• 24ωρη προστασία
  24ωρη προστασία

  Άραγε, ένα ποσό της τάξης των € 90.000 που θα καλύψει τις άμεσες οικονομικές ανάγκες μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, είναι πολυτέλεια;

   

  Αλήθεια, εσείς πόσο κάλυμμα έχετε; Ας είμαστε ήσυχοι... μόνο με € 128 το χρόνο.

 • Εξασφάλιση σπουδών
  Εξασφάλιση σπουδών

  Η πιο οικονομική κάλυψη του γονιού σε ένα σοβαρό ατύχημα. Με εγγυημένες καταβολές στο παιδί € 5.000 κάθε χρόνο και μέχρι να ολοκληρώσει τις σπουδές του,

   

  μόνο με € 109 το χρόνο.

 • Χειρουργικές αμοιβές
  Χειρουργικές αμοιβές

  Ένας λογαριασμός που συμπληρώνει τις παροχές του δημόσιου ή ιδιωτικού φορέα ασφάλισης. Σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και χωρίς πρωτότυπες αποδείξεις, εκταμιεύει ποσό που ανάλογα με το είδος της επέμβασης μπορεί να φτάσει μέχρι και € 10.000.
  Σε λίγο κοντά σας με νέα βελτιωμένη έκδοση...

 • Προστασία δανείου
  Προστασία δανείου

  Σε αντίθεση με τις Τράπεζες, η ασφάλιση αποπληρωμής δανείου κοντά μας καλύπτει όχι μόνο το ενδιαφέρον της Τράπεζας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε.

   

  Μόνο κοντά στις πραγματικές ανάγκες του Πελάτη μας,

 • Περιοδική Υπενθύμιση
  Περιοδική Υπενθύμιση

  Η υπηρεσία με την οποία ανταποδίδουμε μέρος της εμπιστοσύνης σας. Απτή απόδειξη της φιλοσοφίας μας που συνοψίζεται στη φράση "προσωπική έγνοια και φροντίδα" για τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.
  Δωρεάν και αποκλειστικά για τους Πελάτες μας.

 • Ξένοιαστες Αποδράσεις
  Ξένοιαστες Αποδράσεις

  Ένα εξειδικευμένο προϊόν ασφάλισης για να σας συνοδεύει σε κάθε σας ταξίδι στο εξωτερικό ή ακόμη και στην Ελλάδα, από 1 ημέρα μέχρι και 6 μήνες. Με ένα ευρύτατο φάσμα καλύψεων, αποζημιώνει από την απώλεια αποσκευών και τα έξοδα περίθαλψης μέχρι και ζημιές σε τρίτους, με κόστος από € 47.

 • Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης
  Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης

  Διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, ανεξάρτητα ηλικίας, φύλου, ιστορικού, σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.
  Σε συνδυασμό με την ασφάλιση οικογενειακής Αστικής Ευθύνης και κόστος για όλη την οικογένεια, μόνο με € 95 το χρόνο.

 • Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα
  Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα

  Μετά τις διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, σειρά έχουν οι ιατρικές επισκέψεις. Είτε για μια ιατρική συμβουλή, είτε για μια εκτίμηση, ακόμη και για μια δεύτερη γνώμη, κλινικοί ιατροί από δέκα βασικές ειδικότητες, θα βρίσκονται στη διάθεση σας για να σας προσφέρουν τη γνώση τους
  μόνο με € 63 το χρόνο.

 • Ευέλικτη Αποθεραπεία
  Ευέλικτη Αποθεραπεία

  Το προϊόν που εγγυάται την επιλογή στην αντιμετώπιση των εξόδων ενός ατυχήματος. Με μια απαράμιλλη ευελιξία, λειτουργεί το ίδιο καλά είτε μέσα είτε έξω από το νοσοκομείο, είτε δημόσιο είτε ιδιωτικό, με ή χωρίς αποδείξεις, τόσο για την περίθαλψη όσο και για την αποθεραπεία, από € 42 το χρόνο.

 • ΠΟΔΗΛΑΤώ
  ΠΟΔΗΛΑΤώ

  Μια εξαιρετική λύση στις ανάγκες του σύγχρονου ποδηλάτη. Είτε σε αστικές διαδρομές, είτε στο βουνό, είτε στις διακοπές, οι παροχές του προγράμματος προσφέρουν κάλυψη στο ποδήλατο, στον ίδιο τον ποδηλάτη αλλά και στην ευθύνη του σε τρίτους, με κόστος από € 53 για ένα χρόνο.

Σχεδιάσαμε για σας...

 
CallUsFree
 
SignTo
 
CheckMotorIns

 

Τι λένε οι πελάτες μας

Επιλέξτε εδώ και διαβάστε σχόλια ανθρώπων που επιλέγουν να εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.

Η γνώμη σας μετράει ...

Πως θα χαρακτηρίζατε την ιστοσελίδα μας:

Ο Ναυτίλος των στόχων σας...

 

Nautilos
ButtonAsk
     

Η κάθε μέρα που ξημερώνει, εκτός από ευλογία είναι ένα ακόμη βήμα προς την υλοποίηση των στόχων μας. Όπως αυτοί διαμορφώνονται μόλις οι επιθυμίες μας αποκτήσουν ημερομηνία ολοκλήρωσης. Εμείς μπορούμε να στηρίξουμε την έγκαιρη άφιξη στους οικονομικούς σας στόχους. Έτσι λοιπόν:

 • Για το νέο των 18 ετών, στόχος είναι π.χ. να λάβει τη μόρφωση που θα του εξασφαλίσει την εκκίνηση μιας πετυχημένης επαγγελματικής ανέλιξης.
 • Αργότερα σαν γονιός, να δώσει τα απαραίτητα εφόδια στα παιδιά του ώστε να τους εξασφαλίσει στην ενηλικίωση ή στο πέρας των σπουδών τους, μια πιο άνετη και ανώδυνη μετάβαση στην παραγωγική φάση της ζωής τους.
 • Ένας άλλος στόχος είναι να αποταμιεύει συστηματικά οικονομίες που θα του επιτρέψουν να διατηρήσει την ποιότητα ζωής, στο χρόνο που κουρασμένος πλέον δεν θα μπορεί να παράγει εισόδημα.
 • Αν στη διαδρομή επέλεξε να πάρει δάνειο, να ολοκληρώσει την αποπληρωμή της οικονομικής του υποχρέωσης.
 • Ο επιχειρηματίας να αναπτύξει σταδιακά, σε συγκεκριμένους χρόνους, το μέγεθος και τη μορφή της παραγωγικής του μονάδας, διατηρώντας την ευρωστία και την κερδοφορία της.
 • Ακόμη και ο ηλικιωμένος. Να διατηρήσει την ποιότητα ζωής που κατάφερε να αποκτήσει. Να κάνει τις εκδρομές του. Να απολαμβάνει τη θαλπωρή του σπιτικού του.

 

Εσείς, αντικαταστήστε όλα τα παραπάνω με τους δικούς σας στόχους. Το σίγουρο είναι ότι το ταξίδι για την άφιξη στο λιμάνι / στόχο σας, απαιτεί συγκεκριμένο εξοπλισμό: πυξίδα, ενημερωμένους χάρτες, επάρκεια σε καύσιμα, νερό και τρόφιμα. Όμως η έγκαιρη άφιξη στο στόχο, απαιτεί κάτι ακόμη, εξίσου σημαντικό. Εφεδρικό χρόνο.

 

Τι εννοούμε; Οποιοδήποτε εμπόδιο στο ταξίδι σας - κι ας μην συμβεί ποτέ, είτε μια ξαφνική καταιγίδα, είτε μια μηχανική βλάβη στον κινητήρα, είναι σίγουρο ότι θα ‘ροκανίσει’ χρόνο από τον αρχικό σχεδιασμό. Κι αν το λιμάνι αποτελεί ενδιάμεσο σταθμό, ίσως να χαθεί η προγραμματισμένη ανταπόκριση. Ενδεχομένως, να υποχρεωθείτε και σε αλλαγή προορισμού. Σωστά;

 

Δεν θα απολαμβάνατε περισσότερο τη διαδρομή σας, αν είχατε διαθέσιμη μια ‘δεξαμενή’ χρόνου; Ικανή να αποδεσμεύει τόσο χρόνο, όσο χρειάζεσθε, όχι μια αλλά όσες φορές κι αν απαιτηθεί;

 

Αναρωτιέστε τι σχέση μπορεί να έχει η ασφάλιση με το χρόνο; Για εμάς, η ασφάλιση είναι ο μοναδικός μηχανισμός αναπλήρωσης χρόνου.

 

paragraph

 

Αυτό λοιπόν επιλέξαμε να κάνουμε. Να σχεδιάζουμε, να κατασκευάζουμε και να συντηρούμε ‘δεξαμενές’ χρόνου. Και το κάνουμε με το σεβασμό, τη σοβαρότητα και το ενδιαφέρον που αρμόζει στο δικό σας προσωπικό και πολύτιμο χρόνο.