• 24ωρη προστασία
  24ωρη προστασία

  Άραγε, ένα ποσό της τάξης των € 90.000 που θα καλύψει τις άμεσες οικονομικές ανάγκες μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, είναι πολυτέλεια;

   

  Αλήθεια, εσείς πόσο κάλυμμα έχετε; Ας είμαστε ήσυχοι... μόνο με € 128 το χρόνο.

 • Εξασφάλιση σπουδών
  Εξασφάλιση σπουδών

  Η πιο οικονομική κάλυψη του γονιού σε ένα σοβαρό ατύχημα. Με εγγυημένες καταβολές στο παιδί € 5.000 κάθε χρόνο και μέχρι να ολοκληρώσει τις σπουδές του,

   

  μόνο με € 109 το χρόνο.

 • Χειρουργικές αμοιβές
  Χειρουργικές αμοιβές

  Ένας λογαριασμός που συμπληρώνει τις παροχές του δημόσιου ή ιδιωτικού φορέα ασφάλισης. Σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και χωρίς πρωτότυπες αποδείξεις, εκταμιεύει ποσό που ανάλογα με το είδος της επέμβασης μπορεί να φτάσει μέχρι και € 10.000.
  Σε λίγο κοντά σας με νέα βελτιωμένη έκδοση...

 • Προστασία δανείου
  Προστασία δανείου

  Σε αντίθεση με τις Τράπεζες, η ασφάλιση αποπληρωμής δανείου κοντά μας καλύπτει όχι μόνο το ενδιαφέρον της Τράπεζας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε.

   

  Μόνο κοντά στις πραγματικές ανάγκες του Πελάτη μας,

 • Περιοδική Υπενθύμιση
  Περιοδική Υπενθύμιση

  Η υπηρεσία με την οποία ανταποδίδουμε μέρος της εμπιστοσύνης σας. Απτή απόδειξη της φιλοσοφίας μας που συνοψίζεται στη φράση "προσωπική έγνοια και φροντίδα" για τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.
  Δωρεάν και αποκλειστικά για τους Πελάτες μας.

 • Ξένοιαστες Αποδράσεις
  Ξένοιαστες Αποδράσεις

  Ένα εξειδικευμένο προϊόν ασφάλισης για να σας συνοδεύει σε κάθε σας ταξίδι στο εξωτερικό ή ακόμη και στην Ελλάδα, από 1 ημέρα μέχρι και 6 μήνες. Με ένα ευρύτατο φάσμα καλύψεων, αποζημιώνει από την απώλεια αποσκευών και τα έξοδα περίθαλψης μέχρι και ζημιές σε τρίτους, με κόστος από € 47.

 • Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης
  Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης

  Διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, ανεξάρτητα ηλικίας, φύλου, ιστορικού, σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.
  Σε συνδυασμό με την ασφάλιση οικογενειακής Αστικής Ευθύνης και κόστος για όλη την οικογένεια, μόνο με € 95 το χρόνο.

 • Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα
  Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα

  Μετά τις διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, σειρά έχουν οι ιατρικές επισκέψεις. Είτε για μια ιατρική συμβουλή, είτε για μια εκτίμηση, ακόμη και για μια δεύτερη γνώμη, κλινικοί ιατροί από δέκα βασικές ειδικότητες, θα βρίσκονται στη διάθεση σας για να σας προσφέρουν τη γνώση τους
  μόνο με € 63 το χρόνο.

 • Ευέλικτη Αποθεραπεία
  Ευέλικτη Αποθεραπεία

  Το προϊόν που εγγυάται την επιλογή στην αντιμετώπιση των εξόδων ενός ατυχήματος. Με μια απαράμιλλη ευελιξία, λειτουργεί το ίδιο καλά είτε μέσα είτε έξω από το νοσοκομείο, είτε δημόσιο είτε ιδιωτικό, με ή χωρίς αποδείξεις, τόσο για την περίθαλψη όσο και για την αποθεραπεία, από € 42 το χρόνο.

 • ΠΟΔΗΛΑΤώ
  ΠΟΔΗΛΑΤώ

  Μια εξαιρετική λύση στις ανάγκες του σύγχρονου ποδηλάτη. Είτε σε αστικές διαδρομές, είτε στο βουνό, είτε στις διακοπές, οι παροχές του προγράμματος προσφέρουν κάλυψη στο ποδήλατο, στον ίδιο τον ποδηλάτη αλλά και στην ευθύνη του σε τρίτους, με κόστος από € 53 για ένα χρόνο.

Σχεδιάσαμε για σας...

 
CallUsFree
 
SignTo
 
CheckMotorIns

 

Τι λένε οι πελάτες μας

Επιλέξτε εδώ και διαβάστε σχόλια ανθρώπων που επιλέγουν να εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.

Η γνώμη σας μετράει ...

Πως θα χαρακτηρίζατε την ιστοσελίδα μας:
05/04/18:  Τροποποίηση Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
Δημοσιεύθηκε και τέθηκε σε ισχύ ο Ν. 4530/2018 (ΦΕΚ 59/Α/30.03.2018) σύμφωνα με τον οποίο οι τροχαίες παραβάσεις κατατάσσονται ανάλογα με την επικινδυνότητά τους για τη ζωή, την υγεία και τη σωματική ακεραιότητα των χρηστών του οδικού δικτύου, την υποχρέωση για ιδιαίτερη μέριμνα και προστασία για τα άτομα με αναπηρία, την πρόληψη της πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων, καθώς και τις επιπτώσεις της παράβασης στην οδική ασφάλεια.
 
Παράλληλα, εξειδικεύονται τα διοικητικά πρόστιμα ανά κατηγορία παράβασης ως εξής:
 • παραβάσεις χαμηλής επικινδυνότητας έως και € 100,
 • παραβάσεις μεσαίας επικινδυνότητας από € 101 έως και € 300 και
 • παραβάσεις υψηλής επικινδυνότητας από € 301 έως και € 600.
 
Τα καθοριζόμενα διοικητικά πρόστιμα προσαυξάνονται με βάση το ετήσιο ατομικό φορολογητέο εισόδημα του παραβάτη (σύμφωνα με την πιο πρόσφατη πράξη διοικητικού προσδιορισμού φόρου εισοδήματος) κατά:
 • 100% για εισόδημα από € 50.001 έως € 100.000 και
 • 200% για εισόδημα άνω των € 100.000.

 

22/02/18:  Οδηγίες της ΑΑΔΕ σχετικά με τον έλεγχο ανασφάλιστων οχημάτων
Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων προχώρησε στη δημοσοποίηση Πληροφοριακού Οδηγού για την έγκαιρη αντιμετώπιση προβλημάτων που αφορούν στα ανασφάλιστα οχήματα, ώστε να αποτραπεί ο εντοπισμός, ως ανασφάλιστων, οχημάτων σε μια σειρά από περιπτώσεις (π.χ. διεγραμμένα, μεταβιβασμένα, κλπ).

 

08/01/18:
Μητρώο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών
Σε λειτουργία βρίσκεται από τις 4/1/2018 ο ιστότοπος του Μητρώου Ενεργών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://insuranceregistry.uhc.gr.
Μέσω του Μητρώου οι καταναλωτές ασφαλιστικών προϊόντων θα μπορούν να επαληθεύουν ότι ο επαγγελματίας με τον οποίο έρχονται σε επαφή, στο πλαίσιο πώλησης ενός ασφαλιστικού προϊόντος, είναι νόμιμα εγγεγραμμένος στα μητρώα των Επιμελητηρίων, πλήρως πιστοποιημένος και κατά συνέπεια ότι ασκεί τη δραστηριότητα της διαμεσολάβησης σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

      

11/08/17:
Νέα πρόστιμα στην διαδικασία εντοπισμού ανασφάλιστων οχημάτων
Σύμφωνα με το Άρθρο 31 του Ν. 4484/2017 (ΦΕΚ 110/Α/01.08.2017), το πρόστιμο από τον ηλεκτρονικό εντοπισμό οχήματος ως ανασφάλιστου, διαμορφώνεται ως εξής:
 • Για δίκυκλα οχήματα κυβισμού έως 250cc, € 100
 • Για δίκυκλα οχήματα κυβισμού άνω των 250cc, € 150
 • Για αυτοκίνητα κυβισμού έως 1.000cc, € 200
 • Για αυτοκίνητα κυβισμού άνω των 1.000cc, € 250

 

04/10/16:  Νέο Δελτίο Κίνησης Πλοίου Αναψυχής (ΔΕ.Κ.Π.Α.)
Δημοσιεύθηκε και τέθηκε σε ισχύ η κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Οικονομικών & Ναυτιλίας - Νησιωτικής Πολιτικής με αριθμό 3133.1-76888-2016 (ΦΕΚ 3061/Β/26.09.2016) με θέμα 'Καθορισμός τύπου Δελτίου Κίνησης Πλοίου Αναψυχής (ΔΕ.Κ.Π.Α.), κριτήρια έκδοσης, προϋποθέσεις θεώρησης και ανανέωσής του.'
 
Κοντά μας πλέον, εκτός από την ασφάλιση του σκάφους σας, απολαμβάνετε και τη φροντίδα της υπενθύμισης για την ανανέωση του ΔΕ.Κ.Π.Α. μέσω της 'Περιοδικής Υπενθύμισης'.