• 24ωρη προστασία
  24ωρη προστασία

  Άραγε, ένα ποσό της τάξης των € 90.000 που θα καλύψει τις άμεσες οικονομικές ανάγκες μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, είναι πολυτέλεια;

   

  Αλήθεια, εσείς πόσο κάλυμμα έχετε; Ας είμαστε ήσυχοι... μόνο με € 128 το χρόνο.

 • Εξασφάλιση σπουδών
  Εξασφάλιση σπουδών

  Η πιο οικονομική κάλυψη του γονιού σε ένα σοβαρό ατύχημα. Με εγγυημένες καταβολές στο παιδί € 5.000 κάθε χρόνο και μέχρι να ολοκληρώσει τις σπουδές του,

   

  μόνο με € 109 το χρόνο.

 • Χειρουργικές αμοιβές
  Χειρουργικές αμοιβές

  Ένας λογαριασμός που συμπληρώνει τις παροχές του δημόσιου ή ιδιωτικού φορέα ασφάλισης. Σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και χωρίς πρωτότυπες αποδείξεις, εκταμιεύει ποσό που ανάλογα με το είδος της επέμβασης μπορεί να φτάσει μέχρι και € 10.000.
  Σε λίγο κοντά σας με νέα βελτιωμένη έκδοση...

 • Προστασία δανείου
  Προστασία δανείου

  Σε αντίθεση με τις Τράπεζες, η ασφάλιση αποπληρωμής δανείου κοντά μας καλύπτει όχι μόνο το ενδιαφέρον της Τράπεζας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε.

   

  Μόνο κοντά στις πραγματικές ανάγκες του Πελάτη μας,

 • Περιοδική Υπενθύμιση
  Περιοδική Υπενθύμιση

  Η υπηρεσία με την οποία ανταποδίδουμε μέρος της εμπιστοσύνης σας. Απτή απόδειξη της φιλοσοφίας μας που συνοψίζεται στη φράση "προσωπική έγνοια και φροντίδα" για τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.
  Δωρεάν και αποκλειστικά για τους Πελάτες μας.

 • Ξένοιαστες Αποδράσεις
  Ξένοιαστες Αποδράσεις

  Ένα εξειδικευμένο προϊόν ασφάλισης για να σας συνοδεύει σε κάθε σας ταξίδι στο εξωτερικό ή ακόμη και στην Ελλάδα, από 1 ημέρα μέχρι και 6 μήνες. Με ένα ευρύτατο φάσμα καλύψεων, αποζημιώνει από την απώλεια αποσκευών και τα έξοδα περίθαλψης μέχρι και ζημιές σε τρίτους, με κόστος από € 47.

 • Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης
  Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης

  Διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, ανεξάρτητα ηλικίας, φύλου, ιστορικού, σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.
  Σε συνδυασμό με την ασφάλιση οικογενειακής Αστικής Ευθύνης και κόστος για όλη την οικογένεια, μόνο με € 95 το χρόνο.

 • Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα
  Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα

  Μετά τις διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, σειρά έχουν οι ιατρικές επισκέψεις. Είτε για μια ιατρική συμβουλή, είτε για μια εκτίμηση, ακόμη και για μια δεύτερη γνώμη, κλινικοί ιατροί από δέκα βασικές ειδικότητες, θα βρίσκονται στη διάθεση σας για να σας προσφέρουν τη γνώση τους
  μόνο με € 63 το χρόνο.

 • Ευέλικτη Αποθεραπεία
  Ευέλικτη Αποθεραπεία

  Το προϊόν που εγγυάται την επιλογή στην αντιμετώπιση των εξόδων ενός ατυχήματος. Με μια απαράμιλλη ευελιξία, λειτουργεί το ίδιο καλά είτε μέσα είτε έξω από το νοσοκομείο, είτε δημόσιο είτε ιδιωτικό, με ή χωρίς αποδείξεις, τόσο για την περίθαλψη όσο και για την αποθεραπεία, από € 42 το χρόνο.

 • ΠΟΔΗΛΑΤώ
  ΠΟΔΗΛΑΤώ

  Μια εξαιρετική λύση στις ανάγκες του σύγχρονου ποδηλάτη. Είτε σε αστικές διαδρομές, είτε στο βουνό, είτε στις διακοπές, οι παροχές του προγράμματος προσφέρουν κάλυψη στο ποδήλατο, στον ίδιο τον ποδηλάτη αλλά και στην ευθύνη του σε τρίτους, με κόστος από € 53 για ένα χρόνο.

Σχεδιάσαμε για σας...

 
CallUsFree
 
SignTo
 
CheckMotorIns

 

Τι λένε οι πελάτες μας

Επιλέξτε εδώ και διαβάστε σχόλια ανθρώπων που επιλέγουν να εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.

Η γνώμη σας μετράει ...

Πως θα χαρακτηρίζατε την ιστοσελίδα μας:

Διαδρομή

 

Αμέσως πιο κάτω σημειώνουμε τα βήματα που αποτέλεσαν σταθμούς στην πορεία μας μέχρι σήμερα. Σας καλούμε λοιπόν σε μια σύντομη ανασκόπηση της διαδρομής μας. Εντοπίστε όλα αυτά που τροφοδοτούν το πάθος μας σ' αυτό που χρόνια τώρα κάνουμε: να ανταποκρινόμαστε στην εμπιστοσύνη σας.

 

1991: Ίδρυση της επιχείρησης από τον Κωνσταντίνο Μπουγιούκο, με την έναρξη της δραστηριότητας του "Παραγωγού Ασφαλίσεων". Μέσα στο 'σχολείο' της εταιρίας NASCO ΕΛΛΑΣ, μέλους του διεθνούς ασφαλιστικού και αντασφαλιστικού broker NASCO KARAOGLAN, αποκτά τις βασικές γνώσεις και στη συνέχεια τα μυστικά του θεσμού, όπως ξετυλίγονται στη γνωριμία με το σύνολο των ασφαλιστικών κλάδων. Μαθαίνει να προετοιμάζει και να προτείνει λύσεις στις εξατομικευμένες ανάγκες του Πελάτη, που θα έχουν στηριχθεί στην τεχνική ανάλυση των αναγκών και τον βέλτιστο τρόπο με τον οποίο αυτές μπορούν να ικανοποιηθούν.
   
1993: Εμβαθύνοντας στις ασφαλίσεις προσώπων, αποδέχεται την πρόκληση να συμμετάσχει στον τομέα υποστήριξης και αποζημιώσεων σε εξειδικευμένο προϊόν ασφάλισης υγείας. Μια πραγματικά μοναδική εμπειρία, μέσα από την οποία πέραν της άμεσης επαφής με την διαδικασία αποζημίωσης ποικίλων περιστατικών, θα τεκμηριώσει τόσο την αναγκαιότητα του θεσμού, όσο και την αναγκαιότητα της επαγγελματικής διαμεσολάβησης. Την ανάγκη ύπαρξης του επαγγελματία συνεργάτη, εκείνου που καθημερινά αποκαλούμε 'ασφαλιστή', ο οποίος με βαθιά γνώση του αντικειμένου θα προτείνει το ασφαλιστικό προϊόν που ταιριάζει στις ανάγκες του Πελάτη, θα λύσει τις απορίες του, θα τον προτρέψει σε ειλικρινείς δηλώσεις και θα παραμένει συμβουλευτικά κοντά του σε όλη τη διάρκεια της ασφάλισης. Καταλυτικοί παράγοντες που βοηθούν τον Πελάτη να προσλαμβάνει την πραγματική, χωρίς στρεβλώσεις, εικόνα και χρησιμότητα του θεσμού.
 
1995: Πιστοποιούνται οι εργασίες του με την απόκτηση της άδειας του Ασφαλιστικού Πράκτορα.
   
2000: Αξιοποιώντας τις μηχανογραφικές του γνώσεις και δεξιότητες, επενδύει στην ανάπτυξη εξειδικευμένου λογισμικού στη βάση της κινδυνοκεντρικής αντίληψης. Είναι η βάση πάνω στην οποία θα υλοποιηθεί σε βάθος χρόνου η ανάδειξη του απλού Πελάτη σε Πελάτη / Partner. Είναι η πρώτη και σημαντική διαφοροποίησή του από την αγορά.
   
2001: Η πάγια θέση του να αφουγκράζεται τα 'θέλω' του Πελάτη αξιοποιώντας πλέον την δομή των πληροφοριακών συστημάτων, 'γεννά' την πρώτη καινοτομία στην οποία δίνει το όνομα 'ΠΡΟΣΕΧΩΣ...'. Είναι η διαδικασία με την οποία καθιερώνει την αμφίδρομη επικοινωνία με τον Πελάτη για τις επικείμενες εργασίες ανανέωσης ή ακόμη και υπό κατασκευή ασφαλιστηρίων. Κάθε μήνα πλέον, ο Πελάτης ενημερώνεται γραπτά, αναλυτικά και αξιόπιστα για τις εργασίες του επόμενου μήνα, παρέχοντάς του τη δυνατότητα τροποποιήσεων. Με τον τρόπο αυτό, οι υπηρεσίες του εμπλουτίζονται με την εικόνα ενός 'ψηφιδωτού' στο οποίο μετέχουν οι ασφαλιστικές εταιρίες, οι κλάδοι, οι ασφαλισμένοι κίνδυνοι και φυσικά οι Πελάτες, οι οποίοι μπορούν και το ζητάει να ελέγχουν και να διαμορφώνουν τις ασφαλιστικές τους καλύψεις.
 
2005: Οι εργασίες του ασκούνται πλέον από τα νέα γραφεία στην περιοχή της Ακρόπολης, στην οδό Βούρβαχη 3.
 
2006: Εγκαινιάζει την σειρά προϊόντων 'Πρόταση του Μήνα' με το '24ωρη Προστασία'. Πρόθεσή του να επικοινωνήσει προγράμματα που απαντούν σε διαφορετικές ανάγκες της καθημερινότητας. Προγράμματα απλά, σύγχρονα, ευέλικτα και κατά βάση οικονομικά. Προϊόντα που είτε θα αντλεί από την αγορά ή ακόμη και θα σχεδιάζει σε συνεργασία με Ασφαλιστικές Εταιρίες, ενώ θα προωθούνται μέσα από τη διαδικασία 'ΠΡΟΣΕΧΩΣ..'. Γιατί η ασφάλιση μπορεί και οφείλει να είναι αγαθό προσιτό σε όλους.
 
2007: Γνήσιο παιδί της 'Πρότασης του μήνα', γεννιέται η υπηρεσία 'Περιοδική Υπενθύμιση΄. Μια καινοτόμος υπηρεσία η οποία ξεφεύγει από τα στενά πλαίσια της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, τουλάχιστον όπως συνηθίζεται, προσφέροντας προστιθέμενη αξία φροντίδας. Μέσα από την καθιερωμένη πλέον διαδικασία "ΠΡΟΣΕΧΩΣ...", υπενθυμίζει στον Πελάτη υποχρεώσεις που αφορούν στον ασφαλισμένο κίνδυνο. Ενδεικτικά, αναφέρονται ο περιοδικός έλεγχος ΚΤΕΟ, η λήξη της δωρεάν Οδικής Βοήθειας του αντιπροσώπου, η ανανέωση άδειας οδήγησης, η επαναδιαπραγμάτευση όρων δανειακής σύμβασης, η ανανέωση της άδειας χειριστή σκαφών αναψυχής, η ανανέωση της άδειας αλιείας, κ.α. Στόχος του, πέραν της μείωσης του άγχους, η προστασία του Πελάτη από οικονομικά δυσάρεστες εκπλήξεις. Και φυσικά όλα αυτά δωρεάν, σαν ένα μικρό δείγμα ανταπόδοσης στην εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες του.
 
2008: Επικοινωνεί, για πρώτη φορά στον κυβερνοχώρο, την πρόταση με το όνομα 'Ξένοιαστες Αποδράσεις'. Ένα ιδιαίτερα εξειδικευμένο προϊόν ταξιδιωτικής Ασφάλισης, για να συνοδεύει τον Πελάτη στις εξορμήσεις του.
 
2010: Εγκαινιάζει την ιστοσελίδα της επιχείρησης στο διαδίκτυο.
 
2011: Μετά από επιτυχή δοκιμασία εξετάσεων, αποκτά από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Δ/νση Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης) την άδεια του Μεσίτη Ασφαλίσεων (Insurance Broker).
   
2012: Μετά από πολύμηνο και προσεκτικό σχεδιασμό, εκκινεί τη νέα πλατφόρμα υπηρεσιών e-Acts. Η τακτική και συνεπής για περισσότερο από 11 χρόνια ενημέρωση του Πελάτη, εκσυγχρονίζεται και πλέον βρίσκεται διαθέσιμη στο προσωπικό του email.
   
2014: Το νέο νομοθετικό περιβάλλον στις ασφαλίσεις (βλπ. εδώ) απαιτεί πλέον 'υψηλές ταχύτητες' στην έγκαιρη ενημέρωση. Ο μελετημένος σχεδιασμός της πλατφόρμας e-Acts, υποδέχεται τη διαδικασία e-Alert. Κάθε Τρίτη λοιπόν και εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων, ο Πελάτης λαμβάνει στο email του ενημέρωση για τις οικονομικές του υποχρεώσεις της εβδομάδας που ξεκινά την αμέσως προσεχή Δευτέρα.