• 24ωρη προστασία
  24ωρη προστασία

  Άραγε, ένα ποσό της τάξης των € 90.000 που θα καλύψει τις άμεσες οικονομικές ανάγκες μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, είναι πολυτέλεια;

   

  Αλήθεια, εσείς πόσο κάλυμμα έχετε; Ας είμαστε ήσυχοι... μόνο με € 128 το χρόνο.

 • Εξασφάλιση σπουδών
  Εξασφάλιση σπουδών

  Η πιο οικονομική κάλυψη του γονιού σε ένα σοβαρό ατύχημα. Με εγγυημένες καταβολές στο παιδί € 5.000 κάθε χρόνο και μέχρι να ολοκληρώσει τις σπουδές του,

   

  μόνο με € 109 το χρόνο.

 • Χειρουργικές αμοιβές
  Χειρουργικές αμοιβές

  Ένας λογαριασμός που συμπληρώνει τις παροχές του δημόσιου ή ιδιωτικού φορέα ασφάλισης. Σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και χωρίς πρωτότυπες αποδείξεις, εκταμιεύει ποσό που ανάλογα με το είδος της επέμβασης μπορεί να φτάσει μέχρι και € 10.000.
  Σε λίγο κοντά σας με νέα βελτιωμένη έκδοση...

 • Προστασία δανείου
  Προστασία δανείου

  Σε αντίθεση με τις Τράπεζες, η ασφάλιση αποπληρωμής δανείου κοντά μας καλύπτει όχι μόνο το ενδιαφέρον της Τράπεζας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε.

   

  Μόνο κοντά στις πραγματικές ανάγκες του Πελάτη μας,

 • Περιοδική Υπενθύμιση
  Περιοδική Υπενθύμιση

  Η υπηρεσία με την οποία ανταποδίδουμε μέρος της εμπιστοσύνης σας. Απτή απόδειξη της φιλοσοφίας μας που συνοψίζεται στη φράση "προσωπική έγνοια και φροντίδα" για τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.
  Δωρεάν και αποκλειστικά για τους Πελάτες μας.

 • Ξένοιαστες Αποδράσεις
  Ξένοιαστες Αποδράσεις

  Ένα εξειδικευμένο προϊόν ασφάλισης για να σας συνοδεύει σε κάθε σας ταξίδι στο εξωτερικό ή ακόμη και στην Ελλάδα, από 1 ημέρα μέχρι και 6 μήνες. Με ένα ευρύτατο φάσμα καλύψεων, αποζημιώνει από την απώλεια αποσκευών και τα έξοδα περίθαλψης μέχρι και ζημιές σε τρίτους, με κόστος από € 47.

 • Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης
  Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης

  Διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, ανεξάρτητα ηλικίας, φύλου, ιστορικού, σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.
  Σε συνδυασμό με την ασφάλιση οικογενειακής Αστικής Ευθύνης και κόστος για όλη την οικογένεια, μόνο με € 95 το χρόνο.

 • Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα
  Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα

  Μετά τις διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, σειρά έχουν οι ιατρικές επισκέψεις. Είτε για μια ιατρική συμβουλή, είτε για μια εκτίμηση, ακόμη και για μια δεύτερη γνώμη, κλινικοί ιατροί από δέκα βασικές ειδικότητες, θα βρίσκονται στη διάθεση σας για να σας προσφέρουν τη γνώση τους
  μόνο με € 63 το χρόνο.

 • Ευέλικτη Αποθεραπεία
  Ευέλικτη Αποθεραπεία

  Το προϊόν που εγγυάται την επιλογή στην αντιμετώπιση των εξόδων ενός ατυχήματος. Με μια απαράμιλλη ευελιξία, λειτουργεί το ίδιο καλά είτε μέσα είτε έξω από το νοσοκομείο, είτε δημόσιο είτε ιδιωτικό, με ή χωρίς αποδείξεις, τόσο για την περίθαλψη όσο και για την αποθεραπεία, από € 42 το χρόνο.

 • ΠΟΔΗΛΑΤώ
  ΠΟΔΗΛΑΤώ

  Μια εξαιρετική λύση στις ανάγκες του σύγχρονου ποδηλάτη. Είτε σε αστικές διαδρομές, είτε στο βουνό, είτε στις διακοπές, οι παροχές του προγράμματος προσφέρουν κάλυψη στο ποδήλατο, στον ίδιο τον ποδηλάτη αλλά και στην ευθύνη του σε τρίτους, με κόστος από € 53 για ένα χρόνο.

Σχεδιάσαμε για σας...

 
CallUsFree
 
SignTo
 
CheckMotorIns

 

Τι λένε οι πελάτες μας

Επιλέξτε εδώ και διαβάστε σχόλια ανθρώπων που επιλέγουν να εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.

Ασφαλίσεις κατοικιών...

 

 

Επιλέξτε εδώ και δώστε μας σε 4 βήματα

 

τις πληροφορίες που θα μας επιτρέψουν

 

να σχεδιάσουμε τη βέλτιστη λύση,

 

'κομμένη και ραμμένη' στα μέτρα σας.

   

Ασφάλεια για το σπίτι; Ποιός κάνει έξοδα τέτοιον καιρό; Σωστά, μόνο αν έχουμε εξασφαλίζει ότι μέσα στον επόμενο χρόνο δεν θα συμβεί ζημιά.

 

Κι όμως, αν σκεφθεί κανείς ότι το κόστος για την ασφάλιση της οικοσκευής που όλοι έχουμε, είτε ιδιοκατοικούμε, είτε νοικιάζουμε, π.χ. σε διαμέρισμα 100 τετρ. μέτρων ξεκινά από € 90 το χρόνο, με μία πληρέστατη σύνθεση ασφαλισμένων κινδύνων, μπορεί κανείς να πει ότι είναι ακριβό;

 

Κι αν όντως σε κάποιους φαίνεται ακριβό, πως αντιμετωπίζεται το ενδεχόμενο της πολλαπλάσιας οικονομικά ζημιάς; Γιατί η αναλογία κόστος προς όφελος στη δουλειά μας, δεν είναι 1:1 αλλά 2:1.000.

 

Ακόμη και το ρίσκο όμως να αναλάβει κάποιος, που συνήθως γίνεται όχι από θέση αλλά από έλλειψη γνώσης - τουλάχιστον αυτή την εμπειρία έχουμε, τα χρήματα που θα εκταμιευθούν από τις όποιες αποταμιεύσεις μας για την αποκατάσταση της ζημιάς, μπορούν να επιστρέψουν στην ασφαλή τους θέση, ειδικά σε αυτή την οικονομική συγκυρία; Η απάντηση δική σας.

 

Εϊμαστε εδώ και για εκείνους που επέλεξαν να στεγάσουν τα όνειρα, τη ζωή και την οικογένειά τους στο 'δικό τους κεραμίδι'. Μια περιουσία που για να επανέλθει στη σημερινή κατάσταση, θα χρειασθούν χρόνια κόπων, στερήσεων και προσπάθειας. Είτε για να αποταμιεύσουν είτε για να αποπληρώσουν ενδεχομένως ένα δάνειο.

 

Για μας, αυτό είναι ασφάλιση. Η αποτίμηση σε χρήμα, των ετών που θα χρειαζόταν να αποταμιεύει κάποιος, ποσό το οποίο καταβάλλεται άμεσα, στην περίπτωση επέλευσης ασφαλισμένου κινδύνου. Τίποτε άλλο.

 

Φυσικά, είμαστε εδώ και για τους δανειολήπτες, το ακίνητο των οποίων παραμένει ενυπόθηκο με υποχρεωτική ασφάλιση από την Τράπεζα. Πόσοι γνωρίζουν:

 • Ότι δικαιούνται να επιλέξουν την Ασφαλιστική Εταιρία, αποδοχής του δανειστή, που μπορεί να προσφέρει καλύτερους όρους και ενδεχομένως οικονομικότερο κόστος ασφάλισης; (βλπ. εδώ και επιλέξτε την 4η κατά σειρά ερώτηση).
 • Αν η ασφάλιση καλύπτει συνολικά την περιουσία τους ή μόνο το ενδιαφέρον της Τράπεζας;
 • Με ποιόν θα μιλήσουν σε ώρα ζημιάς, για τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματά τους;

 

Εμείς, με σεβασμό που αρμόζει στους δικούς σας κόπους και αποταμιεύσεις, σας προσφέρουμε:

 • Το χρόνο που χρειάζεσθε για να σας λύσουμε κάθε απορία.
 • Τη διάθεση να αναζητήσουμε την οικονομικότερη λύση που θα επιλέγαμε στη θέση σας.
 • Την ενημέρωση για τις περιπτώσεις που η Ασφαλιστική Εταιρία νομιμοποιείται να αρνηθεί την αποζημίωση.
 • Και τόσα άλλα...

 

Αυτό είναι το έργο μας. Να στεκόμαστε πλάι σας. Στην εκκίνηση της συνεργασίας μας, στην πορεία της και φυσικά στην ώρα της ζημιάς, όπως τεκμηριώνουμε εδώ.

 

Αν λοιπόν θέλετε να αναζητήσουμε την οικονομικότερη προσφορά, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας, κάντε κλικ εδώ και δώστε μας σε 4 βήματα, τα στοιχεία που θα διαμορφώσουν το βέλτιστο, με τη φροντίδα μας, αποτέλεσμα.