• 24ωρη προστασία
  24ωρη προστασία

  Άραγε, ένα ποσό της τάξης των € 90.000 που θα καλύψει τις άμεσες οικονομικές ανάγκες μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, είναι πολυτέλεια;

   

  Αλήθεια, εσείς πόσο κάλυμμα έχετε; Ας είμαστε ήσυχοι... μόνο με € 128 το χρόνο.

 • Εξασφάλιση σπουδών
  Εξασφάλιση σπουδών

  Η πιο οικονομική κάλυψη του γονιού σε ένα σοβαρό ατύχημα. Με εγγυημένες καταβολές στο παιδί € 5.000 κάθε χρόνο και μέχρι να ολοκληρώσει τις σπουδές του,

   

  μόνο με € 109 το χρόνο.

 • Χειρουργικές αμοιβές
  Χειρουργικές αμοιβές

  Ένας λογαριασμός που συμπληρώνει τις παροχές του δημόσιου ή ιδιωτικού φορέα ασφάλισης. Σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και χωρίς πρωτότυπες αποδείξεις, εκταμιεύει ποσό που ανάλογα με το είδος της επέμβασης μπορεί να φτάσει μέχρι και € 10.000.
  Σε λίγο κοντά σας με νέα βελτιωμένη έκδοση...

 • Προστασία δανείου
  Προστασία δανείου

  Σε αντίθεση με τις Τράπεζες, η ασφάλιση αποπληρωμής δανείου κοντά μας καλύπτει όχι μόνο το ενδιαφέρον της Τράπεζας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε.

   

  Μόνο κοντά στις πραγματικές ανάγκες του Πελάτη μας,

 • Περιοδική Υπενθύμιση
  Περιοδική Υπενθύμιση

  Η υπηρεσία με την οποία ανταποδίδουμε μέρος της εμπιστοσύνης σας. Απτή απόδειξη της φιλοσοφίας μας που συνοψίζεται στη φράση "προσωπική έγνοια και φροντίδα" για τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.
  Δωρεάν και αποκλειστικά για τους Πελάτες μας.

 • Ξένοιαστες Αποδράσεις
  Ξένοιαστες Αποδράσεις

  Ένα εξειδικευμένο προϊόν ασφάλισης για να σας συνοδεύει σε κάθε σας ταξίδι στο εξωτερικό ή ακόμη και στην Ελλάδα, από 1 ημέρα μέχρι και 6 μήνες. Με ένα ευρύτατο φάσμα καλύψεων, αποζημιώνει από την απώλεια αποσκευών και τα έξοδα περίθαλψης μέχρι και ζημιές σε τρίτους, με κόστος από € 47.

 • Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης
  Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης

  Διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, ανεξάρτητα ηλικίας, φύλου, ιστορικού, σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.
  Σε συνδυασμό με την ασφάλιση οικογενειακής Αστικής Ευθύνης και κόστος για όλη την οικογένεια, μόνο με € 95 το χρόνο.

 • Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα
  Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα

  Μετά τις διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, σειρά έχουν οι ιατρικές επισκέψεις. Είτε για μια ιατρική συμβουλή, είτε για μια εκτίμηση, ακόμη και για μια δεύτερη γνώμη, κλινικοί ιατροί από δέκα βασικές ειδικότητες, θα βρίσκονται στη διάθεση σας για να σας προσφέρουν τη γνώση τους
  μόνο με € 63 το χρόνο.

 • Ευέλικτη Αποθεραπεία
  Ευέλικτη Αποθεραπεία

  Το προϊόν που εγγυάται την επιλογή στην αντιμετώπιση των εξόδων ενός ατυχήματος. Με μια απαράμιλλη ευελιξία, λειτουργεί το ίδιο καλά είτε μέσα είτε έξω από το νοσοκομείο, είτε δημόσιο είτε ιδιωτικό, με ή χωρίς αποδείξεις, τόσο για την περίθαλψη όσο και για την αποθεραπεία, από € 42 το χρόνο.

 • ΠΟΔΗΛΑΤώ
  ΠΟΔΗΛΑΤώ

  Μια εξαιρετική λύση στις ανάγκες του σύγχρονου ποδηλάτη. Είτε σε αστικές διαδρομές, είτε στο βουνό, είτε στις διακοπές, οι παροχές του προγράμματος προσφέρουν κάλυψη στο ποδήλατο, στον ίδιο τον ποδηλάτη αλλά και στην ευθύνη του σε τρίτους, με κόστος από € 53 για ένα χρόνο.

Σχεδιάσαμε για σας...

 
CallUsFree
 
SignTo
 
CheckMotorIns

 

Τι λένε οι πελάτες μας

Επιλέξτε εδώ και διαβάστε σχόλια ανθρώπων που επιλέγουν να εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.

Η γνώμη σας μετράει ...

Πως θα χαρακτηρίζατε την ιστοσελίδα μας:

5+6+7 Πλεονεκτήματα κοντά μας

Τον τελευταίο καιρό και με την "ευκαιρία" της οικονομικής κρίσης, όλο και πιο συχνά γινόμαστε αποδέκτες ειδικών προσφορών που τονίζουν το φθηνό ασφάλιστρο. Κι επειδή ένα νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις, επιλέξτε τις τρεις θεματικές ενότητες που εμφανίζονται αμέσως πιο κάτω κι ενημερωθείτε για όλα όσα σας στερούν, με κίνητρο το "φθηνό". Αξιολογήστε την διαφορά ως προς το τελικό όφελος που μπορείτε να έχετε και απαιτήστε την αξία των χρημάτων σας, μέσα από τις οικονομικές λύσεις που σας προτείνουμε.

 

502_
   

 

 1. Διαμορφώνουμε εναλλακτικά σενάρια ασφάλισης, με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες και ιδιαιτερότητες.

   

 2. Σας γνωστοποιούμε τις εξαιρέσεις των συμβολαίων και την οικονομική σας συμμετοχή σε περίπτωση ζημιάς, όπου κάτι τέτοιο προβλέπεται.

   

 3. Σας αφιερώνουμε χώρο και χρόνο για να λύσουμε τις απορίες σας και να απαντήσουμε στους προβληματισμούς σας, αναλύοντας ακόμη και προτάσεις που έχετε από τον ανταγωνισμό.

   

 4. Σας ενημερώνουμε για τους κινδύνους που κρύβονται πίσω από αναληθείς δηλώσεις, φαινομενικά αθώες, σημαντικές όμως για να διαμορφώσουν είτε χαμηλότερο κόστος, είτε ακόμη και την αποδοχή του κινδύνου από την Ασφαλιστική Εταιρία. Αλήθεια, πόσο μπορεί να σας κοστίσει σε περίπτωση ζημιάς η τεκμηριωμένη άρνηση της Ασφαλιστικής Εταιρίας για αποζημίωση;

   

 5. Διατηρούμε αντίγραφα από την αίτηση ασφάλισης και τα έγγραφα που τη συνοδεύουν. Ας μην ξεχνάμε ότι το υλικό αυτό αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του ασφαλιστηρίου. Παραλαμβάνοντας στη συνέχεια το συμβόλαιο, ελέγχουμε ότι ανταποκρίνεται στα δεδομένα της αίτησης ασφάλισης, προστίθεται αντίγραφο των όρων του στο αρχείο μας και παραδίδεται στον Πελάτη μας.