• 24ωρη προστασία
  24ωρη προστασία

  Άραγε, ένα ποσό της τάξης των € 90.000 που θα καλύψει τις άμεσες οικονομικές ανάγκες μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, είναι πολυτέλεια;

   

  Αλήθεια, εσείς πόσο κάλυμμα έχετε; Ας είμαστε ήσυχοι... μόνο με € 128 το χρόνο.

 • Εξασφάλιση σπουδών
  Εξασφάλιση σπουδών

  Η πιο οικονομική κάλυψη του γονιού σε ένα σοβαρό ατύχημα. Με εγγυημένες καταβολές στο παιδί € 5.000 κάθε χρόνο και μέχρι να ολοκληρώσει τις σπουδές του,

   

  μόνο με € 109 το χρόνο.

 • Χειρουργικές αμοιβές
  Χειρουργικές αμοιβές

  Ένας λογαριασμός που συμπληρώνει τις παροχές του δημόσιου ή ιδιωτικού φορέα ασφάλισης. Σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και χωρίς πρωτότυπες αποδείξεις, εκταμιεύει ποσό που ανάλογα με το είδος της επέμβασης μπορεί να φτάσει μέχρι και € 10.000.
  Σε λίγο κοντά σας με νέα βελτιωμένη έκδοση...

 • Προστασία δανείου
  Προστασία δανείου

  Σε αντίθεση με τις Τράπεζες, η ασφάλιση αποπληρωμής δανείου κοντά μας καλύπτει όχι μόνο το ενδιαφέρον της Τράπεζας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε.

   

  Μόνο κοντά στις πραγματικές ανάγκες του Πελάτη μας,

 • Περιοδική Υπενθύμιση
  Περιοδική Υπενθύμιση

  Η υπηρεσία με την οποία ανταποδίδουμε μέρος της εμπιστοσύνης σας. Απτή απόδειξη της φιλοσοφίας μας που συνοψίζεται στη φράση "προσωπική έγνοια και φροντίδα" για τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.
  Δωρεάν και αποκλειστικά για τους Πελάτες μας.

 • Ξένοιαστες Αποδράσεις
  Ξένοιαστες Αποδράσεις

  Ένα εξειδικευμένο προϊόν ασφάλισης για να σας συνοδεύει σε κάθε σας ταξίδι στο εξωτερικό ή ακόμη και στην Ελλάδα, από 1 ημέρα μέχρι και 6 μήνες. Με ένα ευρύτατο φάσμα καλύψεων, αποζημιώνει από την απώλεια αποσκευών και τα έξοδα περίθαλψης μέχρι και ζημιές σε τρίτους, με κόστος από € 47.

 • Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης
  Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης

  Διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, ανεξάρτητα ηλικίας, φύλου, ιστορικού, σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.
  Σε συνδυασμό με την ασφάλιση οικογενειακής Αστικής Ευθύνης και κόστος για όλη την οικογένεια, μόνο με € 95 το χρόνο.

 • Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα
  Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα

  Μετά τις διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, σειρά έχουν οι ιατρικές επισκέψεις. Είτε για μια ιατρική συμβουλή, είτε για μια εκτίμηση, ακόμη και για μια δεύτερη γνώμη, κλινικοί ιατροί από δέκα βασικές ειδικότητες, θα βρίσκονται στη διάθεση σας για να σας προσφέρουν τη γνώση τους
  μόνο με € 63 το χρόνο.

 • Ευέλικτη Αποθεραπεία
  Ευέλικτη Αποθεραπεία

  Το προϊόν που εγγυάται την επιλογή στην αντιμετώπιση των εξόδων ενός ατυχήματος. Με μια απαράμιλλη ευελιξία, λειτουργεί το ίδιο καλά είτε μέσα είτε έξω από το νοσοκομείο, είτε δημόσιο είτε ιδιωτικό, με ή χωρίς αποδείξεις, τόσο για την περίθαλψη όσο και για την αποθεραπεία, από € 42 το χρόνο.

 • ΠΟΔΗΛΑΤώ
  ΠΟΔΗΛΑΤώ

  Μια εξαιρετική λύση στις ανάγκες του σύγχρονου ποδηλάτη. Είτε σε αστικές διαδρομές, είτε στο βουνό, είτε στις διακοπές, οι παροχές του προγράμματος προσφέρουν κάλυψη στο ποδήλατο, στον ίδιο τον ποδηλάτη αλλά και στην ευθύνη του σε τρίτους, με κόστος από € 53 για ένα χρόνο.

Σχεδιάσαμε για σας...

 
CallUsFree
 
SignTo
 
CheckMotorIns

 

Τι λένε οι πελάτες μας

Επιλέξτε εδώ και διαβάστε σχόλια ανθρώπων που επιλέγουν να εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.

Η γνώμη σας μετράει ...

Πως θα χαρακτηρίζατε την ιστοσελίδα μας:

Ο Ναυτίλος των στόχων σας...

 

Nautilos
ButtonAsk
     

Είναι γεγονός ότι μέσα στην τελευταία 5ετία, το κανονιστικό πλαίσιο άλλαξε άρδην τον τρόπο υλοποίησης και εποπτείας των ασφαλιστικών εργασιών. Πιο συγκεκριμένα:

 • η υποχρέωση λήψης ασφαλιστικών αναγκών (βλπ. παρ. 4, Άρθρο 5, Πράξη 31/ΤτΕ/ΦΕΚ.2556/Β/10.10.2013)
 • η υποχρέωση επανεκπαίδευσης και επαναπιστοποίησης γνώσεων των (αντ)ασφαλιστικών διαμεσολαβητών (βλπ. Πράξη 16/ΤτΕ/ΦΕΚ.1257/Β/23.5.2013 & Απ.45/ΤτΕ/ΦΕΚ.3350/Β/12.12.2014)
 • η προσαρμογή της Ελληνικής Νομοθεσίας στην Ευρωπαϊκή Οδηγία 2009/138/ΕΚ, γνωστή ως ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ ΙΙ / SOLVENCY II (βλπ. Ν.4364/ΦΕΚ.13/Α/5.2.2016)
 • η εφαρμογή του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 2016/679 που τέθηκε σε ισχύ για όλες τις χώρες μέλη της ΕΕ την 25/5/2018 σχετικά με την Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα
 • η εναρμόνιση της Εθνικής Νομοθεσίας στην Ευρωπαϊκή Οδηγία 2016/97/ΕΕ σχετικά με τη Διανομή Ασφαλιστικών Προϊόντων (βλπ. Ν.4583/ΦΕΚ.212/Β/18.12.2018)

αποτελούν μόνο μια μικρή γεύση από τις αλλαγές που ήρθαν για να ανεβάσουν ακόμη πιο ψηλά τον πήχη στον τρόπο που ασκούνται οι ασφαλιστικές εργασίες. Στον τρόπο που εσείς δικαιούστε να απολαμβάνετε της προστασίας τους.

 

Στο σύγχρονο επομένως και ιδιαίτερα απαιτητικό νομοθετικό περιβάλλον, με σταθερή τη θέση μας να παραμένουμε σύννομοι, ανταποκρινόμαστε ευέλικτα. Με το πάθος του νέου και την εμπειρία του παλαιού, συνεχίζουμε να εξελίσσουμε το έργο μας. Μετά από πολύμηνη, συστηματική, αθόρυβη και επίπονη ενασχόληση, αξιοποιούμε τις δομές των συστημάτων μας και καλωσορίζουμε το έτος 2019 με το ‘εργαλείο’ που ονομάσαμε ‘ΝΑΥΤΙΛΟΣ’.

 

Είναι το τεκμήριο που επιβεβαιώνει ότι κοντά μας, δεν κάνετε απρόσωπες ασφαλίσεις:

 

person button   home button   industry button   busy button   team button   diaxeirisi button
                     
motor button   motorbike button   van button   cargo button   tech button   marine button

 

Γιατί αυτές μπορείτε να τις βρείτε και οπουδήποτε αλλού. Είτε σε ασφαλιστικό διαμεσολαβητή, είτε σε ηλεκτρονική πλατφόρμα μειοδοσίας ασφαλίστρων, είτε σε ασφαλιστική εταιρία.

 

Κοντά μας πετυχαίνετε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για σας. Να λάβετε τη γνώση, ανεπηρέαστα, χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις, με σεβασμό στα δικά σας 'θέλω' και 'δύναμαι'. Ό,τι θα κάναμε εμείς στη θέση σας. Εφόσον μας επιλέξετε, με τιμή θα αναλάβουμε την ευθύνη του προσωπικού σας χρόνου, στο βαθμό που θα μας επιτρέψετε. Του πιο σημαντικού αγαθού που διαθέτετε μετά την υγεία, φθίνοντος στο πέρασμα του χρόνου και φυσικά αναντικατάστατου.

 

Ελάτε κοντά μας λοιπόν και εμπιστευθείτε την εμπειρία και το πάθος μας, στο πιο σημαντικό ταξίδι της ζωής σας.