Joomla!

You are here: Η Επιχείρηση Διαδρομή

Διαδρομή

Αμέσως πιο κάτω σημειώνουμε τα βήματα που αποτέλεσαν σταθμούς στην πορεία μας μέχρι σήμερα. Σας καλούμε λοιπόν σε μια σύντομη ανασκόπηση της διαδρομής μας. Εντοπίστε όλα αυτά που τροφοδοτούν το πάθος μας σ' αυτό που χρόνια τώρα κάνουμε: να ανταποκρινόμαστε στην εμπιστοσύνη σας.

1991:Ίδρυση της επιχείρησης από τον Κωνσταντίνο Μπουγιούκο, με την έναρξη της δραστηριότητας του "Παραγωγού Ασφαλίσεων". Μέσα στην αγκαλιά της εταιρίας NASCO ΕΛΛΑΣ, διεθνούς ασφαλιστικού και αντασφαλιστικού broker, αποκτά τις βασικές γνώσεις και στη συνέχεια τα μυστικά του θεσμού, όπως ξετυλίγονται στη γνωριμία με το σύνολο των ασφαλιστικών κλάδων. Μαθαίνει να προετοιμάζει και να προτείνει λύσεις στις εξατομικευμένες ανάγκες του Πελάτη, που θα έχουν στηριχθεί στην τεχνική ανάλυση των αναγκών και τον βέλτιστο τρόπο με τον οποίο αυτές μπορούν να ικανοποιηθούν.
1993:Εμβαθύνοντας στις ασφαλίσεις προσώπων, αποδέχεται την πρόκληση να συμμετάσχει στον τομέα υποστήριξης και αποζημιώσεων σε εξειδικευμένο προϊόν ασφάλισης υγείας. Μια πραγματικά μοναδική εμπειρία, μέσα από την οποία πέραν της άμεσης επαφής με την διαδικασία αποζημίωσης ποικίλων περιστατικών, θα τεκμηριώσει τόσο την αναγκαιότητα του θεσμού, όσο και την αναγκαιότητα της επαγγελματικής διαμεσολάβησης. Την ανάγκη ύπαρξης του επαγγελματία συνεργάτη, εκείνου που καθημερινά αποκαλούμε 'ασφαλιστή', ο οποίος με βαθιά γνώση του αντικειμένου θα προτείνει το ασφαλιστικό προϊόν που ταιριάζει στις ανάγκες του Πελάτη, θα λύσει τις απορίες του, θα τον προτρέψει σε ειλικρινείς δηλώσεις και θα παραμένει συμβουλευτικά κοντά του σε όλη τη διάρκεια της ασφάλισης. Καταλυτικοί παράγοντες που βοηθούν τον Πελάτη να προσλαμβάνει την πραγματική, χωρίς στρεβλώσεις, εικόνα και χρησιμότητα του θεσμού.
1995:Πιστοποιούνται οι εργασίες του με την απόκτηση της άδειας του Ασφαλιστικού Πράκτορα.
2000:Αξιοποιώντας τις μηχανογραφικές του γνώσεις, επενδύει στην ανάπτυξη εξειδικευμένου λογισμικού στη βάση της κινδυνοκεντρικής αντίληψης. Είναι η βάση πάνω στην οποία θα υλοποιηθεί σε βάθος χρόνου η ανάδειξη του απλού Πελάτη σε Πελάτη / partner. Είναι η πρώτη και σημαντική διαφοροποίησή του από την αγορά.
2001:Η πάγια θέση του να αφουγκράζεται τα 'θέλω' του Πελάτη αξιοποιώντας πλέον την δομή των πληροφοριακών συστημάτων, 'γεννά' την πρώτη καινοτομία στην οποία δίνει το όνομα 'ΠΡΟΣΕΧΩΣ...'. Είναι η διαδικασία με την οποία καθιερώνει την αμφίδρομη επικοινωνία με τον Πελάτη για τις επικείμενες εργασίες ανανέωσης ή ακόμη και υπό κατασκευή ασφαλιστηρίων. Κάθε μήνα πλέον, ο Πελάτης ενημερώνεται γραπτά, αναλυτικά και αξιόπιστα για τις εργασίες του επόμενου μήνα, παρέχοντάς του τη δυνατότητα τροποποιήσεων. Με τον τρόπο αυτό, οι υπηρεσίες του εμπλουτίζονται με την εικόνα ενός 'ψηφιδωτού' στο οποίο μετέχουν οι ασφαλιστικές εταιρίες, οι κλάδοι, οι ασφαλισμένοι κίνδυνοι και φυσικά οι Πελάτες, οι οποίοι μπορούν και το ζητάει να ελέγχουν και να διαμορφώνουν τις ασφαλιστικές τους καλύψεις.
2005:Οι εργασίες του ασκούνται πλέον από τα νέα γραφεία στην περιοχή της Ακρόπολης, στην οδό Βούρβαχη 3.
2006:Εγκαινιάζει την σειρά προϊόντων 'Πρόταση του Μήνα' με το '24ωρη Προστασία'. Πρόθεσή του να επικοινωνήσει προγράμματα που αγγίζουν διαφορετικές πτυχές της καθημερινότητας, απλά, σύγχρονα, ευέλικτα και κατά βάση οικονομικά. Προϊόντα που είτε θα αντλεί από την αγορά ή ακόμη και θα σχεδιάζει σε συνεργασία με Ασφαλιστικές Εταιρίες, ενώ θα προωθούνται μέσα από τη διαδικασία 'ΠΡΟΣΕΧΩΣ..'. Γιατί η ασφάλιση μπορεί και οφείλει να είναι αγαθό προσιτό σε όλους.
2007:Γνήσιο παιδί της 'Πρότασης του μήνα', γεννιέται η υπηρεσία 'Περιοδική Υπενθύμιση΄. Μια καινοτόμος υπηρεσία η οποία ξεφεύγει από τα στενά πλαίσια της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, τουλάχιστον όπως συνηθίζεται, προσφέροντας προστιθέμενη αξία φροντίδας. Μέσα από την καθιερωμένη πλέον διαδικασία "ΠΡΟΣΕΧΩΣ...", υπενθυμίζει στον Πελάτη υποχρεώσεις που αφορούν στον ασφαλισμένο κίνδυνο. Ενδεικτικά, αναφέρονται ο περιοδικός έλεγχος ΚΤΕΟ, η λήξη της δωρεάν Οδικής Βοήθειας του αντιπροσώπου, η ανανέωση άδειας οδήγησης, η επαναδιαπραγμάτευση όρων δανειακής σύμβασης, η ανανέωση της άδειας χειριστή σκαφών αναψυχής, η ανανέωση της άδειας αλιείας, κ.α. Στόχος του, πέραν της μείωσης του άγχους, η προστασία του Πελάτη από οικονομικά δυσάρεστες εκπλήξεις. Και φυσικά όλα αυτά δωρεάν, σαν ένα μικρό δείγμα ανταπόδοσης στην εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες του.
2008:Επικοινωνεί, για πρώτη φορά στον κυβερνοχώρο, την πρόταση με το όνομα 'Ξένοιαστες Αποδράσεις'. Ένα ιδιαίτερα εξειδικευμένο προϊόν ταξιδιωτικής Ασφάλισης, για να συνοδεύει τον Πελάτη στις εξορμήσεις του.
2010:Εγκαινιάζει την ιστοσελίδα της επιχείρησης στο διαδίκτυο.
2011:Μετά από επιτυχή δοκιμασία εξετάσεων, αποκτά από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Δ/νση Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης) την άδεια του Μεσίτη Ασφαλίσεων (Insurance Broker).