• 24ωρη προστασία
  24ωρη προστασία

  Άραγε, ένα ποσό της τάξης των € 90.000 που θα καλύψει τις άμεσες οικονομικές ανάγκες μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, είναι πολυτέλεια;

   

  Αλήθεια, εσείς πόσο κάλυμμα έχετε; Ας είμαστε ήσυχοι... μόνο με € 128 το χρόνο.

 • Εξασφάλιση σπουδών
  Εξασφάλιση σπουδών

  Η πιο οικονομική κάλυψη του γονιού σε ένα σοβαρό ατύχημα. Με εγγυημένες καταβολές στο παιδί € 5.000 κάθε χρόνο και μέχρι να ολοκληρώσει τις σπουδές του,

   

  μόνο με € 109 το χρόνο.

 • Χειρουργικές αμοιβές
  Χειρουργικές αμοιβές

  Ένας λογαριασμός που συμπληρώνει τις παροχές του δημόσιου ή ιδιωτικού φορέα ασφάλισης. Σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και χωρίς πρωτότυπες αποδείξεις, εκταμιεύει ποσό που ανάλογα με το είδος της επέμβασης μπορεί να φτάσει μέχρι και € 10.000.
  Σε λίγο κοντά σας με νέα βελτιωμένη έκδοση...

 • Προστασία δανείου
  Προστασία δανείου

  Σε αντίθεση με τις Τράπεζες, η ασφάλιση αποπληρωμής δανείου κοντά μας καλύπτει όχι μόνο το ενδιαφέρον της Τράπεζας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε.

   

  Μόνο κοντά στις πραγματικές ανάγκες του Πελάτη μας,

 • Περιοδική Υπενθύμιση
  Περιοδική Υπενθύμιση

  Η υπηρεσία με την οποία ανταποδίδουμε μέρος της εμπιστοσύνης σας. Απτή απόδειξη της φιλοσοφίας μας που συνοψίζεται στη φράση "προσωπική έγνοια και φροντίδα" για τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.
  Δωρεάν και αποκλειστικά για τους Πελάτες μας.

 • Ξένοιαστες Αποδράσεις
  Ξένοιαστες Αποδράσεις

  Ένα εξειδικευμένο προϊόν ασφάλισης για να σας συνοδεύει σε κάθε σας ταξίδι στο εξωτερικό ή ακόμη και στην Ελλάδα, από 1 ημέρα μέχρι και 6 μήνες. Με ένα ευρύτατο φάσμα καλύψεων, αποζημιώνει από την απώλεια αποσκευών και τα έξοδα περίθαλψης μέχρι και ζημιές σε τρίτους, με κόστος από € 47.

 • Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης
  Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης

  Διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, ανεξάρτητα ηλικίας, φύλου, ιστορικού, σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.
  Σε συνδυασμό με την ασφάλιση οικογενειακής Αστικής Ευθύνης και κόστος για όλη την οικογένεια, μόνο με € 95 το χρόνο.

 • Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα
  Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα

  Μετά τις διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, σειρά έχουν οι ιατρικές επισκέψεις. Είτε για μια ιατρική συμβουλή, είτε για μια εκτίμηση, ακόμη και για μια δεύτερη γνώμη, κλινικοί ιατροί από δέκα βασικές ειδικότητες, θα βρίσκονται στη διάθεση σας για να σας προσφέρουν τη γνώση τους
  μόνο με € 63 το χρόνο.

 • Ευέλικτη Αποθεραπεία
  Ευέλικτη Αποθεραπεία

  Το προϊόν που εγγυάται την επιλογή στην αντιμετώπιση των εξόδων ενός ατυχήματος. Με μια απαράμιλλη ευελιξία, λειτουργεί το ίδιο καλά είτε μέσα είτε έξω από το νοσοκομείο, είτε δημόσιο είτε ιδιωτικό, με ή χωρίς αποδείξεις, τόσο για την περίθαλψη όσο και για την αποθεραπεία, από € 42 το χρόνο.

 • ΠΟΔΗΛΑΤώ
  ΠΟΔΗΛΑΤώ

  Μια εξαιρετική λύση στις ανάγκες του σύγχρονου ποδηλάτη. Είτε σε αστικές διαδρομές, είτε στο βουνό, είτε στις διακοπές, οι παροχές του προγράμματος προσφέρουν κάλυψη στο ποδήλατο, στον ίδιο τον ποδηλάτη αλλά και στην ευθύνη του σε τρίτους, με κόστος από € 53 για ένα χρόνο.

Σχεδιάσαμε για σας...

 
CallUsFree
 
SignTo
 
CheckMotorIns

 

Τι λένε οι πελάτες μας

Επιλέξτε εδώ και διαβάστε σχόλια ανθρώπων που επιλέγουν να εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.

ΠΟΔΗΛΑΤώ

 

101_
   

Είναι γεγονός ότι πριν λίγα χρόνια, η εικόνα ενός ενήλικα ποδηλάτη στο δρόμο γινόταν αντικείμενο σχολιασμού. Κάποιοι θα τον θεωρούσαν εκκεντρικό. Με τις μνήμες από τις καλοκαιρινές βόλτες και τις κόντρες στις πλατείες να μας συνοδεύουν, το ποδήλατο ήταν συνδεδεμένο με το παιχνίδι και τις σχολικές ηλικίες. Οι ανάγκες όμως και η προσωπική στάση ζωής έφεραν την αλλαγή στο σκηνικό. Το πιο οικολογικό και συνάμα οικονομικό μέσο μετακίνησης έγινε πλέον μέρος της καθημερινότητας.

 

Για πολλούς σήμερα το ποδήλατο αντιπροσωπεύει ένα προσιτό, καθαρό και οικονομικό μέσο αστικής μετακίνησης. Άλλοι πάλι το χρησιμοποιούν για άσκηση, άλλοι για διασκέδαση και επικοινωνία μέσα από παρέες και ομάδες. Με διαδρομές στην πόλη ή στο βουνό, η αίσθηση, η χαρά και το όφελος που προσφέρει στον ποδηλάτη είναι μοναδικά.

 

Από την άλλη πλευρά όμως ο ποδηλάτης, με περιορισμένη ενεργητική ασφάλεια, παραμένει μόνιμα εκτεθειμένος απέναντι σε παράγοντες που 'εποφθαλμιούν' την ισορροπία του, τουλάχιστον στην αστική του μετακίνηση, προσπαθώντας να αποφύγει:

 

 • Τον οδηγό αυτοκινήτου που θα απαιτήσει προτεραιότητα, ακόμη και αν δεν τη δικαιούται.
 • Τον πεζό που θα αποφασίσει να διασχίσει το δρόμο, ενίοτε και διαγώνια και ενδεχομένως να σταθεί εμπρός του αναποφάσιστος.
 • Το αδέσποτο που θα πεταχτεί ξαφνικά στο δρόμο.
 • Τα εμπόδια από την ανεπαρκή συντήρηση των δρόμων και των πεζοδρομίων.

 

Για όλους αυτούς τους λόγους, η κάλυψη του ποδηλάτη ήταν πάντοτε στις προτεραιότητές μας και αναζητούσαμε ένα πρόγραμμα το οποίο θα αγκάλιαζε στη μεγαλύτερη δυνατή έκταση τις ανάγκες του, ώστε να απολαμβάνει ξένοιαστα τις διαδρομές του.