρέαστα και μόνο στους τομείς που επιθυμείτε.