• 24ωρη προστασία
  24ωρη προστασία

  Άραγε, ένα ποσό της τάξης των € 90.000 που θα καλύψει τις άμεσες οικονομικές ανάγκες μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, είναι πολυτέλεια;

   

  Αλήθεια, εσείς πόσο κάλυμμα έχετε; Ας είμαστε ήσυχοι... μόνο με € 128 το χρόνο.

 • Εξασφάλιση σπουδών
  Εξασφάλιση σπουδών

  Η πιο οικονομική κάλυψη του γονιού σε ένα σοβαρό ατύχημα. Με εγγυημένες καταβολές στο παιδί € 5.000 κάθε χρόνο και μέχρι να ολοκληρώσει τις σπουδές του,

   

  μόνο με € 109 το χρόνο.

 • Χειρουργικές αμοιβές
  Χειρουργικές αμοιβές

  Ένας λογαριασμός που συμπληρώνει τις παροχές του δημόσιου ή ιδιωτικού φορέα ασφάλισης. Σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και χωρίς πρωτότυπες αποδείξεις, εκταμιεύει ποσό που ανάλογα με το είδος της επέμβασης μπορεί να φτάσει μέχρι και € 10.000.
  Σε λίγο κοντά σας με νέα βελτιωμένη έκδοση...

 • Προστασία δανείου
  Προστασία δανείου

  Σε αντίθεση με τις Τράπεζες, η ασφάλιση αποπληρωμής δανείου κοντά μας καλύπτει όχι μόνο το ενδιαφέρον της Τράπεζας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε.

   

  Μόνο κοντά στις πραγματικές ανάγκες του Πελάτη μας,

 • Περιοδική Υπενθύμιση
  Περιοδική Υπενθύμιση

  Η υπηρεσία με την οποία ανταποδίδουμε μέρος της εμπιστοσύνης σας. Απτή απόδειξη της φιλοσοφίας μας που συνοψίζεται στη φράση "προσωπική έγνοια και φροντίδα" για τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.
  Δωρεάν και αποκλειστικά για τους Πελάτες μας.

 • Ξένοιαστες Αποδράσεις
  Ξένοιαστες Αποδράσεις

  Ένα εξειδικευμένο προϊόν ασφάλισης για να σας συνοδεύει σε κάθε σας ταξίδι στο εξωτερικό ή ακόμη και στην Ελλάδα, από 1 ημέρα μέχρι και 6 μήνες. Με ένα ευρύτατο φάσμα καλύψεων, αποζημιώνει από την απώλεια αποσκευών και τα έξοδα περίθαλψης μέχρι και ζημιές σε τρίτους, με κόστος από € 47.

 • Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης
  Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης

  Διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, ανεξάρτητα ηλικίας, φύλου, ιστορικού, σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.
  Σε συνδυασμό με την ασφάλιση οικογενειακής Αστικής Ευθύνης και κόστος για όλη την οικογένεια, μόνο με € 95 το χρόνο.

 • Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα
  Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα

  Μετά τις διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, σειρά έχουν οι ιατρικές επισκέψεις. Είτε για μια ιατρική συμβουλή, είτε για μια εκτίμηση, ακόμη και για μια δεύτερη γνώμη, κλινικοί ιατροί από δέκα βασικές ειδικότητες, θα βρίσκονται στη διάθεση σας για να σας προσφέρουν τη γνώση τους
  μόνο με € 63 το χρόνο.

 • Ευέλικτη Αποθεραπεία
  Ευέλικτη Αποθεραπεία

  Το προϊόν που εγγυάται την επιλογή στην αντιμετώπιση των εξόδων ενός ατυχήματος. Με μια απαράμιλλη ευελιξία, λειτουργεί το ίδιο καλά είτε μέσα είτε έξω από το νοσοκομείο, είτε δημόσιο είτε ιδιωτικό, με ή χωρίς αποδείξεις, τόσο για την περίθαλψη όσο και για την αποθεραπεία, από € 42 το χρόνο.

 • ΠΟΔΗΛΑΤώ
  ΠΟΔΗΛΑΤώ

  Μια εξαιρετική λύση στις ανάγκες του σύγχρονου ποδηλάτη. Είτε σε αστικές διαδρομές, είτε στο βουνό, είτε στις διακοπές, οι παροχές του προγράμματος προσφέρουν κάλυψη στο ποδήλατο, στον ίδιο τον ποδηλάτη αλλά και στην ευθύνη του σε τρίτους, με κόστος από € 53 για ένα χρόνο.

Σχεδιάσαμε για σας...

 
CallUsFree
 
SignTo
 
CheckMotorIns

 

Τι λένε οι πελάτες μας

Επιλέξτε εδώ και διαβάστε σχόλια ανθρώπων που επιλέγουν να εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.

Η γνώμη σας μετράει ...

Θεωρείτε το πρόγραμμα 'Ξένοιαστες Αποδράσεις':

Ξένοιαστες Αποδράσεις

 

501_
   

Η διεθνής εμπειρία και η τεχνογνωσία της Ασφαλιστικής Εταιρίας, δεν θα μπορούσε παρά να λαμβάνει υπ' όψιν της συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, έτσι ώστε ο υπολογισμός του κόστους ασφάλισης να ανταποκρίνεται στις διαφορετικές ταξιδιωτικές ανάγκες. Οι παράμετροι λοιπόν που επηρεάζουν το τελικό κόστος, είναι οι εξής:

 

 • Ο τελικός προορισμός και οι χώρες διέλευσης. Πατήστε εδώ και ενημερωθείτε για τη ζώνη στην οποία ανήκει ο δικός σας προορισμός.
 • Η διάρκεια του ταξιδιού, από λίγες ημέρες μέχρι και 6 μήνες.
 • Ο χαρακτήρας του ταξιδιού, δηλαδή αν πρόκειται για ταξίδι αναψυχής ή επαγγελματική υποχρέωση (συμμετοχή σε συνέδριο, κλπ.).
 • Το ύψος των καλύψεων. Ακόμη κι αν η πρότασή μας GOLD TRAVEL GUARD δεν σας ικανοποιεί στο ύψος των παροχών, έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε χαμηλότερα ή/και ακόμη υψηλότερα όρια.
 • Η επιλογή επέκτασης της κάλυψης από Τρομοκρατικές Ενέργειες.
 • Η επιλογή των εξειδικευμένων καλύψεων χειμερινών δραστηριοτήτων (σκι).

 

Ενδεικτικά, το κόστος για την ασφάλιση με τις παροχές GOLD TRAVEL GUARD, χωρίς την επέκταση της κάλυψης των Τρομοκρατικών Ενεργειών σημειώνεται αμέσως πιο κάτω:

 

ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΚΟΣΤΟΣ
Ένα (1) άτομο  
   
σε ταξίδι αναψυχής
 
  € 47,05
διάρκειας πέντε (5) ημερών  
   
στην Ευρώπη  
   

 

Όσο δηλαδή το γεύμα σε ένα καλό εστιατόριο, ενώ για διαφορετικούς προορισμούς, μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ.

 

Τηλεφωνήστε μας στο 210 924 8600 για να εντοπίσουμε μαζί τη λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας, να επιβεβαιώσουμε σε πραγματικό χρόνο τυχόν ιδιαιτερότητες του προορισμού σας και να λάβετε όλες τις πληροφορίες που θα πρέπει να γνωρίζετε.

 

Με την υποβολή του σχετικού εμβάσματος, θα προωθήσουμε το αίτημα στην Ασφαλιστική Εταιρία και το αργότερο μέσα στην επόμενη εργάσιμη ημέρα, θα βρείτε στο email σας ή στον αριθμό fax που μας έχετε δηλώσει, το δικό σας Πιστοποιητικό Ασφάλισης, μαζί με τις σχετικές οδηγίες.