• 24ωρη προστασία
  24ωρη προστασία

  Άραγε, ένα ποσό της τάξης των € 90.000 που θα καλύψει τις άμεσες οικονομικές ανάγκες μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, είναι πολυτέλεια;

   

  Αλήθεια, εσείς πόσο κάλυμμα έχετε; Ας είμαστε ήσυχοι... μόνο με € 128 το χρόνο.

 • Εξασφάλιση σπουδών
  Εξασφάλιση σπουδών

  Η πιο οικονομική κάλυψη του γονιού σε ένα σοβαρό ατύχημα. Με εγγυημένες καταβολές στο παιδί € 5.000 κάθε χρόνο και μέχρι να ολοκληρώσει τις σπουδές του,

   

  μόνο με € 109 το χρόνο.

 • Χειρουργικές αμοιβές
  Χειρουργικές αμοιβές

  Ένας λογαριασμός που συμπληρώνει τις παροχές του δημόσιου ή ιδιωτικού φορέα ασφάλισης. Σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και χωρίς πρωτότυπες αποδείξεις, εκταμιεύει ποσό που ανάλογα με το είδος της επέμβασης μπορεί να φτάσει μέχρι και € 10.000.
  Σε λίγο κοντά σας με νέα βελτιωμένη έκδοση...

 • Προστασία δανείου
  Προστασία δανείου

  Σε αντίθεση με τις Τράπεζες, η ασφάλιση αποπληρωμής δανείου κοντά μας καλύπτει όχι μόνο το ενδιαφέρον της Τράπεζας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε.

   

  Μόνο κοντά στις πραγματικές ανάγκες του Πελάτη μας,

 • Περιοδική Υπενθύμιση
  Περιοδική Υπενθύμιση

  Η υπηρεσία με την οποία ανταποδίδουμε μέρος της εμπιστοσύνης σας. Απτή απόδειξη της φιλοσοφίας μας που συνοψίζεται στη φράση "προσωπική έγνοια και φροντίδα" για τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.
  Δωρεάν και αποκλειστικά για τους Πελάτες μας.

 • Ξένοιαστες Αποδράσεις
  Ξένοιαστες Αποδράσεις

  Ένα εξειδικευμένο προϊόν ασφάλισης για να σας συνοδεύει σε κάθε σας ταξίδι στο εξωτερικό ή ακόμη και στην Ελλάδα, από 1 ημέρα μέχρι και 6 μήνες. Με ένα ευρύτατο φάσμα καλύψεων, αποζημιώνει από την απώλεια αποσκευών και τα έξοδα περίθαλψης μέχρι και ζημιές σε τρίτους, με κόστος από € 47.

 • Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης
  Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης

  Διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, ανεξάρτητα ηλικίας, φύλου, ιστορικού, σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.
  Σε συνδυασμό με την ασφάλιση οικογενειακής Αστικής Ευθύνης και κόστος για όλη την οικογένεια, μόνο με € 95 το χρόνο.

 • Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα
  Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα

  Μετά τις διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, σειρά έχουν οι ιατρικές επισκέψεις. Είτε για μια ιατρική συμβουλή, είτε για μια εκτίμηση, ακόμη και για μια δεύτερη γνώμη, κλινικοί ιατροί από δέκα βασικές ειδικότητες, θα βρίσκονται στη διάθεση σας για να σας προσφέρουν τη γνώση τους
  μόνο με € 63 το χρόνο.

 • Ευέλικτη Αποθεραπεία
  Ευέλικτη Αποθεραπεία

  Το προϊόν που εγγυάται την επιλογή στην αντιμετώπιση των εξόδων ενός ατυχήματος. Με μια απαράμιλλη ευελιξία, λειτουργεί το ίδιο καλά είτε μέσα είτε έξω από το νοσοκομείο, είτε δημόσιο είτε ιδιωτικό, με ή χωρίς αποδείξεις, τόσο για την περίθαλψη όσο και για την αποθεραπεία, από € 42 το χρόνο.

 • ΠΟΔΗΛΑΤώ
  ΠΟΔΗΛΑΤώ

  Μια εξαιρετική λύση στις ανάγκες του σύγχρονου ποδηλάτη. Είτε σε αστικές διαδρομές, είτε στο βουνό, είτε στις διακοπές, οι παροχές του προγράμματος προσφέρουν κάλυψη στο ποδήλατο, στον ίδιο τον ποδηλάτη αλλά και στην ευθύνη του σε τρίτους, με κόστος από € 53 για ένα χρόνο.

Σχεδιάσαμε για σας...

 
CallUsFree
 
SignTo
 
CheckMotorIns

 

Τι λένε οι πελάτες μας

Επιλέξτε εδώ και διαβάστε σχόλια ανθρώπων που επιλέγουν να εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.

Η γνώμη σας μετράει ...

Θεωρείτε το πρόγραμμα '24ωρη Προστασία':

24ωρη Προστασία

 

101_
   

Δεν είναι τυχαίο ότι επιλέξαμε να εγκαινιάσουμε τη σειρά "Πρόταση του μήνα" με το συγκεκριμένο προϊόν. Ήταν μια ευκαιρία να τεκμηριώσουμε την βαρύτητα που προσδίδουμε στην προστασία του καθημερινού ανθρώπου. Στην προστασία της ικανότητάς του να παράγει εισόδημα, το οποίο του επιτρέπει να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις που έχει ορίσει.

 

Είτε μισθωτός, είτε επιχειρηματίας, είτε έχει, είτε δεν έχει δικό του σπίτι, αυτοκίνητο, σκάφος ή άλλο περιουσιακό στοιχείο, το συγκεκριμένο προϊόν ήταν και συνεχίζει να είναι η ελάχιστη δυνατή κάλυψη απέναντι σε ένα σοβαρό ατύχημα, η οποία μπορεί να εξασφαλίσει τη σιγουριά της επόμενης μέρας.

 

Αφορμές πολλές. Συνειδητά όμως απέχουμε από οποιαδήποτε αναφορά σε στατιστικές για τα ατυχήματα στη χώρα μας. Οι πηγές είναι διαθέσιμες στον οποιοδήποτε θελήσει να αναζητήσει πληροφορίες για κάθε είδους ατύχημα, είτε είναι καθημερινό, είτε τροχαίο, είτε εργατικό.

 

Παρ' όλα αυτά, η αλήθεια των μεγάλων αριθμών παραμένει αδιαμφισβήτητη. Το προσωπικό 'στοίχημα' του καθενός μας έγκειται στο κατά πόσο μπορεί να βρεθεί μέσα ή έξω από μια τέτοια πιθανότητα. Όμως αρκεί μια ευχή για να εξοστρακίσει το κακό και να εξασφαλίσει την ηρεμία;

 

Αλήθεια, πόσους γνωρίζετε που έχουν στην άκρη ένα σημαντικό ποσό, ικανό να ανακουφίσει οικονομικά τις υποχρεώσεις που προκύπτουν σε μια τέτοια περίπτωση; Και από εκείνους που τα κατάφεραν, μήπως οι αποταμιεύσεις αυτές προορίζονται και για κάποιον άλλο σκοπό; Όταν ρωτάμε σε κατ΄ιδίαν συναντήσεις με τους Πελάτες μας πόσο χρόνο ξόδεψαν από την ζωή τους, από την οικογένειά τους, από τους φίλους τους για να το συσσωρεύσουν, η απάντηση είναι χαρακτηριστική: 'Αρκετός χρόνος και με θυσίες'. Συμπέρασμα; Μεγάλο το τίμημα και ακόμα μεγαλύτερο αν χρειασθεί να εκταμιευθεί σύντομα.

 

Άλλοι πάλι, επιλέγουν να τοποθετούν τις οικονομίες τους σε ακίνητα. Αν και ο χρόνος έχει αποδείξει ότι το ακίνητο αποτελεί συνήθως μια ασφαλή τοποθέτηση, η εμπορική αξία του ακινήτου παραμένει στα επίπεδα της αγοράς, αν χρειασθεί να εκποιηθεί άμεσα; Θα μπορεί η αγορά, όπως επηρεάζεται από ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικά περιβάλλον, να προσφέρει το αναμενόμενο τίμημα; Άγνωστο. Και πιθανόν ασύμφορο στην περίπτωση που ο υποψήφιος αγοραστής αντιληφθεί την ανάγκη της άμεσης πώλησης. Συμπέρασμα; Αμφίβολη η αξία ρευστοποίησης, κάτω από συνθήκες πίεσης.

 

Κι όμως η ελάχιστη αυτή μορφή προστασίας, έναντι ιδιαίτερα προσιτού τιμήματος, μπορεί κι εκταμιεύει ένα σημαντικό ποσό αν χρειασθεί, χωρίς να ενδιαφέρεται για το αν πέρασαν μέρες, μήνες ή χρόνια από την έναρξη του συμβολαίου.

 

Είναι πράγματι εκπληκτικός ο τρόπος με τον οποίο η Ασφάλιση χειρίζεται το μέγεθος που ονομάζεται 'χρόνος', αν κι εφόσον επέλθει ασφαλισμένος κίνδυνος. Από τη μια πλευρά εκμηδενίζει το χρόνο που απαιτείται για τη συσσώρευση του κεφαλαίου της αποζημίωσης. Από την άλλη, παράγει το χρόνο, όπως χαρακτηριστικά είπε Πελάτης μας, με τη μορφή πλούτου. Το χρόνο που ο ασφαλιζόμενος θα χρειαζόταν για να αποταμιεύσει το ίδιο κεφάλαιο. Για μας, αυτή είναι η πεμπτουσία του θεσμού. Και πάντοτε θα μας μαγεύει.