• 24ωρη προστασία
  24ωρη προστασία

  Άραγε, ένα ποσό της τάξης των € 90.000 που θα καλύψει τις άμεσες οικονομικές ανάγκες μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, είναι πολυτέλεια;

   

  Αλήθεια, εσείς πόσο κάλυμμα έχετε; Ας είμαστε ήσυχοι... μόνο με € 128 το χρόνο.

 • Εξασφάλιση σπουδών
  Εξασφάλιση σπουδών

  Η πιο οικονομική κάλυψη του γονιού σε ένα σοβαρό ατύχημα. Με εγγυημένες καταβολές στο παιδί € 5.000 κάθε χρόνο και μέχρι να ολοκληρώσει τις σπουδές του,

   

  μόνο με € 109 το χρόνο.

 • Χειρουργικές αμοιβές
  Χειρουργικές αμοιβές

  Ένας λογαριασμός που συμπληρώνει τις παροχές του δημόσιου ή ιδιωτικού φορέα ασφάλισης. Σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και χωρίς πρωτότυπες αποδείξεις, εκταμιεύει ποσό που ανάλογα με το είδος της επέμβασης μπορεί να φτάσει μέχρι και € 10.000.
  Σε λίγο κοντά σας με νέα βελτιωμένη έκδοση...

 • Προστασία δανείου
  Προστασία δανείου

  Σε αντίθεση με τις Τράπεζες, η ασφάλιση αποπληρωμής δανείου κοντά μας καλύπτει όχι μόνο το ενδιαφέρον της Τράπεζας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε.

   

  Μόνο κοντά στις πραγματικές ανάγκες του Πελάτη μας,

 • Περιοδική Υπενθύμιση
  Περιοδική Υπενθύμιση

  Η υπηρεσία με την οποία ανταποδίδουμε μέρος της εμπιστοσύνης σας. Απτή απόδειξη της φιλοσοφίας μας που συνοψίζεται στη φράση "προσωπική έγνοια και φροντίδα" για τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.
  Δωρεάν και αποκλειστικά για τους Πελάτες μας.

 • Ξένοιαστες Αποδράσεις
  Ξένοιαστες Αποδράσεις

  Ένα εξειδικευμένο προϊόν ασφάλισης για να σας συνοδεύει σε κάθε σας ταξίδι στο εξωτερικό ή ακόμη και στην Ελλάδα, από 1 ημέρα μέχρι και 6 μήνες. Με ένα ευρύτατο φάσμα καλύψεων, αποζημιώνει από την απώλεια αποσκευών και τα έξοδα περίθαλψης μέχρι και ζημιές σε τρίτους, με κόστος από € 47.

 • Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης
  Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης

  Διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, ανεξάρτητα ηλικίας, φύλου, ιστορικού, σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.
  Σε συνδυασμό με την ασφάλιση οικογενειακής Αστικής Ευθύνης και κόστος για όλη την οικογένεια, μόνο με € 95 το χρόνο.

 • Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα
  Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα

  Μετά τις διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, σειρά έχουν οι ιατρικές επισκέψεις. Είτε για μια ιατρική συμβουλή, είτε για μια εκτίμηση, ακόμη και για μια δεύτερη γνώμη, κλινικοί ιατροί από δέκα βασικές ειδικότητες, θα βρίσκονται στη διάθεση σας για να σας προσφέρουν τη γνώση τους
  μόνο με € 63 το χρόνο.

 • Ευέλικτη Αποθεραπεία
  Ευέλικτη Αποθεραπεία

  Το προϊόν που εγγυάται την επιλογή στην αντιμετώπιση των εξόδων ενός ατυχήματος. Με μια απαράμιλλη ευελιξία, λειτουργεί το ίδιο καλά είτε μέσα είτε έξω από το νοσοκομείο, είτε δημόσιο είτε ιδιωτικό, με ή χωρίς αποδείξεις, τόσο για την περίθαλψη όσο και για την αποθεραπεία, από € 42 το χρόνο.

 • ΠΟΔΗΛΑΤώ
  ΠΟΔΗΛΑΤώ

  Μια εξαιρετική λύση στις ανάγκες του σύγχρονου ποδηλάτη. Είτε σε αστικές διαδρομές, είτε στο βουνό, είτε στις διακοπές, οι παροχές του προγράμματος προσφέρουν κάλυψη στο ποδήλατο, στον ίδιο τον ποδηλάτη αλλά και στην ευθύνη του σε τρίτους, με κόστος από € 53 για ένα χρόνο.

Σχεδιάσαμε για σας...

 
CallUsFree
 
SignTo
 
CheckMotorIns

 

Τι λένε οι πελάτες μας

Επιλέξτε εδώ και διαβάστε σχόλια ανθρώπων που επιλέγουν να εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.

Η γνώμη σας μετράει ...

Πως θα χαρακτηρίζατε την ιστοσελίδα μας:

Υπηρεσίες

 

Φιλοδοξούμε να προσφέρουμε στον Πελάτη μας, πάντα κάτι περισσότερο από αυτό που ίσως περιμένει. Αφουγκραζόμαστε τις προτάσεις και τα 'θέλω' του. Ελέγχουμε εξονυχιστικά και προσφέρουμε το προϊόν που ταιριάζει στις ανάγκες του. Με άλλα λόγια, προτείνουμε αυτό που θα θέλαμε να έχουμε, αν είμασταν στη θέση του. Και προχωρούμε καταθέτοντας:

 • Προσωπικό ενδιαφέρον
 • Εξατομικευμένη προσέγγιση στις ασφαλιστικές του ανάγκες, μέσω εξειδικευμένων 'εργαλείων'.
 • Ευελιξία τοποθέτησης κινδύνων σε πλήθος ασφαλιστικών εταιριών.
 • Τεχνογνωσία και πλούσια εμπειρία στην ανάληψη κινδύνων.
 • Συμβουλευτική καθοδήγηση και στήριξη, στη διαδικασία αποζημίωσης.
 • Πρωτοποριακά σχεδιασμένη παρακολούθηση των ασφαλιστηρίων στη διάρκεια του χρόνου.
 • Τακτική ενημέρωση για επιλεγμένα και σύγχρονα ασφαλιστικά προϊόντα.
 • Φιλική εξυπηρέτηση όταν και όποτε τη χρειασθεί, μα πάνω απ' όλα,
 • πηγαία και διαρκή διάθεση για προσφορά που θα βελτιώνει τις υπηρεσίες μας.

 

Κι επειδή δεν μας αρκεί, συνεχίζουμε... Αφήνουμε τη φαντασία μας ελεύθερη κι εμπλουτίζουμε τις υπηρεσίες μας με καινοτόμες ιδέες. Στόχος μας να προσδώσουμε στον Πελάτη μας τη θέση του partner σε μια μακρόχρονη σχέση συνεργασίας.

 

Σας καλούμε να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας. Εντοπίστε στην κατηγορία "Η Πρόταση του μήνα" το προϊόν "Περιοδική Υπενθύμιση" και διαπιστώστε τη φροντίδα μας, όχι απλά σαν δήλωση, αλλά σαν δεδομένο που έχουμε τη δυνατότητα να σας παρέχουμε.

 

Περιηγηθείτε στη σελίδα "Τι λένε οι Πελάτες μας", και διαβάστε τις εντυπώσεις και τα σχόλια πελατών μας για τις υπηρεσίες μας.

 

Αδράξτε λοιπόν την ευκαιρία κι εκμεταλλευθείτε το πάθος μας για προσφορά και την αφοσίωσή μας στο θεσμό που εξασφαλίζει την ποιότητα ζωής, τουλάχιστον όπως τον οραματιζόμαστε και τον βιώνουμε καθημερινά.