• 24ωρη προστασία
  24ωρη προστασία

  Άραγε, ένα ποσό της τάξης των € 90.000 που θα καλύψει τις άμεσες οικονομικές ανάγκες μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, είναι πολυτέλεια;

   

  Αλήθεια, εσείς πόσο κάλυμμα έχετε; Ας είμαστε ήσυχοι... μόνο με € 128 το χρόνο.

 • Εξασφάλιση σπουδών
  Εξασφάλιση σπουδών

  Η πιο οικονομική κάλυψη του γονιού σε ένα σοβαρό ατύχημα. Με εγγυημένες καταβολές στο παιδί € 5.000 κάθε χρόνο και μέχρι να ολοκληρώσει τις σπουδές του,

   

  μόνο με € 109 το χρόνο.

 • Χειρουργικές αμοιβές
  Χειρουργικές αμοιβές

  Ένας λογαριασμός που συμπληρώνει τις παροχές του δημόσιου ή ιδιωτικού φορέα ασφάλισης. Σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και χωρίς πρωτότυπες αποδείξεις, εκταμιεύει ποσό που ανάλογα με το είδος της επέμβασης μπορεί να φτάσει μέχρι και € 10.000.
  Σε λίγο κοντά σας με νέα βελτιωμένη έκδοση...

 • Προστασία δανείου
  Προστασία δανείου

  Σε αντίθεση με τις Τράπεζες, η ασφάλιση αποπληρωμής δανείου κοντά μας καλύπτει όχι μόνο το ενδιαφέρον της Τράπεζας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε.

   

  Μόνο κοντά στις πραγματικές ανάγκες του Πελάτη μας,

 • Περιοδική Υπενθύμιση
  Περιοδική Υπενθύμιση

  Η υπηρεσία με την οποία ανταποδίδουμε μέρος της εμπιστοσύνης σας. Απτή απόδειξη της φιλοσοφίας μας που συνοψίζεται στη φράση "προσωπική έγνοια και φροντίδα" για τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.
  Δωρεάν και αποκλειστικά για τους Πελάτες μας.

 • Ξένοιαστες Αποδράσεις
  Ξένοιαστες Αποδράσεις

  Ένα εξειδικευμένο προϊόν ασφάλισης για να σας συνοδεύει σε κάθε σας ταξίδι στο εξωτερικό ή ακόμη και στην Ελλάδα, από 1 ημέρα μέχρι και 6 μήνες. Με ένα ευρύτατο φάσμα καλύψεων, αποζημιώνει από την απώλεια αποσκευών και τα έξοδα περίθαλψης μέχρι και ζημιές σε τρίτους, με κόστος από € 47.

 • Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης
  Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης

  Διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, ανεξάρτητα ηλικίας, φύλου, ιστορικού, σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.
  Σε συνδυασμό με την ασφάλιση οικογενειακής Αστικής Ευθύνης και κόστος για όλη την οικογένεια, μόνο με € 95 το χρόνο.

 • Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα
  Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα

  Μετά τις διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, σειρά έχουν οι ιατρικές επισκέψεις. Είτε για μια ιατρική συμβουλή, είτε για μια εκτίμηση, ακόμη και για μια δεύτερη γνώμη, κλινικοί ιατροί από δέκα βασικές ειδικότητες, θα βρίσκονται στη διάθεση σας για να σας προσφέρουν τη γνώση τους
  μόνο με € 63 το χρόνο.

 • Ευέλικτη Αποθεραπεία
  Ευέλικτη Αποθεραπεία

  Το προϊόν που εγγυάται την επιλογή στην αντιμετώπιση των εξόδων ενός ατυχήματος. Με μια απαράμιλλη ευελιξία, λειτουργεί το ίδιο καλά είτε μέσα είτε έξω από το νοσοκομείο, είτε δημόσιο είτε ιδιωτικό, με ή χωρίς αποδείξεις, τόσο για την περίθαλψη όσο και για την αποθεραπεία, από € 42 το χρόνο.

 • ΠΟΔΗΛΑΤώ
  ΠΟΔΗΛΑΤώ

  Μια εξαιρετική λύση στις ανάγκες του σύγχρονου ποδηλάτη. Είτε σε αστικές διαδρομές, είτε στο βουνό, είτε στις διακοπές, οι παροχές του προγράμματος προσφέρουν κάλυψη στο ποδήλατο, στον ίδιο τον ποδηλάτη αλλά και στην ευθύνη του σε τρίτους, με κόστος από € 53 για ένα χρόνο.

Σχεδιάσαμε για σας...

 
CallUsFree
 
SignTo
 
CheckMotorIns

 

Τι λένε οι πελάτες μας

Επιλέξτε εδώ και διαβάστε σχόλια ανθρώπων που επιλέγουν να εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.

Ασφαλίσεις οχημάτων...

 

 

Επιλέξτε εδώ και δώστε μας σε 4 βήματα

 

τις πληροφορίες που θα μας επιτρέψουν

 

να σχεδιάσουμε τη βέλτιστη λύση,

 

'κομμένη και ραμμένη' στα μέτρα σας.

   

Μία έννοια ιδιαίτερα παρεξηγημένη. Άραγε η επίμονη προσπάθεια προσφορών για φθηνό κόστος, είναι ικανή να ανατρέψει τον κανόνα 'ό,τι πληρώνεις, αυτό αγοράζεις';

 

Η ελάχιστη ασφαλιστική κάλυψη του ποσού των € 1.220.000 που ο νόμος ορίζει, είναι σίγουρο ότι δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί με προχειρότητα. Όπως και η αποζημίωσή σας, ακόμη και στην περίπτωση του Φιλικού Διακανονισμού, όπου η φροντίδα και το προσωπικό ενδιαφέρον μας μπορούν να λειτουργήσουν καταλυτικά, τουλάχιστον στις περισσότερες φορές που χρειάσθηκε η παρέμβασή μας.

 

Με σεβασμό λοιπόν που αρμόζει στους δικούς σας κόπους και αποταμιεύσεις, σας προσφέρουμε:

 • Το χρόνο που χρειάζεσθε για να σας λύσουμε κάθε απορία.
 • Τη διάθεση να αναζητήσουμε την οικονομικότερη λύση που θα επιλέγαμε στη θέση σας.
 • Το χρηστικό Οδηγό Τροχαίου Ατυχήματος με συσσωρευμένη την πολυετή εμπειρία μας, όπως τον δημοσιεύσαμε στο Newsletter του Απριλίου 2012.

 

Και φυσικά την ενημέρωση για:

 • Το Φιλικό Διακανονισμό και το πλαίσιο λειτουργίας του.
 • Το ποιοί θεωρούνται τρίτοι και ποιοί εξαιρούνται από την ασφαλιστική κάλυψη.
 • Τις περιπτώσεις που η Ασφαλιστική Εταιρία νομιμοποιείται να αρνηθεί την αποζημίωση.
 • Τις περιπτώσεις που η Ασφαλιστική Εταιρία νομιμοποιείται να κινηθεί εναντίον σας για επανείσπραξη της καταβληθείσας αποζημίωσης.
 • Και τόσα άλλα...

 

Αυτό είναι το έργο μας. Να στεκόμαστε πλάι σας. Στην εκκίνηση της συνεργασίας μας, στην πορεία της και φυσικά στην ώρα της ζημιάς, όπως τεκμηριώνουμε εδώ.

 

Και αν η φράση "επιλέγω το φθηνότερο γιατί με συμφέρει" συνηθίζεται ακόμη περισσότερο αυτόν τον καιρό, δεν παύει να προϋποθέτει ότι αυτά που συγκρίνονται, έχουν τις ίδιες προδιαγραφές.

 • Εσείς, νοιώθετε ότι πράγματι έχετε τη γνώση να τις αξιολογήσετε;
 • Μήπως προσπαθούν να σας πείσουν να συγκρίνετε φράσεις και αριθμούς; Και οι όροι;
 • Σας ενημέρωσαν για το σκοπό και το ρόλο του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή (σε όποια βαθμίδα κι αν ανήκει - για μας βλπ. εδώ), ή μήπως για κάποιες Ασφαλιστικές Εταιρίες 'εξυπηρετεί' η απουσία του;

 

Μην παγιδεύεστε λοιπόν στη λύση του φθηνού. Φερθείτε συνετά και έξυπνα. Επιλέξτε την οικονομικότερη λύση στα "θέλω" σας και απαιτήστε την καλύτερη απόδοση στα χρήματά σας.

 

Αν λοιπόν θέλετε να αναζητήσουμε την οικονομικότερη προσφορά, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας, κάντε κλικ εδώ και δώστε μας σε 4 βήματα, τα στοιχεία που θα διαμορφώσουν το βέλτιστο, με τη φροντίδα μας, αποτέλεσμα.