• 24ωρη προστασία
  24ωρη προστασία

  Άραγε, ένα ποσό της τάξης των € 90.000 που θα καλύψει τις άμεσες οικονομικές ανάγκες μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, είναι πολυτέλεια;

   

  Αλήθεια, εσείς πόσο κάλυμμα έχετε; Ας είμαστε ήσυχοι... μόνο με € 128 το χρόνο.

 • Εξασφάλιση σπουδών
  Εξασφάλιση σπουδών

  Η πιο οικονομική κάλυψη του γονιού σε ένα σοβαρό ατύχημα. Με εγγυημένες καταβολές στο παιδί € 5.000 κάθε χρόνο και μέχρι να ολοκληρώσει τις σπουδές του,

   

  μόνο με € 109 το χρόνο.

 • Χειρουργικές αμοιβές
  Χειρουργικές αμοιβές

  Ένας λογαριασμός που συμπληρώνει τις παροχές του δημόσιου ή ιδιωτικού φορέα ασφάλισης. Σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και χωρίς πρωτότυπες αποδείξεις, εκταμιεύει ποσό που ανάλογα με το είδος της επέμβασης μπορεί να φτάσει μέχρι και € 10.000.
  Σε λίγο κοντά σας με νέα βελτιωμένη έκδοση...

 • Προστασία δανείου
  Προστασία δανείου

  Σε αντίθεση με τις Τράπεζες, η ασφάλιση αποπληρωμής δανείου κοντά μας καλύπτει όχι μόνο το ενδιαφέρον της Τράπεζας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε.

   

  Μόνο κοντά στις πραγματικές ανάγκες του Πελάτη μας,

 • Περιοδική Υπενθύμιση
  Περιοδική Υπενθύμιση

  Η υπηρεσία με την οποία ανταποδίδουμε μέρος της εμπιστοσύνης σας. Απτή απόδειξη της φιλοσοφίας μας που συνοψίζεται στη φράση "προσωπική έγνοια και φροντίδα" για τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.
  Δωρεάν και αποκλειστικά για τους Πελάτες μας.

 • Ξένοιαστες Αποδράσεις
  Ξένοιαστες Αποδράσεις

  Ένα εξειδικευμένο προϊόν ασφάλισης για να σας συνοδεύει σε κάθε σας ταξίδι στο εξωτερικό ή ακόμη και στην Ελλάδα, από 1 ημέρα μέχρι και 6 μήνες. Με ένα ευρύτατο φάσμα καλύψεων, αποζημιώνει από την απώλεια αποσκευών και τα έξοδα περίθαλψης μέχρι και ζημιές σε τρίτους, με κόστος από € 47.

 • Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης
  Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης

  Διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, ανεξάρτητα ηλικίας, φύλου, ιστορικού, σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.
  Σε συνδυασμό με την ασφάλιση οικογενειακής Αστικής Ευθύνης και κόστος για όλη την οικογένεια, μόνο με € 95 το χρόνο.

 • Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα
  Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα

  Μετά τις διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, σειρά έχουν οι ιατρικές επισκέψεις. Είτε για μια ιατρική συμβουλή, είτε για μια εκτίμηση, ακόμη και για μια δεύτερη γνώμη, κλινικοί ιατροί από δέκα βασικές ειδικότητες, θα βρίσκονται στη διάθεση σας για να σας προσφέρουν τη γνώση τους
  μόνο με € 63 το χρόνο.

 • Ευέλικτη Αποθεραπεία
  Ευέλικτη Αποθεραπεία

  Το προϊόν που εγγυάται την επιλογή στην αντιμετώπιση των εξόδων ενός ατυχήματος. Με μια απαράμιλλη ευελιξία, λειτουργεί το ίδιο καλά είτε μέσα είτε έξω από το νοσοκομείο, είτε δημόσιο είτε ιδιωτικό, με ή χωρίς αποδείξεις, τόσο για την περίθαλψη όσο και για την αποθεραπεία, από € 42 το χρόνο.

 • ΠΟΔΗΛΑΤώ
  ΠΟΔΗΛΑΤώ

  Μια εξαιρετική λύση στις ανάγκες του σύγχρονου ποδηλάτη. Είτε σε αστικές διαδρομές, είτε στο βουνό, είτε στις διακοπές, οι παροχές του προγράμματος προσφέρουν κάλυψη στο ποδήλατο, στον ίδιο τον ποδηλάτη αλλά και στην ευθύνη του σε τρίτους, με κόστος από € 53 για ένα χρόνο.

Σχεδιάσαμε για σας...

 
CallUsFree
 
SignTo
 
CheckMotorIns

 

Τι λένε οι πελάτες μας

Επιλέξτε εδώ και διαβάστε σχόλια ανθρώπων που επιλέγουν να εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.

Η γνώμη σας μετράει ...

Πως θα χαρακτηρίζατε την ιστοσελίδα μας:

Δηλώσεις για την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων

Με τη νέα Ευρωπαϊκή Νομοθεσία (Κανονισμός ΕΕ 2016/679) που ισχύει πλέον από 25/5/2018, είμαστε υποχρεωμένοι πριν προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε καταγραφή στοιχείων σας (ακόμη και του email σας), να λάβουμε τη ρητή συγκατάθεσή σας στην επεξεργασία των δεδομένων που θα μας κοινοποιήσετε. Εμείς, επιλέξαμε να σχεδιάσουμε δύο εναλλακτικούς τρόπους για να λάβουμε τις δηλώσεις σας:

Ο πρώτος ενδιαφέρει τους πιο παραδοσιακούς χρήστες. Επιλέξτε εδώ, τυπώστε το έγγραφο που θα εμφανισθεί,  συμπληρώστε τα στοιχεία που ζητούνται και τις επιλογές συγκατάθεσης στις παραγράφους 3β και 4β. Το υπογεγραμμένο έγγραφο, είτε το επισυνάπτετε σε ένα email με θέμα "ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ" και το στέλνετε στο info@bgk.gr, είτε το στέλνετε μέσω fax στο 210 924 8603.

Ο δεύτερος ενδιαφέρει τους πιο σύγχρονους και online χρήστες. Μετά την επιτυχή αντιμετώπιση προβλημάτων ασυμβατότητας που παρατηρήθηκαν σε φυλλομετρητές (browsers) ή/και σε λειτουργικά συστήματα, μπορείτε να ακολουθήσετε τα πιο κάτω βήματα:

Οι δηλώσεις μου:

1. Διάβασα την 'Ενημέρωση για την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων' του Μεσίτη Ασφαλίσεων Κωνσταντίνου Αθ. Μπουγιούκου, όπως εμφανίζεται στην ιστοσελίδα https://www.bgk.gr/gdprcompliance.html

2. Ενημερώθηκα για τα δικαιώματα που έχω και διατηρώ ως υποκείμενο των δεδομένων (δηλ. στην πρόσβαση, στην διόρθωση, στη διαγραφή, στον περιορισμό του σκοπού, στη φορητότητα και στην εναντίωση).

3. Σχετικά με την επεξεργασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΔΠΧ) και των Ειδικής Κατηγορίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΕΚΔΠΧ):

α. Ενημερώθηκα για την επεξεργασία των ΔΠΧ και ΕΚΔΠΧ που πραγματοποιεί ο ως άνω ασφαλιστικός διαμεσολαβητής.

β. Δήλωση συναίνεσης:

στον ως άνω ασφαλιστικό διαμεσολαβητή να επεξεργάζεται τα ΔΠΧ και ΕΚΔΠΧ που περιλαμβάνονται σε Έντυπο Αναγκών Πελάτη ή σε έντυπο οποιασδήποτε μορφής του έχει παρασχεθεί ή θα του παρασχεθεί στο μέλλον ή σε έντυπο ασφαλιστικής εταιρίας (ενδεικτικά αίτηση ασφάλισης, αίτηση τροποποίησης, αίτηση αποζημίωσης, κλπ.), η υποβολή των οποίων έγινε είτε έγχαρτα είτε ηλεκτρονικά και έχουν σχέση με την σύμβαση ασφάλισης στην οποία έχω ήδη προβεί ή ενδέχεται να προβώ στο μέλλον με την διαμεσολαβησή του, καθώς επίσης για την τήρηση αρχείων με όλα τα παραπάνω δεδομένα σε ηλεκτρονική ή άλλη μορφή.

γ. Αναγνωρίζω ότι η επεξεργασία των ΔΠΧ και ΕΚΔΠΧ είναι απολύτως αναγκαία για την ορθή λειτουργία στην αναζήτηση ή επικαιροποίηση των ασφαλιστικών μου αναγκών, όπως επίσης της σύμβασης ασφάλισης στην οποία έχω προβεί ή ενδεχομένως επιλέξω να προβώ στο μέλλον.

δ. Αναγνωρίζω ότι τυχόν μελλοντική ανάκληση της συναίνεσής μου στην επεξεργασία των ΔΠΧ και ΕΚΔΠΧ μου από τον ως άνω ασφαλιστικό διαμεσολαβητή, θα τον υποχρεώνει να αποσυρθεί από την ασφαλιστική σύμβαση που έγινε με την διαμεσολάβησή του, όπως επίσης ότι η ευθύνη άσκησης του δικαιώματος της διαγραφής των ΔΠΧ και ΕΚΔΠΧ μου προς την εκάστοτε ασφαλιστική εταιρία, βαρύνει αποκλειστικά εμένα.

4. Σχετικά με την επεξεργασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΔΠΧ) για προωθητικούς / ερευνητικούς σκοπούς:

α. Ενημερώθηκα για την επεξεργασία των ΔΠΧ που πραγματοποιεί ο ως άνω ασφαλιστικός διαμεσολαβητής για προωθητικούς / ερευνητικούς σκοπούς.

β. Δήλωση συναίνεσης:

στον ως άνω ασφαλιστικό διαμεσολαβητή να επεξεργάζεται τα ΔΠΧ που περιλαμβάνονται σε Έντυπο Αναγκών Πελάτη ή σε έντυπο οποιασδήποτε μορφής του παρασχεθεί ή αναφερθούν σε έντυπο ασφαλιστικής εταιρίας, για προωθητικούς και ερευνητικούς σκοπούς, καθώς και για την τήρηση σχετικού αρχείου σε ηλεκτρονική ή άλλη μορφή.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com