• 24ωρη προστασία
  24ωρη προστασία

  Άραγε, ένα ποσό της τάξης των € 90.000 που θα καλύψει τις άμεσες οικονομικές ανάγκες μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, είναι πολυτέλεια;

   

  Αλήθεια, εσείς πόσο κάλυμμα έχετε; Ας είμαστε ήσυχοι... μόνο με € 128 το χρόνο.

 • Εξασφάλιση σπουδών
  Εξασφάλιση σπουδών

  Η πιο οικονομική κάλυψη του γονιού σε ένα σοβαρό ατύχημα. Με εγγυημένες καταβολές στο παιδί € 5.000 κάθε χρόνο και μέχρι να ολοκληρώσει τις σπουδές του,

   

  μόνο με € 109 το χρόνο.

 • Χειρουργικές αμοιβές
  Χειρουργικές αμοιβές

  Ένας λογαριασμός που συμπληρώνει τις παροχές του δημόσιου ή ιδιωτικού φορέα ασφάλισης. Σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και χωρίς πρωτότυπες αποδείξεις, εκταμιεύει ποσό που ανάλογα με το είδος της επέμβασης μπορεί να φτάσει μέχρι και € 10.000.
  Σε λίγο κοντά σας με νέα βελτιωμένη έκδοση...

 • Προστασία δανείου
  Προστασία δανείου

  Σε αντίθεση με τις Τράπεζες, η ασφάλιση αποπληρωμής δανείου κοντά μας καλύπτει όχι μόνο το ενδιαφέρον της Τράπεζας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε.

   

  Μόνο κοντά στις πραγματικές ανάγκες του Πελάτη μας,

 • Περιοδική Υπενθύμιση
  Περιοδική Υπενθύμιση

  Η υπηρεσία με την οποία ανταποδίδουμε μέρος της εμπιστοσύνης σας. Απτή απόδειξη της φιλοσοφίας μας που συνοψίζεται στη φράση "προσωπική έγνοια και φροντίδα" για τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.
  Δωρεάν και αποκλειστικά για τους Πελάτες μας.

 • Ξένοιαστες Αποδράσεις
  Ξένοιαστες Αποδράσεις

  Ένα εξειδικευμένο προϊόν ασφάλισης για να σας συνοδεύει σε κάθε σας ταξίδι στο εξωτερικό ή ακόμη και στην Ελλάδα, από 1 ημέρα μέχρι και 6 μήνες. Με ένα ευρύτατο φάσμα καλύψεων, αποζημιώνει από την απώλεια αποσκευών και τα έξοδα περίθαλψης μέχρι και ζημιές σε τρίτους, με κόστος από € 47.

 • Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης
  Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης

  Διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, ανεξάρτητα ηλικίας, φύλου, ιστορικού, σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.
  Σε συνδυασμό με την ασφάλιση οικογενειακής Αστικής Ευθύνης και κόστος για όλη την οικογένεια, μόνο με € 95 το χρόνο.

 • Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα
  Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα

  Μετά τις διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, σειρά έχουν οι ιατρικές επισκέψεις. Είτε για μια ιατρική συμβουλή, είτε για μια εκτίμηση, ακόμη και για μια δεύτερη γνώμη, κλινικοί ιατροί από δέκα βασικές ειδικότητες, θα βρίσκονται στη διάθεση σας για να σας προσφέρουν τη γνώση τους
  μόνο με € 63 το χρόνο.

 • Ευέλικτη Αποθεραπεία
  Ευέλικτη Αποθεραπεία

  Το προϊόν που εγγυάται την επιλογή στην αντιμετώπιση των εξόδων ενός ατυχήματος. Με μια απαράμιλλη ευελιξία, λειτουργεί το ίδιο καλά είτε μέσα είτε έξω από το νοσοκομείο, είτε δημόσιο είτε ιδιωτικό, με ή χωρίς αποδείξεις, τόσο για την περίθαλψη όσο και για την αποθεραπεία, από € 42 το χρόνο.

 • ΠΟΔΗΛΑΤώ
  ΠΟΔΗΛΑΤώ

  Μια εξαιρετική λύση στις ανάγκες του σύγχρονου ποδηλάτη. Είτε σε αστικές διαδρομές, είτε στο βουνό, είτε στις διακοπές, οι παροχές του προγράμματος προσφέρουν κάλυψη στο ποδήλατο, στον ίδιο τον ποδηλάτη αλλά και στην ευθύνη του σε τρίτους, με κόστος από € 53 για ένα χρόνο.

Σχεδιάσαμε για σας...

 
CallUsFree
 
SignTo
 
CheckMotorIns

 

Τι λένε οι πελάτες μας

Επιλέξτε εδώ και διαβάστε σχόλια ανθρώπων που επιλέγουν να εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.

Η γνώμη σας μετράει ...

Πως θα χαρακτηρίζατε την ιστοσελίδα μας:

Ο Ναυτίλος των στόχων σας...

 

Nautilos
ButtonAsk
     

Εδώ και σχεδόν τρεις 10ετίες εργαζόμαστε προσηλωμένοι στην ασφάλιση αναγκών:

 

clock

 

Συνεχίζουμε να αναζητούμε τους κινδύνους που απειλούν να επιμηκύνουν το χρόνο άφιξης στο στόχο σας.

 

Κι όμως τελικά, το μόνο που ασφαλίζουμε είναι ο δικός σας προσωπικός χρόνος. Αυτόν σας καλούμε να μας εμπιστευθείτε. Αυτόν αναπληρώνουμε στο ταξίδι των στόχων σας, στην περίπτωση που μια 'θύελλα' ή μια 'μηχανική βλάβη' ανατρέψει τον αρχικό σας σχεδιασμό. Με τις δικές μας 'δεξαμενές' χρόνου να αποδεσμεύουν τόσο χρόνο, όσο χρειάζεσθε, όσες φορές και αν απαιτηθεί.

 

mapΣτο ταξίδι των δικών σας στόχων, είτε βρίσκεται σε εξέλιξη είτε στο στάδιο του απόπλου, θα σας ζητήσουμε να μας εμπιστευθείτε τις παραμέτρους του. Με άλλα λόγια, το λιμάνι και το χρόνο άφιξης, τη διαδρομή που θα ακολουθήσετε, το είδος του 'σκάφους' που τιμονεύετε, αλλά και τις ανησυχίες σας.

 

nautilos dataΜέσα από την τεκμηριωμένη αναζήτηση των δικών σας 'θελω' και 'δύναμαι', θα καταγράψουμε χωρίς καμία διόρθωση ή διάθεση αλλοίωσης, τη δική σας προσέγγιση στις ανάγκες που στηρίζουν την έγκαιρη άφιξη στους στόχους σας.

 

nautilos graphΗ επεξεργασία των απαντήσεων με τη χρήση διεθνών αλγορίθμων και μεθόδων 'διάγνωσης', θα αποτυπώσει σε γράφημα το μέγεθος και την ένταση των αναγκών που χρήζουν προσοχής.

 

Η μελέτη ολοκληρώνεται με τις εισηγήσεις μας για τη βέλτιστη κάλυψη όσων αναγκών υπερβαίνουν το δικό σας 'όριο αντοχής'.

 

Ελάτε να ζήσετε την εμπειρία του σχεδιασμού της δικής σας 'δεξαμενής' χρόνου.

 

Αποκτήστε τη γνώση και εμπιστευθείτε την εμπειρία και το πάθος μας στο πιο σημαντικό σας ταξίδι.