• 24ωρη προστασία
  24ωρη προστασία

  Άραγε, ένα ποσό της τάξης των € 90.000 που θα καλύψει τις άμεσες οικονομικές ανάγκες μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, είναι πολυτέλεια;

   

  Αλήθεια, εσείς πόσο κάλυμμα έχετε; Ας είμαστε ήσυχοι... μόνο με € 128 το χρόνο.

 • Εξασφάλιση σπουδών
  Εξασφάλιση σπουδών

  Η πιο οικονομική κάλυψη του γονιού σε ένα σοβαρό ατύχημα. Με εγγυημένες καταβολές στο παιδί € 5.000 κάθε χρόνο και μέχρι να ολοκληρώσει τις σπουδές του,

   

  μόνο με € 109 το χρόνο.

 • Χειρουργικές αμοιβές
  Χειρουργικές αμοιβές

  Ένας λογαριασμός που συμπληρώνει τις παροχές του δημόσιου ή ιδιωτικού φορέα ασφάλισης. Σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και χωρίς πρωτότυπες αποδείξεις, εκταμιεύει ποσό που ανάλογα με το είδος της επέμβασης μπορεί να φτάσει μέχρι και € 10.000.
  Σε λίγο κοντά σας με νέα βελτιωμένη έκδοση...

 • Προστασία δανείου
  Προστασία δανείου

  Σε αντίθεση με τις Τράπεζες, η ασφάλιση αποπληρωμής δανείου κοντά μας καλύπτει όχι μόνο το ενδιαφέρον της Τράπεζας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε.

   

  Μόνο κοντά στις πραγματικές ανάγκες του Πελάτη μας,

 • Περιοδική Υπενθύμιση
  Περιοδική Υπενθύμιση

  Η υπηρεσία με την οποία ανταποδίδουμε μέρος της εμπιστοσύνης σας. Απτή απόδειξη της φιλοσοφίας μας που συνοψίζεται στη φράση "προσωπική έγνοια και φροντίδα" για τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.
  Δωρεάν και αποκλειστικά για τους Πελάτες μας.

 • Ξένοιαστες Αποδράσεις
  Ξένοιαστες Αποδράσεις

  Ένα εξειδικευμένο προϊόν ασφάλισης για να σας συνοδεύει σε κάθε σας ταξίδι στο εξωτερικό ή ακόμη και στην Ελλάδα, από 1 ημέρα μέχρι και 6 μήνες. Με ένα ευρύτατο φάσμα καλύψεων, αποζημιώνει από την απώλεια αποσκευών και τα έξοδα περίθαλψης μέχρι και ζημιές σε τρίτους, με κόστος από € 47.

 • Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης
  Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης

  Διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, ανεξάρτητα ηλικίας, φύλου, ιστορικού, σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.
  Σε συνδυασμό με την ασφάλιση οικογενειακής Αστικής Ευθύνης και κόστος για όλη την οικογένεια, μόνο με € 95 το χρόνο.

 • Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα
  Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα

  Μετά τις διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, σειρά έχουν οι ιατρικές επισκέψεις. Είτε για μια ιατρική συμβουλή, είτε για μια εκτίμηση, ακόμη και για μια δεύτερη γνώμη, κλινικοί ιατροί από δέκα βασικές ειδικότητες, θα βρίσκονται στη διάθεση σας για να σας προσφέρουν τη γνώση τους
  μόνο με € 63 το χρόνο.

 • Ευέλικτη Αποθεραπεία
  Ευέλικτη Αποθεραπεία

  Το προϊόν που εγγυάται την επιλογή στην αντιμετώπιση των εξόδων ενός ατυχήματος. Με μια απαράμιλλη ευελιξία, λειτουργεί το ίδιο καλά είτε μέσα είτε έξω από το νοσοκομείο, είτε δημόσιο είτε ιδιωτικό, με ή χωρίς αποδείξεις, τόσο για την περίθαλψη όσο και για την αποθεραπεία, από € 42 το χρόνο.

 • ΠΟΔΗΛΑΤώ
  ΠΟΔΗΛΑΤώ

  Μια εξαιρετική λύση στις ανάγκες του σύγχρονου ποδηλάτη. Είτε σε αστικές διαδρομές, είτε στο βουνό, είτε στις διακοπές, οι παροχές του προγράμματος προσφέρουν κάλυψη στο ποδήλατο, στον ίδιο τον ποδηλάτη αλλά και στην ευθύνη του σε τρίτους, με κόστος από € 53 για ένα χρόνο.

Σχεδιάσαμε για σας...

 
CallUsFree
 
SignTo
 
CheckMotorIns

 

Τι λένε οι πελάτες μας

Επιλέξτε εδώ και διαβάστε σχόλια ανθρώπων που επιλέγουν να εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.

Η γνώμη σας μετράει ...

Πως θα χαρακτηρίζατε την ιστοσελίδα μας:
10/06/14: Νέο νομοθετικό περιβάλλον στις ασφαλίσεις
Μετά την δημοσίευση των Πράξεων 30 & 31 της Εκτελεστικής Επιτροπής της Τράπεζας της Ελλάδος (ΦΕΚ 2556/Β/10.10.2013), του Ν.4256/2014 (ΦΕΚ 92/Α/14.4.2014) και πρόσφατα του Ν.4261/2014 (ΦΕΚ 107/Α/5.5.2014), ολοκληρώθηκε η εφαρμογή νέων δεδομένων στον ασφαλιστικό κλάδο. Επιγραμματικά σημειώνουμε:
 
1. Το ασφάλιστρο καταβάλλεται από τον λήπτη της ασφάλισης πριν την έναρξη της ασφαλιστικής κάλυψης (Άρθρο 8, Πράξη 30 ΤτΕ).
 
2. Στον κλάδο αυτοκινήτων (Άρθρο 169, Ν. 4261/2014):
 • Καταργείται η αυτόματη ανανέωση του ασφαλιστηρίου. Η ασφαλιστική κάλυψη αρχίζει μόνο εφόσον καταβληθεί ολόκληρο το οφειλόμενο ασφάλιστρο και πριν λήξει η προηγούμενη ασφαλιστική περίοδος.
 • Καταργείται η υποχρέωση καταγγελίας της σύμβασης από την ασφαλιστική εταιρία προς τον αντισυμβαλλόμενο στη λήξη της ασφαλιστικής περιόδου.
 • Καταργείται το Ειδικό Σήμα / Βεβαίωση Ασφάλισης, αποδεικτικό δε της ασφάλισης του οχήματος αποτελεί η απόδειξη πληρωμής ασφαλίστρων ή το ασφαλιστήριο συμβόλαιο.
 • Αναγνωρίζεται θεσμικά η ηλεκτρονική επικοινωνία των αντισυμβαλλομένων ή/και δικαιούχων αποζημίωσης σε όλες τις διαδικασίες ασφάλισης / αποζημίωσης.
 10/06/14:  
3. Στον κλάδο σκαφών (Άρθρο 14. Ν.4256/2014) καθιερώνονται από 14/4/2014 νέα όρια ασφάλισης αστικής ευθύνης σκαφών αναψυχής ως εξής:
 • Σωματικές Βλάβες μέχρι € 50.000 ανά επιβάτη
 • Σωματικές Βλάβες μέχρι € 500.000 ανά γεγονός
 • Υλικές Ζημιές μέχρι € 150.000
 • Θαλάσσια Ρύπανση μέχρι € 150.000
 
4. Εφαρμογή προτύπων ενημέρωσης και επαγγελματικής συμπεριφοράς των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών (Πράξεις 30 & 31) μέσω:
 • Παράδοσης στον πελάτη εντύπου με τίτλο "Υποχρεωτική εκ του Άρθρου 11 Π.Δ. 190/2006 Ενημέρωση από τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή σας", με συγκεκριμένα στοιχεία της επαγγελματικής του δραστηριότητας.
 • Καταγραφής και συμπλήρωσης "Εντύπου Αναγκών Πελάτη".
 
Έργο μας αποτελεί η διαρκής και απρόσκοπτη ασφαλιστική κάλυψη αλλά και η ενημέρωση των ανθρώπων που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας. Ήταν η φροντίδα και η έγνοια μας που το 2001 μας ώθησε να δημιουργήσουμε το "ΠΡΟΣΕΧΩΣ...". Στη διαδρομή αυτή μέχρι σήμερα, η διαδικασία που προσέφερε αξιόπιστα, έγκαιρα και καινοτόμα ενημέρωση και συνάμα έλεγχο των εργασιών μας, περνά στην διάσταση της ανάγκης, ενώ εργαζόμαστε ήδη επάνω στην περαιτέρω βελτίωσή της.
 
Για όσους δεν ασφαλίζονται με τη φροντίδα μας, υπάρχει άραγε κάποιος να τους 'φυλάει', το ίδιο τεκμηριωμένα και αξιόπιστα;