• 24ωρη προστασία
  24ωρη προστασία

  Άραγε, ένα ποσό της τάξης των € 90.000 που θα καλύψει τις άμεσες οικονομικές ανάγκες μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, είναι πολυτέλεια;

   

  Αλήθεια, εσείς πόσο κάλυμμα έχετε; Ας είμαστε ήσυχοι... μόνο με € 128 το χρόνο.

 • Εξασφάλιση σπουδών
  Εξασφάλιση σπουδών

  Η πιο οικονομική κάλυψη του γονιού σε ένα σοβαρό ατύχημα. Με εγγυημένες καταβολές στο παιδί € 5.000 κάθε χρόνο και μέχρι να ολοκληρώσει τις σπουδές του,

   

  μόνο με € 109 το χρόνο.

 • Χειρουργικές αμοιβές
  Χειρουργικές αμοιβές

  Ένας λογαριασμός που συμπληρώνει τις παροχές του δημόσιου ή ιδιωτικού φορέα ασφάλισης. Σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και χωρίς πρωτότυπες αποδείξεις, εκταμιεύει ποσό που ανάλογα με το είδος της επέμβασης μπορεί να φτάσει μέχρι και € 10.000.
  Σε λίγο κοντά σας με νέα βελτιωμένη έκδοση...

 • Προστασία δανείου
  Προστασία δανείου

  Σε αντίθεση με τις Τράπεζες, η ασφάλιση αποπληρωμής δανείου κοντά μας καλύπτει όχι μόνο το ενδιαφέρον της Τράπεζας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε.

   

  Μόνο κοντά στις πραγματικές ανάγκες του Πελάτη μας,

 • Περιοδική Υπενθύμιση
  Περιοδική Υπενθύμιση

  Η υπηρεσία με την οποία ανταποδίδουμε μέρος της εμπιστοσύνης σας. Απτή απόδειξη της φιλοσοφίας μας που συνοψίζεται στη φράση "προσωπική έγνοια και φροντίδα" για τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.
  Δωρεάν και αποκλειστικά για τους Πελάτες μας.

 • Ξένοιαστες Αποδράσεις
  Ξένοιαστες Αποδράσεις

  Ένα εξειδικευμένο προϊόν ασφάλισης για να σας συνοδεύει σε κάθε σας ταξίδι στο εξωτερικό ή ακόμη και στην Ελλάδα, από 1 ημέρα μέχρι και 6 μήνες. Με ένα ευρύτατο φάσμα καλύψεων, αποζημιώνει από την απώλεια αποσκευών και τα έξοδα περίθαλψης μέχρι και ζημιές σε τρίτους, με κόστος από € 47.

 • Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης
  Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης

  Διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, ανεξάρτητα ηλικίας, φύλου, ιστορικού, σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.
  Σε συνδυασμό με την ασφάλιση οικογενειακής Αστικής Ευθύνης και κόστος για όλη την οικογένεια, μόνο με € 95 το χρόνο.

 • Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα
  Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα

  Μετά τις διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, σειρά έχουν οι ιατρικές επισκέψεις. Είτε για μια ιατρική συμβουλή, είτε για μια εκτίμηση, ακόμη και για μια δεύτερη γνώμη, κλινικοί ιατροί από δέκα βασικές ειδικότητες, θα βρίσκονται στη διάθεση σας για να σας προσφέρουν τη γνώση τους
  μόνο με € 63 το χρόνο.

 • Ευέλικτη Αποθεραπεία
  Ευέλικτη Αποθεραπεία

  Το προϊόν που εγγυάται την επιλογή στην αντιμετώπιση των εξόδων ενός ατυχήματος. Με μια απαράμιλλη ευελιξία, λειτουργεί το ίδιο καλά είτε μέσα είτε έξω από το νοσοκομείο, είτε δημόσιο είτε ιδιωτικό, με ή χωρίς αποδείξεις, τόσο για την περίθαλψη όσο και για την αποθεραπεία, από € 42 το χρόνο.

 • ΠΟΔΗΛΑΤώ
  ΠΟΔΗΛΑΤώ

  Μια εξαιρετική λύση στις ανάγκες του σύγχρονου ποδηλάτη. Είτε σε αστικές διαδρομές, είτε στο βουνό, είτε στις διακοπές, οι παροχές του προγράμματος προσφέρουν κάλυψη στο ποδήλατο, στον ίδιο τον ποδηλάτη αλλά και στην ευθύνη του σε τρίτους, με κόστος από € 53 για ένα χρόνο.

Σχεδιάσαμε για σας...

 
CallUsFree
 
SignTo
 
CheckMotorIns

 

Τι λένε οι πελάτες μας

Επιλέξτε εδώ και διαβάστε σχόλια ανθρώπων που επιλέγουν να εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.

Η γνώμη σας μετράει ...

Θεωρείτε το προϊόν 'Περιοδική Υπενθύμιση':

Περιοδική Υπενθύμιση

 

105_
   

Η επικοινωνία με τους Πελάτες μας αποτελεί ένα σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μας. Η κατάθεση σκέψεων και προβληματισμών αποτελεί για μας κινητήρια δύναμη στην αναζήτηση λύσεων που θα εστιάζουν στον ασφαλισμένο κίνδυνο, έστω κι αν ξεφεύγουν από τα στενά πλαίσια της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

 

Μέσα από αυτή την επικοινωνία, ακούσαμε αρκετές φορές περιστατικά που είτε από άγνοια είτε από λανθασμένη εκτίμηση, έφεραν σε δύσκολη θέση τον Πελάτη μας. Πιο συγκεκριμένα, μας αναφέρθηκαν περιπτώσεις όπως:

 

 • "Σε έλεγχο της Τροχαίας, μου επιβλήθηκε πρόστιμο € 400 γιατί διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητό μου ήταν εκπρόθεσμο στον προβλεπόμενο έλεγχο ΚΤΕΟ." (σ.σ. Άρθρο 86, Παρ.4, Ν.2696/99, όπως έχει τροποποιηθεί με το Άρθρο 78, Ν.3542/07, ΦΕΚ 50/Α/2.3.07)

 

 • "Πριν λίγο καιρό το αυτοκίνητό μου έπαθε ζημιά, την οποία δεν με συνέφερε να επισκευάσω. Προτίμησα λοιπόν να το πουλήσω. Βρήκα τον υποψήφιο αγοραστή και συμφωνήσαμε το τίμημα. Κατά τη διαδικασία της μεταβίβασης, ζητήθηκε το Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου, η ισχύς του οποίου όμως είχε λήξει. Το αυτοκίνητο λόγω της ζημιάς δεν μπορούσε να ελεγχθεί έστω και εκπρόθεσμα, με αποτέλεσμα να μην ολοκληρωθεί η μεταβίβαση." (σ.σ. Απόφαση Α-οικ. 68631/5717/28.12.07 Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών, ΦΕΚ 4/Β/9.1.08)

 

 • "Οδηγώντας το αυτοκίνητό μου προκάλεσα ζημιά σε προπορευόμενο όχημα. Υπέβαλα ως όφειλα στην Ασφαλιστική μου Εταιρία θετική δήλωση ατυχήματος, συνοδευόμενη από την άδεια κυκλοφορίας του και την άδεια οδήγησής μου. Δεν είχα προσέξει ότι η τελευταία είχε λήξει. Πέρασαν δύο χρόνια από τότε, όταν ενημερώθηκα ότι έπρεπε να επιστρέψω στην Ασφαλιστική μου Εταιρία το ποσό της αποζημίωσης που κατέβαλλε στον παθόντα, γιατί οδηγούσα με ληγμένο δίπλωμα."

 

 • "Το αυτοκίνητό μου ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης στο κιβώτιο ταχυτήτων. Όταν κάλεσα την Οδική Βοήθεια που μου παρείχε ο κατασκευαστής για 2 χρόνια από την αγορά του αυτοκινήτου, αρνήθηκαν να με εξυπηρετήσουν δωρεάν γιατί λίγες ημέρες πριν είχε λήξει η περίοδος κάλυψης της προσφοράς."

 

 • "Το στεγαστικό μου δάνειο ήταν με σταθερό επιτόκιο για τα 3 πρώτα χρόνια. Εκπληρώνοντας τη συμβατική μου υποχρέωση, διατηρούσα στο συνδεδεμένο λογαριασμό καταθέσεων το σύνηθες επαρκές υπόλοιπο για την αυτόματη πληρωμή της δόσης. Έξι μήνες μετά τη λήξη της περιόδου σταθερού επιτοκίου, ενημερώθηκα πως το υπόλοιπο δεν επαρκούσε πλέον καθώς είχε αυξηθεί το ποσό της δόσης ενώ είχαν χρεωθεί επιπλέον έξοδα καθυστέρησης."

 

Είναι γεγονός ότι οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας, μας αναγκάζουν να δίνουμε προτεραιότητα σε υποχρεώσεις που μας πιέζουν περισσότερο, αφήνοντας στο περιθώριο άλλες λιγότερο 'αναγκαίες'.

 

Ο προβληματισμός είχε ήδη γεννηθεί στις σκέψεις μας. Με δεδομένη τη βούληση να παρέχουμε καινοτόμες υπηρεσίες, σε συνδυασμό με τη δομή των πληροφοριακών συστημάτων μας, θα μπορούσαμε άραγε να συμβάλλουμε με κάποιο τρόπο στη δυνατότητα εξοικονόμησης τέτοιων πόρων;