• 24ωρη προστασία
  24ωρη προστασία

  Άραγε, ένα ποσό της τάξης των € 90.000 που θα καλύψει τις άμεσες οικονομικές ανάγκες μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, είναι πολυτέλεια;

   

  Αλήθεια, εσείς πόσο κάλυμμα έχετε; Ας είμαστε ήσυχοι... μόνο με € 128 το χρόνο.

 • Εξασφάλιση σπουδών
  Εξασφάλιση σπουδών

  Η πιο οικονομική κάλυψη του γονιού σε ένα σοβαρό ατύχημα. Με εγγυημένες καταβολές στο παιδί € 5.000 κάθε χρόνο και μέχρι να ολοκληρώσει τις σπουδές του,

   

  μόνο με € 109 το χρόνο.

 • Χειρουργικές αμοιβές
  Χειρουργικές αμοιβές

  Ένας λογαριασμός που συμπληρώνει τις παροχές του δημόσιου ή ιδιωτικού φορέα ασφάλισης. Σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και χωρίς πρωτότυπες αποδείξεις, εκταμιεύει ποσό που ανάλογα με το είδος της επέμβασης μπορεί να φτάσει μέχρι και € 10.000.
  Σε λίγο κοντά σας με νέα βελτιωμένη έκδοση...

 • Προστασία δανείου
  Προστασία δανείου

  Σε αντίθεση με τις Τράπεζες, η ασφάλιση αποπληρωμής δανείου κοντά μας καλύπτει όχι μόνο το ενδιαφέρον της Τράπεζας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε.

   

  Μόνο κοντά στις πραγματικές ανάγκες του Πελάτη μας,

 • Περιοδική Υπενθύμιση
  Περιοδική Υπενθύμιση

  Η υπηρεσία με την οποία ανταποδίδουμε μέρος της εμπιστοσύνης σας. Απτή απόδειξη της φιλοσοφίας μας που συνοψίζεται στη φράση "προσωπική έγνοια και φροντίδα" για τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.
  Δωρεάν και αποκλειστικά για τους Πελάτες μας.

 • Ξένοιαστες Αποδράσεις
  Ξένοιαστες Αποδράσεις

  Ένα εξειδικευμένο προϊόν ασφάλισης για να σας συνοδεύει σε κάθε σας ταξίδι στο εξωτερικό ή ακόμη και στην Ελλάδα, από 1 ημέρα μέχρι και 6 μήνες. Με ένα ευρύτατο φάσμα καλύψεων, αποζημιώνει από την απώλεια αποσκευών και τα έξοδα περίθαλψης μέχρι και ζημιές σε τρίτους, με κόστος από € 47.

 • Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης
  Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης

  Διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, ανεξάρτητα ηλικίας, φύλου, ιστορικού, σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.
  Σε συνδυασμό με την ασφάλιση οικογενειακής Αστικής Ευθύνης και κόστος για όλη την οικογένεια, μόνο με € 95 το χρόνο.

 • Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα
  Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα

  Μετά τις διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, σειρά έχουν οι ιατρικές επισκέψεις. Είτε για μια ιατρική συμβουλή, είτε για μια εκτίμηση, ακόμη και για μια δεύτερη γνώμη, κλινικοί ιατροί από δέκα βασικές ειδικότητες, θα βρίσκονται στη διάθεση σας για να σας προσφέρουν τη γνώση τους
  μόνο με € 63 το χρόνο.

 • Ευέλικτη Αποθεραπεία
  Ευέλικτη Αποθεραπεία

  Το προϊόν που εγγυάται την επιλογή στην αντιμετώπιση των εξόδων ενός ατυχήματος. Με μια απαράμιλλη ευελιξία, λειτουργεί το ίδιο καλά είτε μέσα είτε έξω από το νοσοκομείο, είτε δημόσιο είτε ιδιωτικό, με ή χωρίς αποδείξεις, τόσο για την περίθαλψη όσο και για την αποθεραπεία, από € 42 το χρόνο.

 • ΠΟΔΗΛΑΤώ
  ΠΟΔΗΛΑΤώ

  Μια εξαιρετική λύση στις ανάγκες του σύγχρονου ποδηλάτη. Είτε σε αστικές διαδρομές, είτε στο βουνό, είτε στις διακοπές, οι παροχές του προγράμματος προσφέρουν κάλυψη στο ποδήλατο, στον ίδιο τον ποδηλάτη αλλά και στην ευθύνη του σε τρίτους, με κόστος από € 53 για ένα χρόνο.

Σχεδιάσαμε για σας...

 
CallUsFree
 
SignTo
 
CheckMotorIns

 

Τι λένε οι πελάτες μας

Επιλέξτε εδώ και διαβάστε σχόλια ανθρώπων που επιλέγουν να εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.

Η γνώμη σας μετράει ...

Θεωρείτε το πρόγραμμα 'Ευέλικτη Αποθεραπεία':

Ευέλικτη Αποθεραπεία

 

108_
   

Το όνομα που δώσαμε στο προϊόν δεν είναι τυχαίο. Ακολουθήστε μας πιο κάτω στις παροχές του και διαπιστώστε ιδίοις όμασι την ευελιξία του. Αν τα ασφαλισμένα κεφάλαια σας φαίνονται πολύ μικρά και θα συμφωνήσουμε μαζί σας, σας υποσχόμαστε ότι ακολουθεί μια ευχάριστη έκπληξη. Συνεχίστε και θα το διαπιστώσετε.

 

Η κάλυψη προβλέπει ότι σε περίπτωση ατυχήματος, ο ασφαλισμένος δικαιούται:

ΠΑΡΟΧΗ ΜΙΑΣ (1) ΜΟΝΑΔΑΣ*

ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΨΗΣ

   
Αποζημίωση ιατροφαρμακευτικών εξόδων, εντός ή εκτός νοσοκομείου, μέχρι: € 1.000
   
Καταβολή επιδόματος στην περίπτωση χειρουργικής επέμβασης, ποσό που προκύπτει με βάση τη σοβαρότητα της επέμβασης ως ποσοστό (%), σύμφωνα με πίνακα επεμβάσεων που ενσωματώνεται στο ασφαλιστήριο, του ποσού των: € 500
   
Καταβολή ημερήσιου επιδόματος, στην περίπτωση νοσηλείας του ασφαλισμένου, για κάθε διανυκτέρευση εντός νοσοκομείου και μέχρι 180 ημέρες ανά περιστατικό, ύψους: € 15
   
Καταβολή εφάπαξ ποσού, στην περίπτωση που ο ασφαλισμένος υποστεί Μόνιμη και Ολική Ανικανότητα για εργασία: € 10.000
   
Καταβολή εφάπαξ ποσού, στην περίπτωση που ο ασφαλισμένος υποστεί Μόνιμη Μερική Ανικανότητα, ποσό που προκύπτει με βάση το βαθμό ανατομικής ή λειτουργικής απώλειας μελών, ως ποσοστό (%) επί του ποσού των: € 10.000
   
Καταβολή εφάπαξ ποσού στους δικαιούχους, στην περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου: € 10.000

 

Πέραν των ασφαλισμένων κεφαλαίων, το πρόγραμμα:

 • Παρέχει 24ωρη κάλυψη, 365 ημέρες το χρόνο, σε όλο τον κόσμο.
 • Καλύπτει ασφαλισμένους ηλικίας από 18 - 64 ετών.
 • Προσφέρεται και σε οικογενειακή έκδοση, καλύπτοντας τη σύζυγο με τα ίδια ποσά καθώς επίσης και τα ανήλικα μέχρι τρία (3) το πλήθος τέκνα, με ασφαλισμένα ποσά ως ποσοστό 50% εκείνων των γονέων.
 • Προσφέρεται σε πολλαπλάσιες μονάδες*, με μέγιστο όριο για τα περισσότερα επαγγέλματα, τις 10 μονάδες. Αυτό σημαίνει ότι εκείνος που θα αγοράσει το προϊόν με 3 μονάδες, θα απολαμβάνει όλες τις ανωτέρω καλύψεις με ασφαλισμένα κεφάλαια x 3, π.χ. ανώτατο όριο ιατροφαρμακευτικών εξόδων € 3.000.