• 24ωρη προστασία
  24ωρη προστασία

  Άραγε, ένα ποσό της τάξης των € 90.000 που θα καλύψει τις άμεσες οικονομικές ανάγκες μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, είναι πολυτέλεια;

   

  Αλήθεια, εσείς πόσο κάλυμμα έχετε; Ας είμαστε ήσυχοι... μόνο με € 128 το χρόνο.

 • Εξασφάλιση σπουδών
  Εξασφάλιση σπουδών

  Η πιο οικονομική κάλυψη του γονιού σε ένα σοβαρό ατύχημα. Με εγγυημένες καταβολές στο παιδί € 5.000 κάθε χρόνο και μέχρι να ολοκληρώσει τις σπουδές του,

   

  μόνο με € 109 το χρόνο.

 • Χειρουργικές αμοιβές
  Χειρουργικές αμοιβές

  Ένας λογαριασμός που συμπληρώνει τις παροχές του δημόσιου ή ιδιωτικού φορέα ασφάλισης. Σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και χωρίς πρωτότυπες αποδείξεις, εκταμιεύει ποσό που ανάλογα με το είδος της επέμβασης μπορεί να φτάσει μέχρι και € 10.000.
  Σε λίγο κοντά σας με νέα βελτιωμένη έκδοση...

 • Προστασία δανείου
  Προστασία δανείου

  Σε αντίθεση με τις Τράπεζες, η ασφάλιση αποπληρωμής δανείου κοντά μας καλύπτει όχι μόνο το ενδιαφέρον της Τράπεζας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε.

   

  Μόνο κοντά στις πραγματικές ανάγκες του Πελάτη μας,

 • Περιοδική Υπενθύμιση
  Περιοδική Υπενθύμιση

  Η υπηρεσία με την οποία ανταποδίδουμε μέρος της εμπιστοσύνης σας. Απτή απόδειξη της φιλοσοφίας μας που συνοψίζεται στη φράση "προσωπική έγνοια και φροντίδα" για τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.
  Δωρεάν και αποκλειστικά για τους Πελάτες μας.

 • Ξένοιαστες Αποδράσεις
  Ξένοιαστες Αποδράσεις

  Ένα εξειδικευμένο προϊόν ασφάλισης για να σας συνοδεύει σε κάθε σας ταξίδι στο εξωτερικό ή ακόμη και στην Ελλάδα, από 1 ημέρα μέχρι και 6 μήνες. Με ένα ευρύτατο φάσμα καλύψεων, αποζημιώνει από την απώλεια αποσκευών και τα έξοδα περίθαλψης μέχρι και ζημιές σε τρίτους, με κόστος από € 47.

 • Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης
  Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης

  Διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, ανεξάρτητα ηλικίας, φύλου, ιστορικού, σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.
  Σε συνδυασμό με την ασφάλιση οικογενειακής Αστικής Ευθύνης και κόστος για όλη την οικογένεια, μόνο με € 95 το χρόνο.

 • Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα
  Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα

  Μετά τις διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, σειρά έχουν οι ιατρικές επισκέψεις. Είτε για μια ιατρική συμβουλή, είτε για μια εκτίμηση, ακόμη και για μια δεύτερη γνώμη, κλινικοί ιατροί από δέκα βασικές ειδικότητες, θα βρίσκονται στη διάθεση σας για να σας προσφέρουν τη γνώση τους
  μόνο με € 63 το χρόνο.

 • Ευέλικτη Αποθεραπεία
  Ευέλικτη Αποθεραπεία

  Το προϊόν που εγγυάται την επιλογή στην αντιμετώπιση των εξόδων ενός ατυχήματος. Με μια απαράμιλλη ευελιξία, λειτουργεί το ίδιο καλά είτε μέσα είτε έξω από το νοσοκομείο, είτε δημόσιο είτε ιδιωτικό, με ή χωρίς αποδείξεις, τόσο για την περίθαλψη όσο και για την αποθεραπεία, από € 42 το χρόνο.

 • ΠΟΔΗΛΑΤώ
  ΠΟΔΗΛΑΤώ

  Μια εξαιρετική λύση στις ανάγκες του σύγχρονου ποδηλάτη. Είτε σε αστικές διαδρομές, είτε στο βουνό, είτε στις διακοπές, οι παροχές του προγράμματος προσφέρουν κάλυψη στο ποδήλατο, στον ίδιο τον ποδηλάτη αλλά και στην ευθύνη του σε τρίτους, με κόστος από € 53 για ένα χρόνο.

Σχεδιάσαμε για σας...

 
CallUsFree
 
SignTo
 
CheckMotorIns

 

Τι λένε οι πελάτες μας

Επιλέξτε εδώ και διαβάστε σχόλια ανθρώπων που επιλέγουν να εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.

Η γνώμη σας μετράει ...

Θεωρείτε το πρόγραμμα 'Προστασία Δανείου':

Προστασία Δανείου

 

104_
   

Είναι γεγονός ότι στα μέσα της δεκαετίας του 1990, παρατηρήθηκε μια έντονη στροφή των Τραπεζών προς τη λιανική στεγαστική πίστη. Σε μια εποχή που ο πληθωρισμός 'έτρεχε' με διψήφιο ποσοστό και την ενταξιακή μας πορεία προς την Ευρωπαϊκή νομισματική ένωση προ των πυλών, οι δανειακές συμβάσεις με κυμαινόμενο επιτόκιο φάνταζαν ως ευκαιρία. Η θετική ψυχολογία απέναντι στην πολλά υποσχόμενη οικονομική ανάπτυξη, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η αγορά μιας κατοικίας κινείτο σε ανεκτά επίπεδα, έφερνε πιο κοντά το όνειρο να αποκτήσει κάποιος το δικό του 'κεραμίδι'.

 

Νέα λοιπόν δεδομένα, που με τη σειρά τους δημιουργούσαν νέες δεσμεύσεις. Η καταβολή της τοκοχρεολυτικής δόσης στον εκάστοτε συμφωνημένο χρόνο, αποτελούσε πλέον μια μακρόχρονη υποχρέωση. Με δεδομένη τη βούληση του δανειολήπτη για την πιστή τήρηση της συμβατικής του υποχρέωσης, ποιος θα μπορούσε να εγγυηθεί ότι για τα επόμενα 15, 20 ή ακόμη και 30 χρόνια της διάρκειας του δανείου θα είναι συνεπής, 'βρέξει-χιονίσει';

 

Η πιθανότητα να συμβεί ένα σοβαρό πρόβλημα στην υγεία του, μπορεί για τον ίδιο να είναι ένας αστάθμητος παράγοντας. Όπως άλλωστε και άλλοι. Κι όμως. Η ασφαλιστική αγορά παίρνει αυτό τον αστάθμητο παράγοντα και αφού τον αναλύσει, τον μετατρέπει σε ασφαλίσιμη ύλη. Οικονομικό κίνδυνο δηλαδή, τον οποίο και αναλαμβάνει έναντι συγκεκριμένου κόστους.

 

Αυτό σημαίνει ότι ο δανειολήπτης έχει αγοράσει την ηρεμία του, πως αν συμβεί μια τέτοια περίπτωση, η Ασφαλιστική Εταιρία θα καταβάλλει το υπόλοιπο του δανείου στην Τράπεζα και το σπίτι πλέον, καθαρό από βάρη, θα μείνει στην οικογένεια. Έτσι λοιπόν θα μπορεί να συνεχίσει τη ζωή της, μέσα στην ασφάλεια και την θαλπωρή του.

 

Άλλωστε αυτός δεν ήταν και ο λόγος που πραγματοποιήθηκε η αγορά του ακινήτου;