• 24ωρη προστασία
  24ωρη προστασία

  Άραγε, ένα ποσό της τάξης των € 90.000 που θα καλύψει τις άμεσες οικονομικές ανάγκες μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, είναι πολυτέλεια;

   

  Αλήθεια, εσείς πόσο κάλυμμα έχετε; Ας είμαστε ήσυχοι... μόνο με € 128 το χρόνο.

 • Εξασφάλιση σπουδών
  Εξασφάλιση σπουδών

  Η πιο οικονομική κάλυψη του γονιού σε ένα σοβαρό ατύχημα. Με εγγυημένες καταβολές στο παιδί € 5.000 κάθε χρόνο και μέχρι να ολοκληρώσει τις σπουδές του,

   

  μόνο με € 109 το χρόνο.

 • Χειρουργικές αμοιβές
  Χειρουργικές αμοιβές

  Ένας λογαριασμός που συμπληρώνει τις παροχές του δημόσιου ή ιδιωτικού φορέα ασφάλισης. Σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και χωρίς πρωτότυπες αποδείξεις, εκταμιεύει ποσό που ανάλογα με το είδος της επέμβασης μπορεί να φτάσει μέχρι και € 10.000.
  Σε λίγο κοντά σας με νέα βελτιωμένη έκδοση...

 • Προστασία δανείου
  Προστασία δανείου

  Σε αντίθεση με τις Τράπεζες, η ασφάλιση αποπληρωμής δανείου κοντά μας καλύπτει όχι μόνο το ενδιαφέρον της Τράπεζας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε.

   

  Μόνο κοντά στις πραγματικές ανάγκες του Πελάτη μας,

 • Περιοδική Υπενθύμιση
  Περιοδική Υπενθύμιση

  Η υπηρεσία με την οποία ανταποδίδουμε μέρος της εμπιστοσύνης σας. Απτή απόδειξη της φιλοσοφίας μας που συνοψίζεται στη φράση "προσωπική έγνοια και φροντίδα" για τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.
  Δωρεάν και αποκλειστικά για τους Πελάτες μας.

 • Ξένοιαστες Αποδράσεις
  Ξένοιαστες Αποδράσεις

  Ένα εξειδικευμένο προϊόν ασφάλισης για να σας συνοδεύει σε κάθε σας ταξίδι στο εξωτερικό ή ακόμη και στην Ελλάδα, από 1 ημέρα μέχρι και 6 μήνες. Με ένα ευρύτατο φάσμα καλύψεων, αποζημιώνει από την απώλεια αποσκευών και τα έξοδα περίθαλψης μέχρι και ζημιές σε τρίτους, με κόστος από € 47.

 • Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης
  Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης

  Διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, ανεξάρτητα ηλικίας, φύλου, ιστορικού, σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.
  Σε συνδυασμό με την ασφάλιση οικογενειακής Αστικής Ευθύνης και κόστος για όλη την οικογένεια, μόνο με € 95 το χρόνο.

 • Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα
  Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα

  Μετά τις διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, σειρά έχουν οι ιατρικές επισκέψεις. Είτε για μια ιατρική συμβουλή, είτε για μια εκτίμηση, ακόμη και για μια δεύτερη γνώμη, κλινικοί ιατροί από δέκα βασικές ειδικότητες, θα βρίσκονται στη διάθεση σας για να σας προσφέρουν τη γνώση τους
  μόνο με € 63 το χρόνο.

 • Ευέλικτη Αποθεραπεία
  Ευέλικτη Αποθεραπεία

  Το προϊόν που εγγυάται την επιλογή στην αντιμετώπιση των εξόδων ενός ατυχήματος. Με μια απαράμιλλη ευελιξία, λειτουργεί το ίδιο καλά είτε μέσα είτε έξω από το νοσοκομείο, είτε δημόσιο είτε ιδιωτικό, με ή χωρίς αποδείξεις, τόσο για την περίθαλψη όσο και για την αποθεραπεία, από € 42 το χρόνο.

 • ΠΟΔΗΛΑΤώ
  ΠΟΔΗΛΑΤώ

  Μια εξαιρετική λύση στις ανάγκες του σύγχρονου ποδηλάτη. Είτε σε αστικές διαδρομές, είτε στο βουνό, είτε στις διακοπές, οι παροχές του προγράμματος προσφέρουν κάλυψη στο ποδήλατο, στον ίδιο τον ποδηλάτη αλλά και στην ευθύνη του σε τρίτους, με κόστος από € 53 για ένα χρόνο.

Σχεδιάσαμε για σας...

 
CallUsFree
 
SignTo
 
CheckMotorIns

 

Τι λένε οι πελάτες μας

Επιλέξτε εδώ και διαβάστε σχόλια ανθρώπων που επιλέγουν να εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.

Η γνώμη σας μετράει ...

Πως θα χαρακτηρίζατε την ιστοσελίδα μας:

Καλωσορίσατε...

 

στην ανανεωμένη ψηφιακή παρουσία των γραφείων μας στον κυβερνοχώρο. Πιο σύγχρονη, πιο ασφαλής, περισσότερο μεστή και με ακόμη μεγαλύτερη εμπειρία, με προδιαγραφές εναρμονισμένες στα νέα Ευρωπαϊκά δεδομένα και φυσικά πάντα μέσα από τις δικές σας προτάσεις.
29Celebration

 

Πέρασαν οκτώ χρόνια από την πρεμιέρα της και ήδη υπήρχε η ανάγκη της ανανέωσης. Μέσα σε ένα τελειώς διαφορετικό περιβάλλον στην οικονομία και στις δομές της πολιτείας, φιλοδοξεί πλέον να αποτελεί το σημείο αναφοράς στη δυνατότητα που έχετε για να χρησιμοποιείτε για σας και την περιουσία σας, το 'εργαλείο' που λέγεται Ασφάλιση.

 

Όπως κάθε τι που δημιουργούμε, έτσι και το αποτέλεσμα που ευχόμαστε να απολαμβάνετε, ανανεώθηκε με ιδιαίτερο μεράκι και με γνώμονα το σεβασμό, τη διαφάνεια και φυσικά το υψηλό επίπεδο χρηστικότητας.

 

Άοκνοι εργάτες του θεσμού, καλλιεργούμε την εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες μας, καλωσορίζουμε νέους φίλους σε μια κοινή πορεία μέσα στο χρόνο και δεσμευόμαστε να παρέχουμε τη γνώση και την εμπειρία μας, όποτε κι αν το ζητήσετε.

 

Η ιστοσελίδα μας, αποτελεί μόνο ένα μικρό δείγμα της οπτικής μας. Όμως δεν μας αρκεί... Πιστοί στην αρχή που θέλει ο εχθρός του καλού να είναι το καλύτερο, αφουγκραζόμαστε και αναλύουμε σχολαστικά τα 'θέλω' και τις παρατηρήσεις σας.

 

Από σας ζητάμε να αδράξετε την ευκαιρία και να συμβάλλετε στη διαμόρφωση του περιεχομένου της. Εγγραφείτε στο Newsletter μας. Στείλτε μας τα σχόλια, τις προτάσεις, τις παρατηρήσεις σας. Κι επειδή 'Η γνώμη σας μετράει...', αξιολογήστε την ιστοσελίδα μας και τα προϊόντα της 'Πρότασης του μήνα' και επιβεβαιώστε τον αμφίδρομο χαρακτήρα της σχέσης μας. Βοηθήστε μας να προσεγγίσουμε την εξυπηρέτηση που θέλετε να απολαμβάνετε κοντά μας.

 

Σας ευχόμαστε να είστε καλά. Καλώς ορίσατε.

 

Κωνσταντίνος Μπουγιούκος

Insurance Broker

 

 

Μικρά μυστικά για την καλύτερη πλοήγησή σας:
- Οποιαδήποτε στιγμή κρίνετε ότι θα πρέπει να μεγεθύνετε την εικόνα στην οθόνη σας, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο CTRL και πιέστε μια φορά το πλήκτρο +. Για να επαναφέρετε την οθόνη σας στην προηγούμενη κατάσταση, με πατημένο το CTRL πιέστε το πλήκτρο -.
- Κατά την περιήγησή σας, θα βρείτε παραπομπές είτε με τη μορφή φράσεων με κόκκινο χρώμα είτε με τη μορφή εικόνων. Περνώντας το ποντίκι από επάνω τους ο δείκτης μετατρέπεται σε "χεράκι". Αυτό σημαίνει ότι εάν τις επιλέξετε, κάνοντας κλικ επάνω τους, στην οθόνη σας θα 'ανοίξει' νέο παράθυρο, που θα αφορά στην παραπομπή.
- Η ιστοσελίδα μας περιέχει υλικό, η ανάγνωση του οποίου απαιτεί την εφαρμογή Acrobat Reader. Αν δεν είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας, μπορείτε να την 'κατεβάσετε' δωρεάν πατώντας στο εικονίδιο που βρίσκεται στα δεξιά.