• 24ωρη προστασία
  24ωρη προστασία

  Άραγε, ένα ποσό της τάξης των € 90.000 που θα καλύψει τις άμεσες οικονομικές ανάγκες μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, είναι πολυτέλεια;

   

  Αλήθεια, εσείς πόσο κάλυμμα έχετε; Ας είμαστε ήσυχοι... μόνο με € 128 το χρόνο.

 • Εξασφάλιση σπουδών
  Εξασφάλιση σπουδών

  Η πιο οικονομική κάλυψη του γονιού σε ένα σοβαρό ατύχημα. Με εγγυημένες καταβολές στο παιδί € 5.000 κάθε χρόνο και μέχρι να ολοκληρώσει τις σπουδές του,

   

  μόνο με € 109 το χρόνο.

 • Χειρουργικές αμοιβές
  Χειρουργικές αμοιβές

  Ένας λογαριασμός που συμπληρώνει τις παροχές του δημόσιου ή ιδιωτικού φορέα ασφάλισης. Σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και χωρίς πρωτότυπες αποδείξεις, εκταμιεύει ποσό που ανάλογα με το είδος της επέμβασης μπορεί να φτάσει μέχρι και € 10.000.
  Σε λίγο κοντά σας με νέα βελτιωμένη έκδοση...

 • Προστασία δανείου
  Προστασία δανείου

  Σε αντίθεση με τις Τράπεζες, η ασφάλιση αποπληρωμής δανείου κοντά μας καλύπτει όχι μόνο το ενδιαφέρον της Τράπεζας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε.

   

  Μόνο κοντά στις πραγματικές ανάγκες του Πελάτη μας,

 • Περιοδική Υπενθύμιση
  Περιοδική Υπενθύμιση

  Η υπηρεσία με την οποία ανταποδίδουμε μέρος της εμπιστοσύνης σας. Απτή απόδειξη της φιλοσοφίας μας που συνοψίζεται στη φράση "προσωπική έγνοια και φροντίδα" για τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.
  Δωρεάν και αποκλειστικά για τους Πελάτες μας.

 • Ξένοιαστες Αποδράσεις
  Ξένοιαστες Αποδράσεις

  Ένα εξειδικευμένο προϊόν ασφάλισης για να σας συνοδεύει σε κάθε σας ταξίδι στο εξωτερικό ή ακόμη και στην Ελλάδα, από 1 ημέρα μέχρι και 6 μήνες. Με ένα ευρύτατο φάσμα καλύψεων, αποζημιώνει από την απώλεια αποσκευών και τα έξοδα περίθαλψης μέχρι και ζημιές σε τρίτους, με κόστος από € 47.

 • Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης
  Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης

  Διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, ανεξάρτητα ηλικίας, φύλου, ιστορικού, σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.
  Σε συνδυασμό με την ασφάλιση οικογενειακής Αστικής Ευθύνης και κόστος για όλη την οικογένεια, μόνο με € 95 το χρόνο.

 • Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα
  Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα

  Μετά τις διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, σειρά έχουν οι ιατρικές επισκέψεις. Είτε για μια ιατρική συμβουλή, είτε για μια εκτίμηση, ακόμη και για μια δεύτερη γνώμη, κλινικοί ιατροί από δέκα βασικές ειδικότητες, θα βρίσκονται στη διάθεση σας για να σας προσφέρουν τη γνώση τους
  μόνο με € 63 το χρόνο.

 • Ευέλικτη Αποθεραπεία
  Ευέλικτη Αποθεραπεία

  Το προϊόν που εγγυάται την επιλογή στην αντιμετώπιση των εξόδων ενός ατυχήματος. Με μια απαράμιλλη ευελιξία, λειτουργεί το ίδιο καλά είτε μέσα είτε έξω από το νοσοκομείο, είτε δημόσιο είτε ιδιωτικό, με ή χωρίς αποδείξεις, τόσο για την περίθαλψη όσο και για την αποθεραπεία, από € 42 το χρόνο.

 • ΠΟΔΗΛΑΤώ
  ΠΟΔΗΛΑΤώ

  Μια εξαιρετική λύση στις ανάγκες του σύγχρονου ποδηλάτη. Είτε σε αστικές διαδρομές, είτε στο βουνό, είτε στις διακοπές, οι παροχές του προγράμματος προσφέρουν κάλυψη στο ποδήλατο, στον ίδιο τον ποδηλάτη αλλά και στην ευθύνη του σε τρίτους, με κόστος από € 53 για ένα χρόνο.

Σχεδιάσαμε για σας...

 
CallUsFree
 
SignTo
 
CheckMotorIns

 

Τι λένε οι πελάτες μας

Επιλέξτε εδώ και διαβάστε σχόλια ανθρώπων που επιλέγουν να εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.

Η γνώμη σας μετράει ...

Θεωρείτε το πρόγραμμα 'Εξασφάλιση Σπουδών':

Εξασφάλιση σπουδών

 

102_
   

Το πρόγραμμα σχεδιάσθηκε έτσι ώστε να καλύπτει διαφορετικές ανάγκες, από την πιο οικονομική μέχρι και την πιο απαιτητική. Αμέσως πιο κάτω θα βρείτε το κόστος που διαμορφώνεται για εφάπαξ καταβολή € 50.000 και ετήσια πρόσοδο € 5.000 σε κάθε παιδί.

 

Για την οικονομική εξασφάλιση Καλύπτοντας ΕΤΗΣΙΟ ΚΟΣΤΟΣ
     

Ενός (1) παιδιού

Ενός (1) γονέα

€ 109

Δύο (2) γονείς

€ 153

     

Δύο (2) παιδιών

Ενός (1) γονέα

€ 161

Δύο (2) γονείς

€ 205
     

Τριών (3) παιδιών

Ενός (1) γονέα

€ 178
Δύο (2) γονείς € 220

 

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο σχεδιασμός του προϊόντος δίνει ιδιαίτερο βάρος στην ετήσια πρόσοδο και όχι στον πλουτισμό του παιδιού. Οπτική η οποία ακαλουθείται και στην τιμολόγηση του προγράμματος, ώστε να παρέχει ουσιστικές καλύψεις με ιδιαίτερα οικονομικό κόστος. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο:

 

 • Στην ασφάλιση δύο γονέων, προβλέπεται ότι σε ταυτόχρονη επέλευση κινδύνου η εταιρία καταβάλλει εις διπλούν μόνο το εφάπαξ επίδομα, την δε ετήσια πρόσοδο για λογαριασμό ενός μόνο γονέα.

 

 • Στην εξασφάλιση περισσότερων του ενός παιδιών, το εφάπαξ επίδομα καταβάλλεται συνολικά για όλη την οικογένεια, η δε ετήσια πρόσοδος καταβάλλεται για έκαστο των παιδιών.

 

Ακόμη κι αν η ετήσια πρόσοδος των € 5.000 δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες του δικού σας παιδιού, έχουμε εξασφαλίσει λύσεις που μπορούν να εγγυηθούν μέχρι και € 18.000 ετησίως.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανοίξετε το ενημερωτικό μας έντυπο ή να μας καλέσετε στο 210 924 8600. Θα χαρούμε να σας λύσουμε όποιες απορίες έχετε και να εντοπίσουμε μαζί την πραγματική σας ανάγκη.