• 24ωρη προστασία
  24ωρη προστασία

  Άραγε, ένα ποσό της τάξης των € 90.000 που θα καλύψει τις άμεσες οικονομικές ανάγκες μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, είναι πολυτέλεια;

   

  Αλήθεια, εσείς πόσο κάλυμμα έχετε; Ας είμαστε ήσυχοι... μόνο με € 128 το χρόνο.

 • Εξασφάλιση σπουδών
  Εξασφάλιση σπουδών

  Η πιο οικονομική κάλυψη του γονιού σε ένα σοβαρό ατύχημα. Με εγγυημένες καταβολές στο παιδί € 5.000 κάθε χρόνο και μέχρι να ολοκληρώσει τις σπουδές του,

   

  μόνο με € 109 το χρόνο.

 • Χειρουργικές αμοιβές
  Χειρουργικές αμοιβές

  Ένας λογαριασμός που συμπληρώνει τις παροχές του δημόσιου ή ιδιωτικού φορέα ασφάλισης. Σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και χωρίς πρωτότυπες αποδείξεις, εκταμιεύει ποσό που ανάλογα με το είδος της επέμβασης μπορεί να φτάσει μέχρι και € 10.000.
  Σε λίγο κοντά σας με νέα βελτιωμένη έκδοση...

 • Προστασία δανείου
  Προστασία δανείου

  Σε αντίθεση με τις Τράπεζες, η ασφάλιση αποπληρωμής δανείου κοντά μας καλύπτει όχι μόνο το ενδιαφέρον της Τράπεζας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε.

   

  Μόνο κοντά στις πραγματικές ανάγκες του Πελάτη μας,

 • Περιοδική Υπενθύμιση
  Περιοδική Υπενθύμιση

  Η υπηρεσία με την οποία ανταποδίδουμε μέρος της εμπιστοσύνης σας. Απτή απόδειξη της φιλοσοφίας μας που συνοψίζεται στη φράση "προσωπική έγνοια και φροντίδα" για τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.
  Δωρεάν και αποκλειστικά για τους Πελάτες μας.

 • Ξένοιαστες Αποδράσεις
  Ξένοιαστες Αποδράσεις

  Ένα εξειδικευμένο προϊόν ασφάλισης για να σας συνοδεύει σε κάθε σας ταξίδι στο εξωτερικό ή ακόμη και στην Ελλάδα, από 1 ημέρα μέχρι και 6 μήνες. Με ένα ευρύτατο φάσμα καλύψεων, αποζημιώνει από την απώλεια αποσκευών και τα έξοδα περίθαλψης μέχρι και ζημιές σε τρίτους, με κόστος από € 47.

 • Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης
  Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης

  Διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, ανεξάρτητα ηλικίας, φύλου, ιστορικού, σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.
  Σε συνδυασμό με την ασφάλιση οικογενειακής Αστικής Ευθύνης και κόστος για όλη την οικογένεια, μόνο με € 95 το χρόνο.

 • Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα
  Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα

  Μετά τις διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, σειρά έχουν οι ιατρικές επισκέψεις. Είτε για μια ιατρική συμβουλή, είτε για μια εκτίμηση, ακόμη και για μια δεύτερη γνώμη, κλινικοί ιατροί από δέκα βασικές ειδικότητες, θα βρίσκονται στη διάθεση σας για να σας προσφέρουν τη γνώση τους
  μόνο με € 63 το χρόνο.

 • Ευέλικτη Αποθεραπεία
  Ευέλικτη Αποθεραπεία

  Το προϊόν που εγγυάται την επιλογή στην αντιμετώπιση των εξόδων ενός ατυχήματος. Με μια απαράμιλλη ευελιξία, λειτουργεί το ίδιο καλά είτε μέσα είτε έξω από το νοσοκομείο, είτε δημόσιο είτε ιδιωτικό, με ή χωρίς αποδείξεις, τόσο για την περίθαλψη όσο και για την αποθεραπεία, από € 42 το χρόνο.

 • ΠΟΔΗΛΑΤώ
  ΠΟΔΗΛΑΤώ

  Μια εξαιρετική λύση στις ανάγκες του σύγχρονου ποδηλάτη. Είτε σε αστικές διαδρομές, είτε στο βουνό, είτε στις διακοπές, οι παροχές του προγράμματος προσφέρουν κάλυψη στο ποδήλατο, στον ίδιο τον ποδηλάτη αλλά και στην ευθύνη του σε τρίτους, με κόστος από € 53 για ένα χρόνο.

Σχεδιάσαμε για σας...

 
CallUsFree
 
SignTo
 
CheckMotorIns

 

Τι λένε οι πελάτες μας

Επιλέξτε εδώ και διαβάστε σχόλια ανθρώπων που επιλέγουν να εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.

Η γνώμη σας μετράει ...

Θεωρείτε το πρόγραμμα 'Προστασία Δανείου':

Προστασία Δανείου

 

104_
   

Έχουν περάσει χρόνια από τότε που Πελάτης μας, με τον οποίο συνεργαζόμασταν σε άλλους κλάδους ασφάλισης, ζήτησε ενδεικτική προσφορά για την ασφάλιση αποπληρωμής του στεγαστικού του δανείου, το οποίο βρισκόταν στην διαδικασία εκταμίευσης.

 

Πάγια θέση μας ήταν και παραμένει η προσωπική επαφή με τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας. Η διαδικασία να αφουγκράζεσαι τα 'θέλω' τους, τις ανάγκες τους, τα όνειρά τους, απλά μας επιτρέπει να τα στηρίζουμε. Εν προκειμένω, γνωρίζαμε ήδη ότι η υγεία του ήταν βεβαρημένη.

 

Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο υπήρχε μεγάλη πιθανότητα το κόστος ασφάλισης να ήταν προσαυξημένο σχετικά με την προσφορά. Η Ασφαλιστική Εταιρία με βάση τις δηλώσεις του, θα τον προέτρεπε σε προασφαλιστικό έλεγχο υγείας, ώστε να εκτιμήσει τον κίνδυνο. Αξιολογώντας τα δεδομένα, όπως συμβαίνει στις ασφαλίσεις προσώπων, είτε θα προχωρούσε στην ασφάλιση, είτε στην ασφάλιση με Ειδικούς Όρους, είτε ακόμη και σε απόρριψη της εν λόγω εργασίας.

 

Η πρόταση που υποβάλλαμε απορρίφθηκε ως ακριβότερη από την αντίστοιχη της Ασφαλιστικής Εταιρίας συμφερόντων της Τράπεζας. Με σεβασμό στην επιλογή του Πελάτη μας και για την κάλυψη της οικογένειάς του, του προτείναμε να δηλώσει με ειλικρίνεια κάθε περιστατικό που γνώριζε σχετικά με την κατάσταση της υγείας του. Θα βοηθούσε δε ιδιαίτερα στην εκτίμηση, αν προσκόμιζε οποιοδήποτε σχετικό έγγραφο είχε στη διάθεσή του. Ό,τι θα του ζητούσαμε κι εμείς να κάνει. Άλλωστε, η καλή πίστη και η ειλικρίνεια του προτεινόμενου για ασφάλιση είναι η βάση πάνω στην οποία στηρίζεται ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

 

Πέρασε ένας χρόνος. Σε προγραμματισμένη μαζί του συνάντηση, επιβεβαιώσαμε ότι πράγματι είχε ασφαλίσει την αποπληρωμή του δανείου του, ύψους € 300.000 για συνολική διάρκεια 20 ετών. Όταν τον ρωτήσαμε αν ακολούθησε τη συμβουλή μας, η απάντησή του μας άφησε άφωνους: "Η δεσποινίς που συμπλήρωσε την αίτηση ασφάλισης, μου ανάφερε ότι οι απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο υγείας είναι τυπικές. Πρότεινε λοιπόν να μην δηλώσω τίποτε, ώστε να εκδοθεί άμεσα το ασφαλιστήριο".

 

Ο Φώτης σήμερα δεν είναι κοντά μας. Έφυγε ένα μεσημέρι Κυριακής, μετά από αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο. Εμείς μάθαμε την απώλειά του από τη σύζυγό του η οποία έντρομη μας κάλεσε για να τη βοηθήσουμε. Σαν να είναι η ίδια στιγμή που το ακούμε: "Μου ζητούν από την Ασφαλιστική Εταιρία το βιβλιάριο ασθενείας. Εσείς γνωρίζατε το Φώτη. Έπαιρνε φάρμακα εδώ και χρόνια. Τι να κάνω;"

 

Τελικά η Ασφαλιστική Εταιρία δεν πλήρωσε μιας και τεκμηρίωσε ότι ο ασφαλισμένος, είχε προβεί σε ψευδείς δηλώσεις κατά την υπογραφή της αίτησης ασφάλισης. Έφταιξε ο Φώτης; Έφταιξε η υπάλληλος της Τράπεζας; Έφταιξε η Ασφαλιστική Εταιρία; Τα συμπεράσματα δικά σας.

 

Το γεγονός είναι ότι χρειάσθηκε να εκποιηθεί άλλο ακίνητο προκειμένου να εξοφληθεί μέρος του δανείου. Το υπόλοιπο και μετά από έλεγχο της πιστοληπτικής ικανότητας της συζύγου του, αποπληρώθηκε με νέα δανειακή σύμβαση στο στο όνομά της. Σίγουρα, ήταν το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε ο Φώτης.