• 24ωρη προστασία
  24ωρη προστασία

  Άραγε, ένα ποσό της τάξης των € 90.000 που θα καλύψει τις άμεσες οικονομικές ανάγκες μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, είναι πολυτέλεια;

   

  Αλήθεια, εσείς πόσο κάλυμμα έχετε; Ας είμαστε ήσυχοι... μόνο με € 128 το χρόνο.

 • Εξασφάλιση σπουδών
  Εξασφάλιση σπουδών

  Η πιο οικονομική κάλυψη του γονιού σε ένα σοβαρό ατύχημα. Με εγγυημένες καταβολές στο παιδί € 5.000 κάθε χρόνο και μέχρι να ολοκληρώσει τις σπουδές του,

   

  μόνο με € 109 το χρόνο.

 • Χειρουργικές αμοιβές
  Χειρουργικές αμοιβές

  Ένας λογαριασμός που συμπληρώνει τις παροχές του δημόσιου ή ιδιωτικού φορέα ασφάλισης. Σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και χωρίς πρωτότυπες αποδείξεις, εκταμιεύει ποσό που ανάλογα με το είδος της επέμβασης μπορεί να φτάσει μέχρι και € 10.000.
  Σε λίγο κοντά σας με νέα βελτιωμένη έκδοση...

 • Προστασία δανείου
  Προστασία δανείου

  Σε αντίθεση με τις Τράπεζες, η ασφάλιση αποπληρωμής δανείου κοντά μας καλύπτει όχι μόνο το ενδιαφέρον της Τράπεζας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε.

   

  Μόνο κοντά στις πραγματικές ανάγκες του Πελάτη μας,

 • Περιοδική Υπενθύμιση
  Περιοδική Υπενθύμιση

  Η υπηρεσία με την οποία ανταποδίδουμε μέρος της εμπιστοσύνης σας. Απτή απόδειξη της φιλοσοφίας μας που συνοψίζεται στη φράση "προσωπική έγνοια και φροντίδα" για τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.
  Δωρεάν και αποκλειστικά για τους Πελάτες μας.

 • Ξένοιαστες Αποδράσεις
  Ξένοιαστες Αποδράσεις

  Ένα εξειδικευμένο προϊόν ασφάλισης για να σας συνοδεύει σε κάθε σας ταξίδι στο εξωτερικό ή ακόμη και στην Ελλάδα, από 1 ημέρα μέχρι και 6 μήνες. Με ένα ευρύτατο φάσμα καλύψεων, αποζημιώνει από την απώλεια αποσκευών και τα έξοδα περίθαλψης μέχρι και ζημιές σε τρίτους, με κόστος από € 47.

 • Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης
  Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης

  Διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, ανεξάρτητα ηλικίας, φύλου, ιστορικού, σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.
  Σε συνδυασμό με την ασφάλιση οικογενειακής Αστικής Ευθύνης και κόστος για όλη την οικογένεια, μόνο με € 95 το χρόνο.

 • Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα
  Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα

  Μετά τις διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, σειρά έχουν οι ιατρικές επισκέψεις. Είτε για μια ιατρική συμβουλή, είτε για μια εκτίμηση, ακόμη και για μια δεύτερη γνώμη, κλινικοί ιατροί από δέκα βασικές ειδικότητες, θα βρίσκονται στη διάθεση σας για να σας προσφέρουν τη γνώση τους
  μόνο με € 63 το χρόνο.

 • Ευέλικτη Αποθεραπεία
  Ευέλικτη Αποθεραπεία

  Το προϊόν που εγγυάται την επιλογή στην αντιμετώπιση των εξόδων ενός ατυχήματος. Με μια απαράμιλλη ευελιξία, λειτουργεί το ίδιο καλά είτε μέσα είτε έξω από το νοσοκομείο, είτε δημόσιο είτε ιδιωτικό, με ή χωρίς αποδείξεις, τόσο για την περίθαλψη όσο και για την αποθεραπεία, από € 42 το χρόνο.

 • ΠΟΔΗΛΑΤώ
  ΠΟΔΗΛΑΤώ

  Μια εξαιρετική λύση στις ανάγκες του σύγχρονου ποδηλάτη. Είτε σε αστικές διαδρομές, είτε στο βουνό, είτε στις διακοπές, οι παροχές του προγράμματος προσφέρουν κάλυψη στο ποδήλατο, στον ίδιο τον ποδηλάτη αλλά και στην ευθύνη του σε τρίτους, με κόστος από € 53 για ένα χρόνο.

Σχεδιάσαμε για σας...

 
CallUsFree
 
SignTo
 
CheckMotorIns

 

Τι λένε οι πελάτες μας

Επιλέξτε εδώ και διαβάστε σχόλια ανθρώπων που επιλέγουν να εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.

Η γνώμη σας μετράει ...

Θεωρείτε το πρόγραμμα 'Εξασφάλιση Σπουδών':

Εξασφάλιση σπουδών

 

102_
   

Κατά καιρούς αγοράζω δώρα στο βαφτιστήρι μου. Συνήθως ρούχα ή παιχνίδια. Θα μπορούσα να προσφέρω το συμβόλαιο αυτό σαν ένα ιδιαίτερο δώρο, ζητώντας την ασφάλιση των γονιών του;

Βεβαίως, άλλωστε είναι κάτι που μας έχει ζητηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, από νονούς, θείους, παππούδες. Το ρούχο με τη χρήση θα παλιώσει. Το παιχνίδι θα χαλάσει. Μα αυτή δεν είναι και η αξία τους;

Το συμβόλαιο όμως θα παραμένει πάντα 'καινούργιο', 'καλογυαλισμένο', 'χρήσιμο' κι έτοιμο να προσφέρει την προστασία του. Σε κάθε καιρό!!!

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να μας καλέσετε στο 210 924 8600. Σε μία κατ' ιδίαν συνάντηση θα συμπληρώσουμε τα απαιτούμενα στοιχεία και επιτρέψτε μας να φροντίσουμε για τα υπόλοιπα.

 

Είμαι ιδιοκτήτης παιδικού σταθμού και θα με ενδιέφερε να προσφέρω μια αντίστοιχη παροχή στους γονείς / πελάτες της επιχείρησής μου, σε πιο οικονομική βάση. Υπάρχει τέτοια δυνατότητα;

Η οπτική μας 'κανένα παιδί χωρίς κάλυμμα' όφειλε να προσφέρει λύσεις και στο χώρο των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών.

Για τις επιχειρήσεις λοιπόν που επενδύουν στη σχέση τους με τον Πελάτη, έχουμε και προτείνουμε λύσεις που εγγυώνται την καταβολή των διδάκτρων στην περίπτωση που ο γονιός υποστεί σοβαρό ατύχημα. Με ετήσιο κόστος που ξεκινά από € 25 για κάθε παιδί, ο γονιός είναι σίγουρο πως θα έχει ένα επιπλέον κίνητρο για να προτιμήσει τη δική σας εκπαιδευτική μονάδα. Καλέστε μας στο 210 924 8600 και δώστε μας την ευκαιρία να σας σχεδιάσουμε τη λύση που σας ενδιαφέρει.

Με την ευκαιρία αυτή, σας καλούμε, στο χρόνο που εσείς θα επιλέξετε κι εφόσον το επιθυμείτε, να συζητήσουμε την κάλυψη της υποχρέωσή σας για αποζημίωση, όπως ορίζεται από τον Αστικό Κώδικα και απορρέει από πράξεις ή παραλείψεις των ανθρώπων της επιχείρησής σας, απέναντι στους μικρούς της μαθητές ή ακόμη και στο προσωπικό της.

 

Θα μπορούσα να έχω περισσότερες πληροφορίες για την Ασφαλιστική Εταιρία;

Πλήρης επωνυμία: AIG Europe Limited
Νόμιμος Αντιπρόσωπος: AIG ΕΛΛΑΣ Α.Ε. Αντιπροσώπευσης Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων
Έδρα Αντιπροσώπου: Λεωφ. Κηφισίας 119, 151 24 Μαρούσι, Τηλ. 2108127600