• 24ωρη προστασία
  24ωρη προστασία

  Άραγε, ένα ποσό της τάξης των € 90.000 που θα καλύψει τις άμεσες οικονομικές ανάγκες μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, είναι πολυτέλεια;

   

  Αλήθεια, εσείς πόσο κάλυμμα έχετε; Ας είμαστε ήσυχοι... μόνο με € 128 το χρόνο.

 • Εξασφάλιση σπουδών
  Εξασφάλιση σπουδών

  Η πιο οικονομική κάλυψη του γονιού σε ένα σοβαρό ατύχημα. Με εγγυημένες καταβολές στο παιδί € 5.000 κάθε χρόνο και μέχρι να ολοκληρώσει τις σπουδές του,

   

  μόνο με € 109 το χρόνο.

 • Χειρουργικές αμοιβές
  Χειρουργικές αμοιβές

  Ένας λογαριασμός που συμπληρώνει τις παροχές του δημόσιου ή ιδιωτικού φορέα ασφάλισης. Σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και χωρίς πρωτότυπες αποδείξεις, εκταμιεύει ποσό που ανάλογα με το είδος της επέμβασης μπορεί να φτάσει μέχρι και € 10.000.
  Σε λίγο κοντά σας με νέα βελτιωμένη έκδοση...

 • Προστασία δανείου
  Προστασία δανείου

  Σε αντίθεση με τις Τράπεζες, η ασφάλιση αποπληρωμής δανείου κοντά μας καλύπτει όχι μόνο το ενδιαφέρον της Τράπεζας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε.

   

  Μόνο κοντά στις πραγματικές ανάγκες του Πελάτη μας,

 • Περιοδική Υπενθύμιση
  Περιοδική Υπενθύμιση

  Η υπηρεσία με την οποία ανταποδίδουμε μέρος της εμπιστοσύνης σας. Απτή απόδειξη της φιλοσοφίας μας που συνοψίζεται στη φράση "προσωπική έγνοια και φροντίδα" για τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.
  Δωρεάν και αποκλειστικά για τους Πελάτες μας.

 • Ξένοιαστες Αποδράσεις
  Ξένοιαστες Αποδράσεις

  Ένα εξειδικευμένο προϊόν ασφάλισης για να σας συνοδεύει σε κάθε σας ταξίδι στο εξωτερικό ή ακόμη και στην Ελλάδα, από 1 ημέρα μέχρι και 6 μήνες. Με ένα ευρύτατο φάσμα καλύψεων, αποζημιώνει από την απώλεια αποσκευών και τα έξοδα περίθαλψης μέχρι και ζημιές σε τρίτους, με κόστος από € 47.

 • Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης
  Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης

  Διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, ανεξάρτητα ηλικίας, φύλου, ιστορικού, σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.
  Σε συνδυασμό με την ασφάλιση οικογενειακής Αστικής Ευθύνης και κόστος για όλη την οικογένεια, μόνο με € 95 το χρόνο.

 • Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα
  Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα

  Μετά τις διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, σειρά έχουν οι ιατρικές επισκέψεις. Είτε για μια ιατρική συμβουλή, είτε για μια εκτίμηση, ακόμη και για μια δεύτερη γνώμη, κλινικοί ιατροί από δέκα βασικές ειδικότητες, θα βρίσκονται στη διάθεση σας για να σας προσφέρουν τη γνώση τους
  μόνο με € 63 το χρόνο.

 • Ευέλικτη Αποθεραπεία
  Ευέλικτη Αποθεραπεία

  Το προϊόν που εγγυάται την επιλογή στην αντιμετώπιση των εξόδων ενός ατυχήματος. Με μια απαράμιλλη ευελιξία, λειτουργεί το ίδιο καλά είτε μέσα είτε έξω από το νοσοκομείο, είτε δημόσιο είτε ιδιωτικό, με ή χωρίς αποδείξεις, τόσο για την περίθαλψη όσο και για την αποθεραπεία, από € 42 το χρόνο.

 • ΠΟΔΗΛΑΤώ
  ΠΟΔΗΛΑΤώ

  Μια εξαιρετική λύση στις ανάγκες του σύγχρονου ποδηλάτη. Είτε σε αστικές διαδρομές, είτε στο βουνό, είτε στις διακοπές, οι παροχές του προγράμματος προσφέρουν κάλυψη στο ποδήλατο, στον ίδιο τον ποδηλάτη αλλά και στην ευθύνη του σε τρίτους, με κόστος από € 53 για ένα χρόνο.

Σχεδιάσαμε για σας...

 
CallUsFree
 
SignTo
 
CheckMotorIns

 

Τι λένε οι πελάτες μας

Επιλέξτε εδώ και διαβάστε σχόλια ανθρώπων που επιλέγουν να εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.

Η γνώμη σας μετράει ...

Θεωρείτε το πρόγραμμα 'Προστασία Δανείου':

Προστασία Δανείου

 

104_
   

Ήταν πλέον φανερό ότι η ασφάλιση της αποπληρωμής ενός στεγαστικού δανείου, δεν κρινόταν επιεικέστερα, επειδή ο διαμεσολαβών ήταν η ίδια η Τράπεζα. Μια εντύπωση την οποία διατύπωναν πολλές φορές συνομιλητές μας. Η Ασφαλιστική Εταιρία θα λειτουργούσε ως όφειλε. Με σεβασμό απέναντι στο θεσμό, στους ειλικρινείς Πελάτες της, στους αντασφαλιστές της και φυσικά στους μετόχους της.

 

Εντονότερη λοιπόν η ανάγκη σύναψης αυτής της ασφάλισης με επαγγελματίες της αγοράς και όχι με τραπεζικούς υπαλλήλους, οι οποίοι αν και διαπιστευμένοι πλέον, δεν γνωρίζουν σε βάθος το αντικείμενο και τους κινδύνους που μετακυλύονται στον Πελάτη.

 

Τη γνώση την είχαμε. Όπως και την εμπειρία. Το προσωπικό μας ενδιαφέρον ήταν δεδομένο. Είχαμε όμως ακόμη ένα εμπόδιο να περάσουμε. Και φαινόταν ανυπέρβλητο. Το κόστος.

 

Οι Τράπεζες, χρησιμοποιώντας το ποσοτικό μέγεθος του πλήθους των δανειοληπτών, είχαν εξασφαλίσει ένα πολύ οικονομικό ασφάλιστρο, το οποίο δεν μπορούσαμε να προσεγγίσουμε σε ατομική βάση. Έπρεπε λοιπόν να αναζητήσουμε το προϊόν, που θα εξασφάλιζε τρία σημαντικά χαρακτηριστικά:

 

 • Την τεχνογνωσία της Ασφαλιστικής Εταιρίας στο συγκεκριμένο αντικείμενο.
 • Την ευελιξία για βελτίωση του προγράμματος, ώστε να διαφοροποιηθεί από την αγορά.
 • Το ανταγωνιστικό ασφάλιστρο, ώστε το κόστος να κινηθεί στα πλαίσια της υφιστάμενης αγοράς.

 

Στην πρώτη εκδοχή της 'Προστασίας Δανείου' (τέλη του 2006) το οικονομικό περιβάλλον και οι  υποχρεώσεις των Ασφαλιστικών Εταιριών έναντι των ασφαλισμένων τους, ήταν διαφορετικά, γεγονός που επέτρεψε την υλοποίηση Ομαδικού Ασφαλιστηρίου για λογαριασμό των Πελατών μας.

Σήμερα πλέον σε καθεστώς Solvency II και με τη συσσωρευμένη εμπειρία μας, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Απαιτείται περισσότερη σχολαστικότητα και αναζήτηση πάνω στις εξατομικευμένες ανάγκες. Πράγμα το οποίο κάνουμε μόνο μαζί σας και σε προσωποποιημένη βάση.