• 24ωρη προστασία
  24ωρη προστασία

  Άραγε, ένα ποσό της τάξης των € 90.000 που θα καλύψει τις άμεσες οικονομικές ανάγκες μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, είναι πολυτέλεια;

   

  Αλήθεια, εσείς πόσο κάλυμμα έχετε; Ας είμαστε ήσυχοι... μόνο με € 128 το χρόνο.

 • Εξασφάλιση σπουδών
  Εξασφάλιση σπουδών

  Η πιο οικονομική κάλυψη του γονιού σε ένα σοβαρό ατύχημα. Με εγγυημένες καταβολές στο παιδί € 5.000 κάθε χρόνο και μέχρι να ολοκληρώσει τις σπουδές του,

   

  μόνο με € 109 το χρόνο.

 • Χειρουργικές αμοιβές
  Χειρουργικές αμοιβές

  Ένας λογαριασμός που συμπληρώνει τις παροχές του δημόσιου ή ιδιωτικού φορέα ασφάλισης. Σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και χωρίς πρωτότυπες αποδείξεις, εκταμιεύει ποσό που ανάλογα με το είδος της επέμβασης μπορεί να φτάσει μέχρι και € 10.000.
  Σε λίγο κοντά σας με νέα βελτιωμένη έκδοση...

 • Προστασία δανείου
  Προστασία δανείου

  Σε αντίθεση με τις Τράπεζες, η ασφάλιση αποπληρωμής δανείου κοντά μας καλύπτει όχι μόνο το ενδιαφέρον της Τράπεζας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε.

   

  Μόνο κοντά στις πραγματικές ανάγκες του Πελάτη μας,

 • Περιοδική Υπενθύμιση
  Περιοδική Υπενθύμιση

  Η υπηρεσία με την οποία ανταποδίδουμε μέρος της εμπιστοσύνης σας. Απτή απόδειξη της φιλοσοφίας μας που συνοψίζεται στη φράση "προσωπική έγνοια και φροντίδα" για τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.
  Δωρεάν και αποκλειστικά για τους Πελάτες μας.

 • Ξένοιαστες Αποδράσεις
  Ξένοιαστες Αποδράσεις

  Ένα εξειδικευμένο προϊόν ασφάλισης για να σας συνοδεύει σε κάθε σας ταξίδι στο εξωτερικό ή ακόμη και στην Ελλάδα, από 1 ημέρα μέχρι και 6 μήνες. Με ένα ευρύτατο φάσμα καλύψεων, αποζημιώνει από την απώλεια αποσκευών και τα έξοδα περίθαλψης μέχρι και ζημιές σε τρίτους, με κόστος από € 47.

 • Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης
  Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης

  Διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, ανεξάρτητα ηλικίας, φύλου, ιστορικού, σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.
  Σε συνδυασμό με την ασφάλιση οικογενειακής Αστικής Ευθύνης και κόστος για όλη την οικογένεια, μόνο με € 95 το χρόνο.

 • Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα
  Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα

  Μετά τις διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, σειρά έχουν οι ιατρικές επισκέψεις. Είτε για μια ιατρική συμβουλή, είτε για μια εκτίμηση, ακόμη και για μια δεύτερη γνώμη, κλινικοί ιατροί από δέκα βασικές ειδικότητες, θα βρίσκονται στη διάθεση σας για να σας προσφέρουν τη γνώση τους
  μόνο με € 63 το χρόνο.

 • Ευέλικτη Αποθεραπεία
  Ευέλικτη Αποθεραπεία

  Το προϊόν που εγγυάται την επιλογή στην αντιμετώπιση των εξόδων ενός ατυχήματος. Με μια απαράμιλλη ευελιξία, λειτουργεί το ίδιο καλά είτε μέσα είτε έξω από το νοσοκομείο, είτε δημόσιο είτε ιδιωτικό, με ή χωρίς αποδείξεις, τόσο για την περίθαλψη όσο και για την αποθεραπεία, από € 42 το χρόνο.

 • ΠΟΔΗΛΑΤώ
  ΠΟΔΗΛΑΤώ

  Μια εξαιρετική λύση στις ανάγκες του σύγχρονου ποδηλάτη. Είτε σε αστικές διαδρομές, είτε στο βουνό, είτε στις διακοπές, οι παροχές του προγράμματος προσφέρουν κάλυψη στο ποδήλατο, στον ίδιο τον ποδηλάτη αλλά και στην ευθύνη του σε τρίτους, με κόστος από € 53 για ένα χρόνο.

Σχεδιάσαμε για σας...

 
CallUsFree
 
SignTo
 
CheckMotorIns

 

Τι λένε οι πελάτες μας

Επιλέξτε εδώ και διαβάστε σχόλια ανθρώπων που επιλέγουν να εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.

Η γνώμη σας μετράει ...

Θεωρείτε το πρόγραμμα 'Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης':

Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης

 

106_
   

Το ασφαλιστικό προϊόν με το οποίο θα 'δέναμε' την υπηρεσία αυτή, θα έπρεπε να χαρακτηρίζεται από ευρύτητα, ευελιξία, σύγχρονη αντίληψη, προσιτό και ενιαίο κόστος για όλους. Κι όλα αυτά αδιαίρετα. Ξεκινήσαμε λοιπόν να αναζητήσουμε το προϊόν που θα απαντούσε στις απαιτήσεις μας, οι παράμετροι του οποίου όμως δεν θα επηρέαζαν την τιμολόγηση.

 

Το ασφαλιστήριο ζωής ή ατυχημάτων έπρεπε να αποκλειστεί, δεδομένου ότι ηλικιακά και μόνο άγγιζε πρόσωπα από 18 έως 60 ετών. Το ασφαλιστήριο περιουσίας για την κατοικία των 120 τετρ. μέτρων, κόστιζε περισσότερο από το διαμέρισμα των 70 τετρ. μέτρων. Το αυτοκίνητο των 1.400 κυβ. εκατοστών απαιτούσε μεγαλύτερο ασφάλιστρο από εκείνο των 1.100. Οι προϋποθέσεις που είχαμε ορίσει μας οδηγούσαν σιγά-σιγά στον κλάδο που προσφέρει την πιο αξιοπρεπή κάλυψη: Την ασφάλιση της προσωπικής / οικογενειακής Αστικής Ευθύνης.

 

Όπως σημειώνουμε και μέσα στο έντυπο, ήταν πράγματι πρόκληση για μας να σχεδιάσουμε ένα προϊόν που θα λειτουργούσε ανθρωποκεντρικά. Ή αν θέλετε, θα κάλυπτε την υποχρέωση απέναντι:

 • Στον εαυτό μας να παρακολουθούμε την πορεία της υγείας μας, είτε αφορά στον προληπτικό κατά καιρούς έλεγχο, είτε στην αντιμετώπιση ενός προβλήματος υγείας.
 • Στους τρίτους για αποζημίωση, όταν είτε από αμέλεια, είτε από παράλειψη προκαλέσουμε ζημιά σε τρίτο ή στην περιουσία του, κάτι που προβλέπεται με σαφήνεια στα Άρθρα 914 - 932 του Αστικού Κώδικα.

 

Το ασφαλιστήριο που σχεδιάσαμε και σας παρουσιάζουμε, εκδίδεται από την Ασφαλιστική Εταιρία GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ Α.Ε.Α.Ε.