• 24ωρη προστασία
  24ωρη προστασία

  Άραγε, ένα ποσό της τάξης των € 90.000 που θα καλύψει τις άμεσες οικονομικές ανάγκες μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, είναι πολυτέλεια;

   

  Αλήθεια, εσείς πόσο κάλυμμα έχετε; Ας είμαστε ήσυχοι... μόνο με € 128 το χρόνο.

 • Εξασφάλιση σπουδών
  Εξασφάλιση σπουδών

  Η πιο οικονομική κάλυψη του γονιού σε ένα σοβαρό ατύχημα. Με εγγυημένες καταβολές στο παιδί € 5.000 κάθε χρόνο και μέχρι να ολοκληρώσει τις σπουδές του,

   

  μόνο με € 109 το χρόνο.

 • Χειρουργικές αμοιβές
  Χειρουργικές αμοιβές

  Ένας λογαριασμός που συμπληρώνει τις παροχές του δημόσιου ή ιδιωτικού φορέα ασφάλισης. Σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και χωρίς πρωτότυπες αποδείξεις, εκταμιεύει ποσό που ανάλογα με το είδος της επέμβασης μπορεί να φτάσει μέχρι και € 10.000.
  Σε λίγο κοντά σας με νέα βελτιωμένη έκδοση...

 • Προστασία δανείου
  Προστασία δανείου

  Σε αντίθεση με τις Τράπεζες, η ασφάλιση αποπληρωμής δανείου κοντά μας καλύπτει όχι μόνο το ενδιαφέρον της Τράπεζας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε.

   

  Μόνο κοντά στις πραγματικές ανάγκες του Πελάτη μας,

 • Περιοδική Υπενθύμιση
  Περιοδική Υπενθύμιση

  Η υπηρεσία με την οποία ανταποδίδουμε μέρος της εμπιστοσύνης σας. Απτή απόδειξη της φιλοσοφίας μας που συνοψίζεται στη φράση "προσωπική έγνοια και φροντίδα" για τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.
  Δωρεάν και αποκλειστικά για τους Πελάτες μας.

 • Ξένοιαστες Αποδράσεις
  Ξένοιαστες Αποδράσεις

  Ένα εξειδικευμένο προϊόν ασφάλισης για να σας συνοδεύει σε κάθε σας ταξίδι στο εξωτερικό ή ακόμη και στην Ελλάδα, από 1 ημέρα μέχρι και 6 μήνες. Με ένα ευρύτατο φάσμα καλύψεων, αποζημιώνει από την απώλεια αποσκευών και τα έξοδα περίθαλψης μέχρι και ζημιές σε τρίτους, με κόστος από € 47.

 • Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης
  Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης

  Διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, ανεξάρτητα ηλικίας, φύλου, ιστορικού, σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.
  Σε συνδυασμό με την ασφάλιση οικογενειακής Αστικής Ευθύνης και κόστος για όλη την οικογένεια, μόνο με € 95 το χρόνο.

 • Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα
  Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα

  Μετά τις διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, σειρά έχουν οι ιατρικές επισκέψεις. Είτε για μια ιατρική συμβουλή, είτε για μια εκτίμηση, ακόμη και για μια δεύτερη γνώμη, κλινικοί ιατροί από δέκα βασικές ειδικότητες, θα βρίσκονται στη διάθεση σας για να σας προσφέρουν τη γνώση τους
  μόνο με € 63 το χρόνο.

 • Ευέλικτη Αποθεραπεία
  Ευέλικτη Αποθεραπεία

  Το προϊόν που εγγυάται την επιλογή στην αντιμετώπιση των εξόδων ενός ατυχήματος. Με μια απαράμιλλη ευελιξία, λειτουργεί το ίδιο καλά είτε μέσα είτε έξω από το νοσοκομείο, είτε δημόσιο είτε ιδιωτικό, με ή χωρίς αποδείξεις, τόσο για την περίθαλψη όσο και για την αποθεραπεία, από € 42 το χρόνο.

 • ΠΟΔΗΛΑΤώ
  ΠΟΔΗΛΑΤώ

  Μια εξαιρετική λύση στις ανάγκες του σύγχρονου ποδηλάτη. Είτε σε αστικές διαδρομές, είτε στο βουνό, είτε στις διακοπές, οι παροχές του προγράμματος προσφέρουν κάλυψη στο ποδήλατο, στον ίδιο τον ποδηλάτη αλλά και στην ευθύνη του σε τρίτους, με κόστος από € 53 για ένα χρόνο.

Σχεδιάσαμε για σας...

 
CallUsFree
 
SignTo
 
CheckMotorIns

 

Τι λένε οι πελάτες μας

Επιλέξτε εδώ και διαβάστε σχόλια ανθρώπων που επιλέγουν να εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.

Η γνώμη σας μετράει ...

Θεωρείτε το πρόγραμμα 'Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης':

Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης

 

106_
   

Από τη στιγμή που θα έχω στα χέρια μου την κάρτα 'Δώρο Υγείας' και χρειάζεται να κάνω κάποιες εργαστηριακές εξετάσεις, τι ακριβώς πρέπει να κάνω;

 • Βήμα 1ο: Βεβαιωθείτε ότι έχετε σημειωμένες τις εξετάσεις που θέλετε να κάνετε.
 • Βήμα 2ο: Καλέστε το τηλέφωνο της μονάδας που σας εξυπηρετεί (για την Αθήνα 210 643 8838) και ζητείστε ραντεβού για τις συγκεκριμένες εξετάσεις, ως ιδιώτης.
 • Βήμα 3ο: Κατά την προσέλευσή σας στο διαγνωστικό κέντρο, επιδεικνύετε στο λογιστήριο την προσωπική σας κάρτα 'Δώρο Υγείας' μαζί με ένα στοιχείο ταυτοπροσωπίας (π.χ. ταυτότητα, διαβατήριο, κλπ.) προκειμένου να εφαρμοσθεί το ειδικό τιμολόγιο. Αν πρόκειται για προστατευόμενο μέλος, θα πρέπει να επιδείξετε επιπλέον επίσημο έγγραφο που να πιστοποιεί τη σχέση σας με το μέλος (π.χ. βιβλιάριο ασθενείας).
 • Βήμα 4ο: Καταβάλετε το αντίτιμο και προχωράτε στο διαγνωστικό έλεγχο.
 • Βήμα 5ο: Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα παραλάβετε είτε αυτοπροσώπως είτε να ζητήσετε να σας αποσταλούν μέσω fax ή ακόμη και μέσω email.

 

Είμαι πατέρας τριών παιδιών. Μπορείτε να μου επιβεβαιώσετε ότι το ετήσιο ασφάλιστρο των € 94,10 ισχύει για το σύνολο της οικογένειάς μου και ότι δεν είναι κατ' άτομο;

Φυσικά και είναι έτσι ακριβώς. Το κόστος των € 94,10 είναι για όλη την οικογένεια, αρκεί να μας δηλώσετε στην πρόταση ασφάλισης τα μέλη της. Σαν μέλη θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι θεωρούνται ο/η σύζυγος και τα ανήλικα τέκνα του ασφαλισμένου.

 

Tο γεγονός ότι δεν υπάρχει όριο ηλικίας σημαίνει ότι ακόμη και ο παππούς μπορεί να έχει το σύνολο αυτών των παροχών;

Αντιλαμβανόμαστε ότι είναι πολύ καλό για να ακούγεται αληθινό. Και όμως ναι. Από τη στιγμή που ζει σε δικό του διαμέρισμα, μπορεί να εκδοθεί το αντίστοιχο δικό του ασφαλιστήριο, με την προσωπική του κάρτα 'Δώρο Υγείας'. Και η αλήθεια είναι ότι τέτοιες ηλικίες χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας.

Αν συνυπολογίσετε δε ότι με επιβάρυνση της τάξης των € 8,40 (υπηρεσία λήψης κατ' οίκον στην Αθήνα), οι εργαστηριακές εξετάσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν στο χώρο του, χωρίς καν να μετακινηθεί, αντιλαμβάνεται κανείς πόσο χρήσιμη μπορεί να αποδειχθεί η παροχή.

Πέραν του δικτύου διαγνωστικών κέντρων 'ΔΙΑΓΝΩΣΗ' υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης σε άλλες κάθετες μονάδες υγείας με ευρύτερο δίκτυο στην επαρχία;

Η Ασφαλιστική Εταιρία προσφέρει επιπλέον τη δυνατότητα παροχής εκπτώσεων και στο δίκτυο EUROMEDICA, με ένα ευρύτατο δίκτυο τόσο στην Αθήνα όσο και στην περιφέρεια.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονίσουμε τις διαφορές που εντοπίζουμε στον τρόπο λειτουργίας των παροχών: Κατ' αρχήν δεν έχει δημοσιοποιηθεί αναλυτικός τιμοκατάλογος, που σημαίνει ότι θα πρέπει να προηγηθεί επιβεβαίωση του τελικού κόστους των εξετάσεων πριν προβούμε στον έλεγχο, καθώς επίσης ότι οι εκπτώσεις εφαρμόζονται αποκλειστικά στον ασφαλισμένο, το όνομα του οποίου αναγράφεται στην κάρτα 'Δώρο Υγείας - Euromedica'.

Η συμφωνία λοιπόν προβλέπει:

 • Ειδικό προνομιακό τιμοκατάλογο για όλες τις διαγνωστικές εξετάσεις (ενδεικτικά: ακτινογραφία από € 12, μαστογραφία από € 25).
 • Έκπτωση 20% στα συμβεβλημένα με τη Euromedica οδοντιατρεία.
 • Έκπτωση 20% στα συμβεβλημένα με τη Euromedica φυσιοθεραπευτήρια.
 • Έκπτωση 20% σε διαιτολόγους (Euromedica Αθήνα και Θεσσαλονίκη).
 • Έκπτωση 20% σε οφθαλμολογικά χειρουργεία (Euromedica Αθήνα και Θεσσαλονίκη).
 • Έκπτωση 20% στην κοσμητική ιατρική (π.χ. Botox) (Euromedica Αθήνα και Θεσσαλονίκη).
 • Απεριόριστη χρήση, χωρίς κανένα περιορισμό σε συχνότητα ή κόστος.

 

Θα μπορούσα να έχω περισσότερες πληροφορίες για την Ασφαλιστική Εταιρία;

Πλήρης επωνυμία: GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ Α.Ε.Α.Ε.
Έδρα:

Λεωφ. Συγγρού 213-215, 171 21 Ν. Σμύρνη

Τηλ. 210 329 5111