• 24ωρη προστασία
  24ωρη προστασία

  Άραγε, ένα ποσό της τάξης των € 90.000 που θα καλύψει τις άμεσες οικονομικές ανάγκες μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, είναι πολυτέλεια;

   

  Αλήθεια, εσείς πόσο κάλυμμα έχετε; Ας είμαστε ήσυχοι... μόνο με € 128 το χρόνο.

 • Εξασφάλιση σπουδών
  Εξασφάλιση σπουδών

  Η πιο οικονομική κάλυψη του γονιού σε ένα σοβαρό ατύχημα. Με εγγυημένες καταβολές στο παιδί € 5.000 κάθε χρόνο και μέχρι να ολοκληρώσει τις σπουδές του,

   

  μόνο με € 109 το χρόνο.

 • Χειρουργικές αμοιβές
  Χειρουργικές αμοιβές

  Ένας λογαριασμός που συμπληρώνει τις παροχές του δημόσιου ή ιδιωτικού φορέα ασφάλισης. Σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και χωρίς πρωτότυπες αποδείξεις, εκταμιεύει ποσό που ανάλογα με το είδος της επέμβασης μπορεί να φτάσει μέχρι και € 10.000.
  Σε λίγο κοντά σας με νέα βελτιωμένη έκδοση...

 • Προστασία δανείου
  Προστασία δανείου

  Σε αντίθεση με τις Τράπεζες, η ασφάλιση αποπληρωμής δανείου κοντά μας καλύπτει όχι μόνο το ενδιαφέρον της Τράπεζας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε.

   

  Μόνο κοντά στις πραγματικές ανάγκες του Πελάτη μας,

 • Περιοδική Υπενθύμιση
  Περιοδική Υπενθύμιση

  Η υπηρεσία με την οποία ανταποδίδουμε μέρος της εμπιστοσύνης σας. Απτή απόδειξη της φιλοσοφίας μας που συνοψίζεται στη φράση "προσωπική έγνοια και φροντίδα" για τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.
  Δωρεάν και αποκλειστικά για τους Πελάτες μας.

 • Ξένοιαστες Αποδράσεις
  Ξένοιαστες Αποδράσεις

  Ένα εξειδικευμένο προϊόν ασφάλισης για να σας συνοδεύει σε κάθε σας ταξίδι στο εξωτερικό ή ακόμη και στην Ελλάδα, από 1 ημέρα μέχρι και 6 μήνες. Με ένα ευρύτατο φάσμα καλύψεων, αποζημιώνει από την απώλεια αποσκευών και τα έξοδα περίθαλψης μέχρι και ζημιές σε τρίτους, με κόστος από € 47.

 • Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης
  Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης

  Διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, ανεξάρτητα ηλικίας, φύλου, ιστορικού, σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.
  Σε συνδυασμό με την ασφάλιση οικογενειακής Αστικής Ευθύνης και κόστος για όλη την οικογένεια, μόνο με € 95 το χρόνο.

 • Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα
  Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα

  Μετά τις διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, σειρά έχουν οι ιατρικές επισκέψεις. Είτε για μια ιατρική συμβουλή, είτε για μια εκτίμηση, ακόμη και για μια δεύτερη γνώμη, κλινικοί ιατροί από δέκα βασικές ειδικότητες, θα βρίσκονται στη διάθεση σας για να σας προσφέρουν τη γνώση τους
  μόνο με € 63 το χρόνο.

 • Ευέλικτη Αποθεραπεία
  Ευέλικτη Αποθεραπεία

  Το προϊόν που εγγυάται την επιλογή στην αντιμετώπιση των εξόδων ενός ατυχήματος. Με μια απαράμιλλη ευελιξία, λειτουργεί το ίδιο καλά είτε μέσα είτε έξω από το νοσοκομείο, είτε δημόσιο είτε ιδιωτικό, με ή χωρίς αποδείξεις, τόσο για την περίθαλψη όσο και για την αποθεραπεία, από € 42 το χρόνο.

 • ΠΟΔΗΛΑΤώ
  ΠΟΔΗΛΑΤώ

  Μια εξαιρετική λύση στις ανάγκες του σύγχρονου ποδηλάτη. Είτε σε αστικές διαδρομές, είτε στο βουνό, είτε στις διακοπές, οι παροχές του προγράμματος προσφέρουν κάλυψη στο ποδήλατο, στον ίδιο τον ποδηλάτη αλλά και στην ευθύνη του σε τρίτους, με κόστος από € 53 για ένα χρόνο.

Σχεδιάσαμε για σας...

 
CallUsFree
 
SignTo
 
CheckMotorIns

 

Τι λένε οι πελάτες μας

Επιλέξτε εδώ και διαβάστε σχόλια ανθρώπων που επιλέγουν να εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.

Η γνώμη σας μετράει ...

Θεωρείτε το πρόγραμμα 'Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης':

Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης

 

106_
   

Οι προσωπικές ασφαλίσεις ήταν πάντα ένας ιδιαίτερα αγαπητός τομέας στις εργασίες μας. Η οικονομική κάλυψη της οικογένειας σε δύσκολες ώρες έναντι υποχρεώσεων, καθώς επίσης η κάλυψη των εξόδων υγείας που θα εξασφάλιζαν πιο αξιοπρεπείς συνθήκες περίθαλψης, αποτελούσαν μεγέθη που θα μπορούσαν να ανατρέψουν τα διαθέσιμα του οικογενειακού προϋπολογισμού.

 

Στη μακρόχρονη πορεία μας και στο μέρος που αφορά στην ασφάλιση των εξόδων περίθαλψης, βιώσαμε τις αλλαγές στα προϊόντα που προσέφεραν οι Ασφαλιστικές Εταιρίες. Η πρόοδος που σημειώθηκε στα λεγόμενα 'νοσοκομειακά' προγράμματα, μέσα από την αύξηση των καλυπτόμενων δαπανών σε επίπεδα που πραγματικά μπορεί να κλονίσουν οικονομικά μια οικογένεια, είναι γεγονός.

 

Στα προϊόντα όμως εξωνοσοκομειακής περίθαλψης δεν υπήρξε το ίδιο θεαματική βελτίωση. Και όπου αυτή επιχειρήθηκε, χαρακτηρίσθηκε από ιδιαίτερες διαδικασίες εκτίμησης του κινδύνου (ιατρικό ιστορικό, ηλικιακά δεδομένα, κλπ.) καθώς επίσης συγκρατημένες παροχές και διαδικασίες έγκρισης.

 

Για κάποιες εταιρίες, οι εξετάσεις θα πρέπει να συσταθούν από συμβεβλημένο ιατρό. Από την άλλη πλευρά, συνήθως υπάρχει ένα ετήσιο όριο, το οποίο όσο αυξάνει, ενσωματώνει μια συμμετοχή του ασφαλισμένου της τάξης του 15-20%. Παρ' όλα αυτά το κόστος σε απόλυτους αριθμούς παραμένει σημαντικό και ενίοτε αυξανόμενο χρόνο-χρόνο, επιβεβαιώνοντας ότι οι μικρές επιμέρους δαπάνες σε συνδυασμό με τη συχνότητα χρήσης, μπορούν να προκαλέσουν ένα υψηλό τελικό κόστος. Εν τούτοις, δεν είναι λίγοι αυτοί που επιλέγουν να αγοράζουν τη συγκεκριμένη παροχή.

 

Κάποιοι άλλοι όμως, είτε από επιλογή για να μην επιβαρύνουν άμεσα τον προϋπολογισμό τους, είτε γιατί δεν γίνονται αποδεκτοί για ασφάλιση, επιλέγουν να κάνουν χρήση του φορέα τους, ή εν πάσει περιπτώσει να πληρώσουν, αν κι εφόσον χρειασθεί. Πόσοι όμως δεν έχουν στηθεί να περιμένουν τον ιατρό του φορέα τους, που μπορεί να διαφέρει από τον προσωπικό τους ιατρό, μόνο και μόνο για να τους γράψει το παραπεμπτικό για τις εξετάσεις; Και στη συνέχεια, επικοινωνώντας με το διαγνωστικό κέντρο να λάβουν την απάντηση: "για τους ασφαλισμένους του Ταμείου ... έχουν συμπληρωθεί τα ραντεβού γι' αυτό το μήνα, καλέστε μας πάλι σε δεκαπέντε μέρες"; Κι όμως, αν πληρώσει ως ιδιώτης, μπορεί να πραγματοποιήσει σε λίγες ημέρες τον έλεγχο.

 

Διπλό λοιπόν το κακό. Απώλεια χρόνου για την παραλαβή του παραπεμπτικού, απώλεια χρόνου στην αναμονή εκτέλεσης των εξετάσεων.