• 24ωρη προστασία
  24ωρη προστασία

  Άραγε, ένα ποσό της τάξης των € 90.000 που θα καλύψει τις άμεσες οικονομικές ανάγκες μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, είναι πολυτέλεια;

   

  Αλήθεια, εσείς πόσο κάλυμμα έχετε; Ας είμαστε ήσυχοι... μόνο με € 128 το χρόνο.

 • Εξασφάλιση σπουδών
  Εξασφάλιση σπουδών

  Η πιο οικονομική κάλυψη του γονιού σε ένα σοβαρό ατύχημα. Με εγγυημένες καταβολές στο παιδί € 5.000 κάθε χρόνο και μέχρι να ολοκληρώσει τις σπουδές του,

   

  μόνο με € 109 το χρόνο.

 • Χειρουργικές αμοιβές
  Χειρουργικές αμοιβές

  Ένας λογαριασμός που συμπληρώνει τις παροχές του δημόσιου ή ιδιωτικού φορέα ασφάλισης. Σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και χωρίς πρωτότυπες αποδείξεις, εκταμιεύει ποσό που ανάλογα με το είδος της επέμβασης μπορεί να φτάσει μέχρι και € 10.000.
  Σε λίγο κοντά σας με νέα βελτιωμένη έκδοση...

 • Προστασία δανείου
  Προστασία δανείου

  Σε αντίθεση με τις Τράπεζες, η ασφάλιση αποπληρωμής δανείου κοντά μας καλύπτει όχι μόνο το ενδιαφέρον της Τράπεζας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε.

   

  Μόνο κοντά στις πραγματικές ανάγκες του Πελάτη μας,

 • Περιοδική Υπενθύμιση
  Περιοδική Υπενθύμιση

  Η υπηρεσία με την οποία ανταποδίδουμε μέρος της εμπιστοσύνης σας. Απτή απόδειξη της φιλοσοφίας μας που συνοψίζεται στη φράση "προσωπική έγνοια και φροντίδα" για τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.
  Δωρεάν και αποκλειστικά για τους Πελάτες μας.

 • Ξένοιαστες Αποδράσεις
  Ξένοιαστες Αποδράσεις

  Ένα εξειδικευμένο προϊόν ασφάλισης για να σας συνοδεύει σε κάθε σας ταξίδι στο εξωτερικό ή ακόμη και στην Ελλάδα, από 1 ημέρα μέχρι και 6 μήνες. Με ένα ευρύτατο φάσμα καλύψεων, αποζημιώνει από την απώλεια αποσκευών και τα έξοδα περίθαλψης μέχρι και ζημιές σε τρίτους, με κόστος από € 47.

 • Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης
  Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης

  Διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, ανεξάρτητα ηλικίας, φύλου, ιστορικού, σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.
  Σε συνδυασμό με την ασφάλιση οικογενειακής Αστικής Ευθύνης και κόστος για όλη την οικογένεια, μόνο με € 95 το χρόνο.

 • Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα
  Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα

  Μετά τις διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, σειρά έχουν οι ιατρικές επισκέψεις. Είτε για μια ιατρική συμβουλή, είτε για μια εκτίμηση, ακόμη και για μια δεύτερη γνώμη, κλινικοί ιατροί από δέκα βασικές ειδικότητες, θα βρίσκονται στη διάθεση σας για να σας προσφέρουν τη γνώση τους
  μόνο με € 63 το χρόνο.

 • Ευέλικτη Αποθεραπεία
  Ευέλικτη Αποθεραπεία

  Το προϊόν που εγγυάται την επιλογή στην αντιμετώπιση των εξόδων ενός ατυχήματος. Με μια απαράμιλλη ευελιξία, λειτουργεί το ίδιο καλά είτε μέσα είτε έξω από το νοσοκομείο, είτε δημόσιο είτε ιδιωτικό, με ή χωρίς αποδείξεις, τόσο για την περίθαλψη όσο και για την αποθεραπεία, από € 42 το χρόνο.

 • ΠΟΔΗΛΑΤώ
  ΠΟΔΗΛΑΤώ

  Μια εξαιρετική λύση στις ανάγκες του σύγχρονου ποδηλάτη. Είτε σε αστικές διαδρομές, είτε στο βουνό, είτε στις διακοπές, οι παροχές του προγράμματος προσφέρουν κάλυψη στο ποδήλατο, στον ίδιο τον ποδηλάτη αλλά και στην ευθύνη του σε τρίτους, με κόστος από € 53 για ένα χρόνο.

Σχεδιάσαμε για σας...

 
CallUsFree
 
SignTo
 
CheckMotorIns

 

Τι λένε οι πελάτες μας

Επιλέξτε εδώ και διαβάστε σχόλια ανθρώπων που επιλέγουν να εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.

Η γνώμη σας μετράει ...

Πως θα χαρακτηρίζατε την ιστοσελίδα μας:

Testimonials

 

 

"Με λίγα λόγια άψογη συνεργασία, άμεση εξυπηρέτηση, ενδιαφέρον, συμπαράσταση, ευγένεια και προπαντός, κάτι που τα τελευταία χρόνια λείπει, εντιμότητα και ανθρωπιά. Νομίζω δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο. Ευχαριστούμε κ. Μπουγιούκο."

 

Οικογένεια Ιωάννη Μιχαλόπουλου (14.11.2011)

 

   

 

"Η εμπειρία μου από τη συνεργασία μου με τον κ. Μπουγιούκο είναι εξαιρετική. Ανθρώπινος, ευγενέστατος, πρόθυμος ανά πάσα στιγμή να με βοηθήσει και να με εξυπηρετήσει. Έχει κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη μου και τον νιώθω πια σαν ένα δικό μου άνθρωπο που μπορώ να στηριχτώ σ' αυτόν."

 

Μαρία Χουσάκου (14.12.2011)

 

   

 

"Αγαπητέ Κώστα, μετά από τα τόσα χρόνια συνεργασίας που έχουμε, για ακόμα μια φορά μένω απόλυτα ικανοποιημένη. Η εξυπηρέτηση από τους συνεργάτες σου, η εμπιστοσύνη που έχω για το συμβόλαιο που κρατώ στα χέρια μου είναι δικό σου έργο. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την αξιοπιστία σου.

Δεν θα ήθελα να αλλάξει τίποτε απολύτως γιατί η οργάνωση και ο επαγγελματισμός σου βρίσκεται μακριά από τα σύνορα της Ελλάδας που ζούμε."

 

Κατερίνα Βλαστού (05.01.2012)

 

   

 

"Συνεργάζομαι με τα Ασφ. Γραφεία του Κου Μπουγιούκου από το 1993, τόσο εταιρικά όσο και προσωπικά. Πάντοτε η εξυπηρέτηση τόσο στο σχεδιασμό των ασφαλιστικών μας αναγκών όσο και στις περιπτώσεις που χρειάστηκε η ασφαλιστική κάλυψη, ήταν εξαιρετική.

 

Πρόσφατα η Εταιρία μου υπέστη μια σοβαρή ζημιά, μεγάλης αξίας. Ο Κος Μπουγιούκος ήταν κοντά μας από την πρώτη στιγμή, παρακολουθώντας και συμβουλεύοντάς μας σωστά σε κάθε στάδιο της ασφαλιστικής μας απαίτησης.

Σε εποχές δύσκολες που όλοι ζούμε δεν είναι αυτονόητο αυτό που συνέβη. Καλυφθήκαμε για το σύνολο της ασφαλιστικής μας απαίτησης σε πολύ σύντομο και εύλογο χρονικό διάστημα (η απαίτηση ήταν σημαντικό πενταψήφιο νούμερο). Σε όλη αυτή τη διαδικασία μου έδωσε ακόμα μεγάλη ικανοποίηση ο πολύ ορθός σχεδιασμός των ασφαλιστικών μας συμβολαίων. Για άλλη μια φορά δικαιώθηκε η εμπιστοσύνη που τρέφουμε προς τον Κο Μπουγιούκο."

 

Σπύρος Σερακιώτης (06.06.2013)

 

 

 

button_prev                      button_next