• 24ωρη προστασία
  24ωρη προστασία

  Άραγε, ένα ποσό της τάξης των € 90.000 που θα καλύψει τις άμεσες οικονομικές ανάγκες μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, είναι πολυτέλεια;

   

  Αλήθεια, εσείς πόσο κάλυμμα έχετε; Ας είμαστε ήσυχοι... μόνο με € 128 το χρόνο.

 • Εξασφάλιση σπουδών
  Εξασφάλιση σπουδών

  Η πιο οικονομική κάλυψη του γονιού σε ένα σοβαρό ατύχημα. Με εγγυημένες καταβολές στο παιδί € 5.000 κάθε χρόνο και μέχρι να ολοκληρώσει τις σπουδές του,

   

  μόνο με € 109 το χρόνο.

 • Χειρουργικές αμοιβές
  Χειρουργικές αμοιβές

  Ένας λογαριασμός που συμπληρώνει τις παροχές του δημόσιου ή ιδιωτικού φορέα ασφάλισης. Σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και χωρίς πρωτότυπες αποδείξεις, εκταμιεύει ποσό που ανάλογα με το είδος της επέμβασης μπορεί να φτάσει μέχρι και € 10.000.
  Σε λίγο κοντά σας με νέα βελτιωμένη έκδοση...

 • Προστασία δανείου
  Προστασία δανείου

  Σε αντίθεση με τις Τράπεζες, η ασφάλιση αποπληρωμής δανείου κοντά μας καλύπτει όχι μόνο το ενδιαφέρον της Τράπεζας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε.

   

  Μόνο κοντά στις πραγματικές ανάγκες του Πελάτη μας,

 • Περιοδική Υπενθύμιση
  Περιοδική Υπενθύμιση

  Η υπηρεσία με την οποία ανταποδίδουμε μέρος της εμπιστοσύνης σας. Απτή απόδειξη της φιλοσοφίας μας που συνοψίζεται στη φράση "προσωπική έγνοια και φροντίδα" για τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.
  Δωρεάν και αποκλειστικά για τους Πελάτες μας.

 • Ξένοιαστες Αποδράσεις
  Ξένοιαστες Αποδράσεις

  Ένα εξειδικευμένο προϊόν ασφάλισης για να σας συνοδεύει σε κάθε σας ταξίδι στο εξωτερικό ή ακόμη και στην Ελλάδα, από 1 ημέρα μέχρι και 6 μήνες. Με ένα ευρύτατο φάσμα καλύψεων, αποζημιώνει από την απώλεια αποσκευών και τα έξοδα περίθαλψης μέχρι και ζημιές σε τρίτους, με κόστος από € 47.

 • Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης
  Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης

  Διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, ανεξάρτητα ηλικίας, φύλου, ιστορικού, σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.
  Σε συνδυασμό με την ασφάλιση οικογενειακής Αστικής Ευθύνης και κόστος για όλη την οικογένεια, μόνο με € 95 το χρόνο.

 • Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα
  Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα

  Μετά τις διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, σειρά έχουν οι ιατρικές επισκέψεις. Είτε για μια ιατρική συμβουλή, είτε για μια εκτίμηση, ακόμη και για μια δεύτερη γνώμη, κλινικοί ιατροί από δέκα βασικές ειδικότητες, θα βρίσκονται στη διάθεση σας για να σας προσφέρουν τη γνώση τους
  μόνο με € 63 το χρόνο.

 • Ευέλικτη Αποθεραπεία
  Ευέλικτη Αποθεραπεία

  Το προϊόν που εγγυάται την επιλογή στην αντιμετώπιση των εξόδων ενός ατυχήματος. Με μια απαράμιλλη ευελιξία, λειτουργεί το ίδιο καλά είτε μέσα είτε έξω από το νοσοκομείο, είτε δημόσιο είτε ιδιωτικό, με ή χωρίς αποδείξεις, τόσο για την περίθαλψη όσο και για την αποθεραπεία, από € 42 το χρόνο.

 • ΠΟΔΗΛΑΤώ
  ΠΟΔΗΛΑΤώ

  Μια εξαιρετική λύση στις ανάγκες του σύγχρονου ποδηλάτη. Είτε σε αστικές διαδρομές, είτε στο βουνό, είτε στις διακοπές, οι παροχές του προγράμματος προσφέρουν κάλυψη στο ποδήλατο, στον ίδιο τον ποδηλάτη αλλά και στην ευθύνη του σε τρίτους, με κόστος από € 53 για ένα χρόνο.

Σχεδιάσαμε για σας...

 
CallUsFree
 
SignTo
 
CheckMotorIns

 

Τι λένε οι πελάτες μας

Επιλέξτε εδώ και διαβάστε σχόλια ανθρώπων που επιλέγουν να εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.

Η γνώμη σας μετράει ...

Θεωρείτε το πρόγραμμα '24ωρη Προστασία':

24ωρη Προστασία

 

101_
   

Στην αρχική έκδοση (Μάϊος 2010) ο σχεδιασμός προέβλεπε ασφαλισμένο κεφάλαιο € 90.000 και επίδομα σπουδών € 9.000 για κάθε παιδί. Ο καιρός πέρασε και η παρατεταμένη οικονομική ύφεση έδειξε τα 'δόντια' της. Τα εισοδήματα περιορίσθηκαν, στον αντίποδα δε οι οικονομικές απαιτήσεις αυξήθηκαν. Μεγαλύτεροι φόροι, μεγαλύτερες ασφαλιστικές εισφορές, δανειακές συμβάσεις που δύσκολα πλέον εξυπηρετούνται έφεραν στην καθημερινότητά μας τις φράσεις ρυθμίσεις, διακανονισμοί κλπ.

 

Με άλλα λόγια, μετάθεση οικονομικών υποχρεώσεων σε μέλλοντα χρόνο. Μήπως η κάλυψη αυτών των αναγκών είναι πλέον πιο επιτακτική από ποτέ;

 

Εμείς από την πλευρά μας, εξασφαλίσαμε μια ακόμη πιο οικονομική λύση, ειδικά για τα ιδιαίτερα ασθενή εισοδήματα, στο ήμισυ των παροχών του αρχικού προγράμματος, ώστε ο καθένας να μπορεί να απολαμβάνει την προστασία του. Έτσι λοιπόν:

 

ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟΣ ΕΤΗΣΙΟ ΚΟΣΤΟΣ
       

€ 90.000

€ 9.000

Ένας (1) ενήλικας

€ 128

Σύζυγοι

€ 220

       
€ 45.000 € 4.500

Ένας (1) ενήλικας

€ 72

Σύζυγοι

€ 118
       

Υπάρχει πλέον κάποιος να ισχυριστεί ότι δεν μπορεί να το αντέξει οικονομικά;

 

Εσείς διαλέξτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας κι ελάτε να σας ξεναγήσουμε στις παροχές του. Μην διστάσετε να προσφέρετε στον εαυτό σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε μια τόσο σημαντική εξασφάλιση.