• 24ωρη προστασία
  24ωρη προστασία

  Άραγε, ένα ποσό της τάξης των € 90.000 που θα καλύψει τις άμεσες οικονομικές ανάγκες μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, είναι πολυτέλεια;

   

  Αλήθεια, εσείς πόσο κάλυμμα έχετε; Ας είμαστε ήσυχοι... μόνο με € 128 το χρόνο.

 • Εξασφάλιση σπουδών
  Εξασφάλιση σπουδών

  Η πιο οικονομική κάλυψη του γονιού σε ένα σοβαρό ατύχημα. Με εγγυημένες καταβολές στο παιδί € 5.000 κάθε χρόνο και μέχρι να ολοκληρώσει τις σπουδές του,

   

  μόνο με € 109 το χρόνο.

 • Χειρουργικές αμοιβές
  Χειρουργικές αμοιβές

  Ένας λογαριασμός που συμπληρώνει τις παροχές του δημόσιου ή ιδιωτικού φορέα ασφάλισης. Σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και χωρίς πρωτότυπες αποδείξεις, εκταμιεύει ποσό που ανάλογα με το είδος της επέμβασης μπορεί να φτάσει μέχρι και € 10.000.
  Σε λίγο κοντά σας με νέα βελτιωμένη έκδοση...

 • Προστασία δανείου
  Προστασία δανείου

  Σε αντίθεση με τις Τράπεζες, η ασφάλιση αποπληρωμής δανείου κοντά μας καλύπτει όχι μόνο το ενδιαφέρον της Τράπεζας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε.

   

  Μόνο κοντά στις πραγματικές ανάγκες του Πελάτη μας,

 • Περιοδική Υπενθύμιση
  Περιοδική Υπενθύμιση

  Η υπηρεσία με την οποία ανταποδίδουμε μέρος της εμπιστοσύνης σας. Απτή απόδειξη της φιλοσοφίας μας που συνοψίζεται στη φράση "προσωπική έγνοια και φροντίδα" για τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.
  Δωρεάν και αποκλειστικά για τους Πελάτες μας.

 • Ξένοιαστες Αποδράσεις
  Ξένοιαστες Αποδράσεις

  Ένα εξειδικευμένο προϊόν ασφάλισης για να σας συνοδεύει σε κάθε σας ταξίδι στο εξωτερικό ή ακόμη και στην Ελλάδα, από 1 ημέρα μέχρι και 6 μήνες. Με ένα ευρύτατο φάσμα καλύψεων, αποζημιώνει από την απώλεια αποσκευών και τα έξοδα περίθαλψης μέχρι και ζημιές σε τρίτους, με κόστος από € 47.

 • Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης
  Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης

  Διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, ανεξάρτητα ηλικίας, φύλου, ιστορικού, σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.
  Σε συνδυασμό με την ασφάλιση οικογενειακής Αστικής Ευθύνης και κόστος για όλη την οικογένεια, μόνο με € 95 το χρόνο.

 • Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα
  Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα

  Μετά τις διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, σειρά έχουν οι ιατρικές επισκέψεις. Είτε για μια ιατρική συμβουλή, είτε για μια εκτίμηση, ακόμη και για μια δεύτερη γνώμη, κλινικοί ιατροί από δέκα βασικές ειδικότητες, θα βρίσκονται στη διάθεση σας για να σας προσφέρουν τη γνώση τους
  μόνο με € 63 το χρόνο.

 • Ευέλικτη Αποθεραπεία
  Ευέλικτη Αποθεραπεία

  Το προϊόν που εγγυάται την επιλογή στην αντιμετώπιση των εξόδων ενός ατυχήματος. Με μια απαράμιλλη ευελιξία, λειτουργεί το ίδιο καλά είτε μέσα είτε έξω από το νοσοκομείο, είτε δημόσιο είτε ιδιωτικό, με ή χωρίς αποδείξεις, τόσο για την περίθαλψη όσο και για την αποθεραπεία, από € 42 το χρόνο.

 • ΠΟΔΗΛΑΤώ
  ΠΟΔΗΛΑΤώ

  Μια εξαιρετική λύση στις ανάγκες του σύγχρονου ποδηλάτη. Είτε σε αστικές διαδρομές, είτε στο βουνό, είτε στις διακοπές, οι παροχές του προγράμματος προσφέρουν κάλυψη στο ποδήλατο, στον ίδιο τον ποδηλάτη αλλά και στην ευθύνη του σε τρίτους, με κόστος από € 53 για ένα χρόνο.

Σχεδιάσαμε για σας...

 
CallUsFree
 
SignTo
 
CheckMotorIns

 

Τι λένε οι πελάτες μας

Επιλέξτε εδώ και διαβάστε σχόλια ανθρώπων που επιλέγουν να εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.

Η γνώμη σας μετράει ...

Θεωρείτε το πρόγραμμα 'Ευέλικτη Αποθεραπεία':

Ευέλικτη Αποθεραπεία

 

108_
   

Υπάρχει η δυνατότητα πέραν των εξόδων περίθαλψης, να καλυφθεί επιπλέον η απώλεια εισοδήματος για όσο χρονικό διάστημα δεν μπορώ να εργασθώ;

Η πρότασή μας στη σύνθεση των καλύψεων είναι η ελάχιστη δυνατή. Από την άλλη πλευρά όμως η ευελιξία του προϊόντος παραμένει όχι μόνο στον τρόπο που συμπεριφέρεται στη διαδικασία αποζημίωσης, αλλά και στη δυνατότητα να προστεθούν επιπλέον καλύψεις.

Μια τέτοια κάλυψη είναι και αυτή που ζητάτε. Είναι η προαιρετική παροχή σύμφωνα με την οποία η Ασφαλιστική Εταιρία καταβάλλει ημερήσια αποζημίωση στον ασφαλισμένο, για κάθε ημέρα που δεν μπορεί να ασκήσει την επαγγελματική του ενασχόληση, λόγω ατυχήματος.

Ζητήστε μας να σας τιμολογήσουμε το επιπλέον κόστος για τη συγκεκριμένη παροχή και διαπιστώστε πόσο οικονομική είναι η συγκεκριμένη κάλυψη.

 

Έχω επιχείρηση στην οποία απασχολούνται 12 άτομα. Θα μπορούσα να προσφέρω τη συγκεκριμένη κάλυψη στους εργαζόμενους; Πως αντιμετωπίζεται φορολογικά;

Φυσικά και είναι δυνατή η ασφαλιστική λύση που προτείνετε. Για τα συγκεκριμένα δεδομένα όμως εμείς θα προτείναμε τη λύση της Ομαδικής Ασφάλισης του προσωπικού. Είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να προσφέρετε πλουσιότερες καλύψεις, με το κόστος ασφάλισης να εκπίπτει από τα ακαθάριστα έσοδα της επιχείρησης ως παραγωγική δαπάνη, μέχρι του ποσού των € 1.500 ανά εργαζόμενο. (Γεν. Γραμματεία Φορολογικών Και Τελωνειακών Θεμάτων, Αρ. Πρωτ. 1017708/280/Α0012/8.4.2008).

 

Θα μπορούσα να έχω περισσότερες πληροφορίες για την Ασφαλιστική Εταιρία;

Πλήρης επωνυμία: AIG Europe Limited
Νόμιμος Αντιπρόσωπος: AIG ΕΛΛΑΣ Α.Ε. Αντιπροσώπευσης Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων
Έδρα Αντιπροσώπου: Λεωφ. Κηφισίας 119, 151 24 Μαρούσι, Τηλ. 2108127600