• 24ωρη προστασία
  24ωρη προστασία

  Άραγε, ένα ποσό της τάξης των € 90.000 που θα καλύψει τις άμεσες οικονομικές ανάγκες μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, είναι πολυτέλεια;

   

  Αλήθεια, εσείς πόσο κάλυμμα έχετε; Ας είμαστε ήσυχοι... μόνο με € 128 το χρόνο.

 • Εξασφάλιση σπουδών
  Εξασφάλιση σπουδών

  Η πιο οικονομική κάλυψη του γονιού σε ένα σοβαρό ατύχημα. Με εγγυημένες καταβολές στο παιδί € 5.000 κάθε χρόνο και μέχρι να ολοκληρώσει τις σπουδές του,

   

  μόνο με € 109 το χρόνο.

 • Χειρουργικές αμοιβές
  Χειρουργικές αμοιβές

  Ένας λογαριασμός που συμπληρώνει τις παροχές του δημόσιου ή ιδιωτικού φορέα ασφάλισης. Σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και χωρίς πρωτότυπες αποδείξεις, εκταμιεύει ποσό που ανάλογα με το είδος της επέμβασης μπορεί να φτάσει μέχρι και € 10.000.
  Σε λίγο κοντά σας με νέα βελτιωμένη έκδοση...

 • Προστασία δανείου
  Προστασία δανείου

  Σε αντίθεση με τις Τράπεζες, η ασφάλιση αποπληρωμής δανείου κοντά μας καλύπτει όχι μόνο το ενδιαφέρον της Τράπεζας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε.

   

  Μόνο κοντά στις πραγματικές ανάγκες του Πελάτη μας,

 • Περιοδική Υπενθύμιση
  Περιοδική Υπενθύμιση

  Η υπηρεσία με την οποία ανταποδίδουμε μέρος της εμπιστοσύνης σας. Απτή απόδειξη της φιλοσοφίας μας που συνοψίζεται στη φράση "προσωπική έγνοια και φροντίδα" για τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.
  Δωρεάν και αποκλειστικά για τους Πελάτες μας.

 • Ξένοιαστες Αποδράσεις
  Ξένοιαστες Αποδράσεις

  Ένα εξειδικευμένο προϊόν ασφάλισης για να σας συνοδεύει σε κάθε σας ταξίδι στο εξωτερικό ή ακόμη και στην Ελλάδα, από 1 ημέρα μέχρι και 6 μήνες. Με ένα ευρύτατο φάσμα καλύψεων, αποζημιώνει από την απώλεια αποσκευών και τα έξοδα περίθαλψης μέχρι και ζημιές σε τρίτους, με κόστος από € 47.

 • Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης
  Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης

  Διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, ανεξάρτητα ηλικίας, φύλου, ιστορικού, σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.
  Σε συνδυασμό με την ασφάλιση οικογενειακής Αστικής Ευθύνης και κόστος για όλη την οικογένεια, μόνο με € 95 το χρόνο.

 • Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα
  Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα

  Μετά τις διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, σειρά έχουν οι ιατρικές επισκέψεις. Είτε για μια ιατρική συμβουλή, είτε για μια εκτίμηση, ακόμη και για μια δεύτερη γνώμη, κλινικοί ιατροί από δέκα βασικές ειδικότητες, θα βρίσκονται στη διάθεση σας για να σας προσφέρουν τη γνώση τους
  μόνο με € 63 το χρόνο.

 • Ευέλικτη Αποθεραπεία
  Ευέλικτη Αποθεραπεία

  Το προϊόν που εγγυάται την επιλογή στην αντιμετώπιση των εξόδων ενός ατυχήματος. Με μια απαράμιλλη ευελιξία, λειτουργεί το ίδιο καλά είτε μέσα είτε έξω από το νοσοκομείο, είτε δημόσιο είτε ιδιωτικό, με ή χωρίς αποδείξεις, τόσο για την περίθαλψη όσο και για την αποθεραπεία, από € 42 το χρόνο.

 • ΠΟΔΗΛΑΤώ
  ΠΟΔΗΛΑΤώ

  Μια εξαιρετική λύση στις ανάγκες του σύγχρονου ποδηλάτη. Είτε σε αστικές διαδρομές, είτε στο βουνό, είτε στις διακοπές, οι παροχές του προγράμματος προσφέρουν κάλυψη στο ποδήλατο, στον ίδιο τον ποδηλάτη αλλά και στην ευθύνη του σε τρίτους, με κόστος από € 53 για ένα χρόνο.

Σχεδιάσαμε για σας...

 
CallUsFree
 
SignTo
 
CheckMotorIns

 

Τι λένε οι πελάτες μας

Επιλέξτε εδώ και διαβάστε σχόλια ανθρώπων που επιλέγουν να εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.

Η γνώμη σας μετράει ...

Θεωρείτε το πρόγραμμα 'Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα'':

Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα

 

   

Μέσα από την πορεία μας στις προσωπικές ασφαλίσεις, γνωρίζαμε ότι η δυνατότητα πρόσβασης στην πρωτοβάθμια περίθαλψη παρέμενε ένα αγαθό για όσους κρίνονταν ασφαλίσιμοι και με κόστος το οποίο ενδεχομένως θα συμπεριελάμβανε και επιπλέον καλύψεις, απαραίτητες για να εκδοθεί ένα τέτοιο ασφαλιστήριο.

 

Όμως η ανάγκη της ιατρικής γνωμάτευσης σε περίπτωση που συνέβαινε μεταβολή στην κατάσταση της υγείας μας ήταν απαραίτητη. Η εκτίμησή της θα μπορούσε να αποτυπωθεί είτε μέσα από τη χρήση του κοινωνικού φορέα ασφάλισης είτε με την επίσκεψη σε ιδιώτη.

 

Στην πρώτη περίπτωση η πρόσβαση είναι δωρεάν, ενώ ο χρόνος που μπορεί να πραγματοποιηθεί η ιατρική επίσκεψη, ποικίλλει σε σχέση με το φορέα και το συμφωνημένο χρονικό περιθώριο του ιατρού. Από την άλλη, αν η επίσκεψη πραγματοποιηθεί προγραμματισμένα στα απογευματινά ιατρεία των δημόσιων νοσοκομείων, ο ασφαλισμένος βαρύνεται με κόστος που αγγίζει τιμές ιδιώτη. Η αμεσότητα προσφέρεται στα εξωτερικά ιατρεία νοσοκομείου που εφημερεύει και συνήθως για επείγοντα περιστατικά.

 

Στην περίπτωση αναζήτησης της γνωμάτευσης από ιδιώτη ιατρό, έχουμε πιο άμεσα αποτελέσματα αλλά φυσικά κοστίζει. Στόχος μας ήταν να συμπληρώσουμε το κενό που άφηνε το 'Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης'. Ένα πρόγραμμα που θα παρείχε τη δυνατότητα απρόσκοπτης και με ιδιαίτερα οικονομικούς όρους πρόσβασης στην πρωτοβάθμια ιατρική φροντίδα.